Ma ne cuvam je kao tajnu! Jednostavno sam mislio da se neke lazi zaborave! Nekoga slazes i to sakrijes, kasnije se to zaboravi! Vise tu osobu ne vidis, ili to vise nije bitno pa se samo izbrise ili nesto slicno! A, sad, Bog sve zna, to stoji, ali mislim u odnosu sa ljudima! Ljudima vecina stvari promakne, a to je najcesci slucaj sa istinom!
Nisam, a i ti nisi dobro pročitao, rekao sam skoro nikada, a ne nikada.
Ali, pogotovo izbegavam da lažem devojke jer sam se pat puta opekao na neke stvari koje sam slagao i zbog toga sam imao mnogo problema. I od tada se držim onoga: "samo kad moram", a to je zaista retko
A Vojvodo, ne znam za tebe, ali ja zaista ne znam da lažem i u glavnom sve što sam slagao se nekako saznalo (naravno, ne računaju se neke sitnice).
Pa ne lazem ni nja non-stop, cisto kada se mora! I izvedem to dobro! Svi znaju da slazu kada su u frci! To je ono tvoje "samo kad moram"! Kada je frka slagat ces sigurno, a ako si malo snalazljiviji dobro ces to da uradis!
Bato, za mene mislim da znas da ne lazem nikada. Mozda mi se omakne u brzini da nesto slazem, ali cu kasnije reci da nije tako... ali smatram da je laz greh i ne cinim je. Video sam svojim ocima kako ljudi od male laze sebi upropaste zivot! A drugo, kada jednom zadjes u klupko lazi, iz toga vise nema povratka... kao grudva koja se valja sa vrha brega. Radije cu da ocutim istinu, ako tako treba, ili da kazem nesto i na svoju stetu, ali u lazi da ziviim NECU! Znam da su me neki ljudi uvek izbegavali zbog toga, recimo moja bivsa direktorka, ali sta im ja tu mogu?! Njihov problem. Ja hocu da zivim u istini i svetlosti.
Sto se tebe tice, pouzdano znaj da te tvoj bata nikada nije slagao i nema nameru. Naravno da niko od nas nije savrsen, ali kada ljude voliko iskreno i bez lazi, onda je sve na svom mestu . A ja znam da ti volis iskreno i bez lazi i svoju devojku i svoju familiju. I ko god sumnja u tebe je necovek! Ono cega se bas i bojim je ono sto sam ti jednom rekao, a i vidim po nekim ovde postovima: da te tvoja iskrenost sa svima ne dovede do propasti sa nekim ljudima. Jer ti si iskreno i drago bice, bato, ali nisu svi ljudi za iskrenost. Nazalost. Od nekih treba zaklanjati sve, pa i iskreno srce.