Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:09:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lažnim fetusima protiv pobačaja  (Pročitano 13483 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 3Gs

moramo da shvatimo da nije nishta ruzno kad devojka rodi van braka  Smile

Ko kaze da jeste?

ako je dete zdravo i belo

Ne znam zasto se svaki put iznenadim kad procitam ovako nesto od tebe.. covek bi pomislio da cu se naviknuti, ali ipak ovaj nivo imbecilnosti mi je tesko da prihvatim..

ma videces kako ces biti ponosan kada ti  sin/cerka donese slatko malo bepce u kucu:

mozda tada shvatis neke stvari..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
. treba napustiti lazni judeo-hriscanski moral - koji s jedne strane osudjuje abortus ,a sa druge propoveda da je sex izvan braka greshan.

Ne vidim smisao razdvajanja u jednu i drugu stranu nečeg što obično ide u paketu... Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 23:27:41 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 289
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.4
Ne razumem Anea zastu svu odgovornost prebacujes na muskarca, tebe niko ne tera na sex bez zastite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ne razumem Anea zastu svu odgovornost prebacujes na muskarca, tebe niko ne tera na sex bez zastite.

Ja, ne... nikada... dovoljno sam jaka da smem da kazem ne ako mi se nesto u zivotu ne svidja....
Ali zacudio bi se koliko su zene spremne da popuste zarad malo ljubavi ili pod pritiskom...
U Srbiji i dalje glavnu rec vode muskarci...

Uopste... nivo informisanosti mladih je sramno nizak... i muskaraca i zena...
Danas kondom nije samo sredstvo borbe trudnoce, vec i protiv opasnih polnih bolesti...

I uvek se kao glavni i iskljucivi krivac oznacava - zena...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
. treba napustiti lazni judeo-hriscanski moral - koji s jedne strane osudjuje abortus ,a sa druge propoveda da je sex izvan braka greshan.

Ne vidim smisao razdvajanja u jednu i drugu stranu nečeg što obično ide u paketu... Smile

sex je potpuno prirodna ljudska potreba i nije nishta greshno ,niti uzvisheno .

judeo-hriscanski moral osudjuje sex kao "prljav" i "greshan" ako je van braka - a s druge strane se bori protiv toga da se deca iz takvog "greshnog" sexa ubijaju abortusom (da bi se sachuvao taj isti lazni privid nevinosti) .

jedna krajnost radja drugu - od potpunog preziranja sexa do razvrata i abortusa.  ili kao shto reche buda : ni visoko ni nisko ,uskladite nam sitar   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
tebe niko ne tera na sex bez zastite.

Tacno, ali sve zastite su, sem kurtona, predvidjene za zene. Jel' to znaci da je samo njihova odgovornost, a nase samo da ga gurnemo i punimo ???

P.S. Dva posta nakon ovog posta je usledila ova izmena u navedenom citatu. Razlog, preciznije oznacava na sta se odnosi komentar.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 23:52:18 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 289
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.4

Ja, ne... nikada... dovoljno sam jaka da smem da kazem ne ako mi se nesto u zivotu ne svidja....
Ali zacudio bi se koliko su zene spremne da popuste zarad malo ljubavi ili pod pritiskom...
U Srbiji i dalje glavnu rec vode muskarci...

Uopste... nivo informisanosti mladih je sramno nizak... i muskaraca i zena...
Danas kondom nije samo sredstvo borbe trudnoce, vec i protiv opasnih polnih bolesti...

I uvek se kao glavni i iskljucivi krivac oznacava - zena...
Tu si u pravu, ali si malo burno reagovala, niko nije optuzio samo zene, postoji i odgovornst muskarca naravno. To sto neki nepravedno pronalaze svu odgovornost u zenama ne daje ti pravo da iz nekog inata potpuno oslobadjas zene od odgovornosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Vecina tako misli...
Onoj postenoj, odgovornoj manjini svaka cast....

Citat
To sto neki nepravedno pronalaze svu odgovornost u zenama ne daje ti pravo da iz nekog inata potpuno oslobadjas zene od odgovornosti.

Ja ih nisam oslobodila, ali svi znamo kako prolazi zena koja ide na abortus,  a kako onaj ko joj taj abortus placa...

Zene treba da budu jos odgovornije, ali muskarci nikako ne smeju da budu oslobodjeni obaveza...
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 23:42:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Citat
ali muskarci nikako ne smeju da budu oslobodjeni obaveza...
Odgovornosti.

Pod obavezom neki smatraju samo 100 evra za abortus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch
Anea je rekla, tj, napisala dosta toga na prve tri strane topika pa da ne kopiram sve i da to ne izgleda kao bezobrazno bezobrazan quote...
...
...
još čitaš quote?
Ja mislio to nitko ne čita Smile

Anea, opasna si mala, nemoj se ljuti, uglavnom se slažem s tobom ali ovaj put debelo NE (usput odgovaram na tvoje odgovore koje nisam quotirao jer ni to sve izgledalo kao bezobrazno bezobrazan quote).

Hajde recimo - odgovornost je fifty-fifty između muških i ženskih. You agree???
I sad, pored svih kontracepcija, kondoma i sl. ajd recimo fetus se stvori. Sad zbog toga koja-čija odgovornost, hoće li beba bit sretna s 5 ili 500 igračaka, materijalnih situacija i ostalih blablablancija treba prekinuti već začeti život???

Vjerovala ili ne, a vjeruješ jer znaš, i bistra si djevojka, fetus je ŽIVO biće. Ljudsko, štoviše. Možda jednog dana shvatiš kad ga budeš imala u sebi, koliko je ono dragocjeno, ne samo od onog trenutka kad ga doneseš na svijet, već od trenutka kad si svjesna o njemu.

Moja majka je imala pobačaj. Prije mene. Nikad nije prežalila... .... ... ... ni danas.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:09:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.