Pa to mi je poznato samo sto ja ne volim ni tada da lazem jer bas tako procenim koja mi devojka odgovara. Ne volim glumice i one koje nisu spremne da cuju sustu istinu. Mada uvek treba uvesti dozu iznenadjenja i igre. Ali ja kazem - bez lazi.
Zivimo u svetu lazi, pa onaj ko govori istinu se ne uklapa najbolje. Zbog toga ja u poslednje vreme mnogo lazem. Jedini problem sa lazima je sto je dobro laganje potrbna jaka memorija, jer je to jedini nacin da ubedis i onoga ko zna da nije tako da jeste :mad: :mad:
"U danasnje vreme ko je ostao normalan, taj nije normalan"
Elem, nebitno.. Lazem, svi lazu... ali lazem samo ako je u pitanju nesto bezazleno, nikad nisam lagao oko ozbiljnih stvari, mislim da je kao prvo lose, a kao drugo previse opterecujuce.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne smem da lazem jer zaboravljam ne bitne stvari i odajem se sama ne treba mi niko da me oda... prosto zaboravim sta sam slagala i kazem istinu zato mrzim da lazem.. ali kao sto je rekao Romantik ko ne laze ne uklapa se i slazem se sa tim ne uklapam se u okolinu jer svi zivi lazu, a ja to jos pronadjem ceprkam dok ne izceprkam istinu i onda ne valja ... pojedem se ziva ali ima nesto u vezi toga sto sam naucila ovde u Izraelu svi znate da su njihova slova nesto drugacija (nesto ) i jednom mi je neko rekao da prvo kada krenu u skolu uce ih kako se pise laz, a kako istina i onda ih uce kako u reci istina ima vise "nogu",a u reci laz manje "nogu" i stime im objasnjavaju da ce istina mnogo duze i stabilnije da stoji na tim nogama kojih je vise nego u lazi koje ce brzo da se slome... Zar nije tako ?
@medena Kakve to veze ima sa IQ? Vrlo inteligentni ljudi su smisljali najgenijalnije prevare.
@Ktantonet Ko ne laze jedini je koji u svakoj situaciji svakog moze da pogleda u oci... ako je to razlog za ne slaganje sa sredinom, cast mi je neslagati se.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!