Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:55:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lav  (Pročitano 61395 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
cekajte, ti stvarno mislis da je neko vrhunski sportista ili diktator ili osvajac jer je rodjen u nekom znaku Smile Smile
i jos ma nije lav to je bio jarac, ovan, bik, a vidi ovog on je bio lav pa su ga obesili Smile Smile Smile
sta mislis koliko znakova jarca posto si se vec uhvatio za njega pogine svakog dana u ratovima pa niko ne ode da ubije tiranina...
 Smile Smile

tako ne razmisljam ja.uglavnom lavovi polaze od toga da su najbolji najjaci itd. :Dnaravno nidje veze.svi znakovi imaju mana i vrlina pa tako i lav i jarac i drugi.ali ja nigdje nisam cuo jarca ili bika da se hvali kako je njegov znak super.valjda su ta 2 znaka na zemlji cvrsto i tu snagu pokazuju djelima a ne pricom.kod lavova je uvijek ja pa ja.e pa dragi lavici to vam mozda prolazi kod blizanaca,vaga itd.ali kod realnih zemljanih znakova tesko.ovo je samo moj odgovor na stav lavova da su eto nesto iznad.uvijek cu iznijeti i argumente koji to dokazuju.naravno da ne mislim da je znak lava slab znak.naprotiv.ali da je nesto posebno to jednostavno nije tako.malo se spustite na zemlju i bice te super :mrgreen:i jos da kazem jarcevi su malo gori tirani od lavova ili ti despoti .lav je velikodusniji znak od jarca dosta.jarac kada pocne da kaznjava pa to je strasno. Smile
sve je subjektivno, svaki covek za sebe, "jarac kad pocne da kaznjava" meni su svi u kuci jarcevi, nijednu karakteristiku jarca koje ti navodis nemaju, niti imam ja lavova koje navodis...
skupio si argumente od srednjeg veka do danas i navodis ih??? pa jos globalizujes... Smile
pa ti si vjerovatno neki prizemljeni lav i to je ok.ali vjeruj da najmanje ja isticem svoj znak jer prelaka je generalizacija suncevog znaka  bez analize citavog natalnog horoskopa.naravno da ima lavova i ovakvih i onakvih pa tako i jarceva.vjerovatno se ti razummijes u astrologiju jako dobro taok da ti ja nemam sta pricati.a to sto iznosim argumente od sredjnjeg vijeka pa ovamo to nisam ja izmislio.to su neke cinjenice i jednostavno je to tako.istorija je uciteljica znanja zar ne.plus kada se doda iskustvo jedne osobe koje predstavlja njegovu istoriju onda  a osoba dolazi do zarnoraznih zakljucaka.naravno sve to moze da bude i subjektivno.i  postujem misljenje drugih ljudi a narocito lavica Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
cekajte, ti stvarno mislis da je neko vrhunski sportista ili diktator ili osvajac jer je rodjen u nekom znaku Smile Smile
i jos ma nije lav to je bio jarac, ovan, bik, a vidi ovog on je bio lav pa su ga obesili Smile Smile Smile
sta mislis koliko znakova jarca posto si se vec uhvatio za njega pogine svakog dana u ratovima pa niko ne ode da ubije tiranina...
 Smile Smile

tako ne razmisljam ja.uglavnom lavovi polaze od toga da su najbolji najjaci itd. :Dnaravno nidje veze.svi znakovi imaju mana i vrlina pa tako i lav i jarac i drugi.ali ja nigdje nisam cuo jarca ili bika da se hvali kako je njegov znak super.valjda su ta 2 znaka na zemlji cvrsto i tu snagu pokazuju djelima a ne pricom.kod lavova je uvijek ja pa ja.e pa dragi lavici to vam mozda prolazi kod blizanaca,vaga itd.ali kod realnih zemljanih znakova tesko.ovo je samo moj odgovor na stav lavova da su eto nesto iznad.uvijek cu iznijeti i argumente koji to dokazuju.naravno da ne mislim da je znak lava slab znak.naprotiv.ali da je nesto posebno to jednostavno nije tako.malo se spustite na zemlju i bice te super :mrgreen:i jos da kazem jarcevi su malo gori tirani od lavova ili ti despoti .lav je velikodusniji znak od jarca dosta.jarac kada pocne da kaznjava pa to je strasno. Smile
sve je subjektivno, svaki covek za sebe, "jarac kad pocne da kaznjava" meni su svi u kuci jarcevi, nijednu karakteristiku jarca koje ti navodis nemaju, niti imam ja lavova koje navodis...
skupio si argumente od srednjeg veka do danas i navodis ih??? pa jos globalizujes... Smile
pa ti si vjerovatno neki prizemljeni lav i to je ok.ali vjeruj da najmanje ja isticem svoj znak jer prelaka je generalizacija suncevog znaka  bez analize citavog natalnog horoskopa.naravno da ima lavova i ovakvih i onakvih pa tako i jarceva.vjerovatno se ti razummijes u astrologiju jako dobro taok da ti ja nemam sta pricati.a to sto iznosim argumente od sredjnjeg vijeka pa ovamo to nisam ja izmislio.to su neke cinjenice i jednostavno je to tako.istorija je uciteljica znanja zar ne.plus kada se doda iskustvo jedne osobe koje predstavlja njegovu istoriju onda  a osoba dolazi do zarnoraznih zakljucaka.naravno sve to moze da bude i subjektivno.i  postujem misljenje drugih ljudi a narocito lavica Smile Smile Smile
po meni su to, pojedinacni promeri i mogu se uzeti kao slucajnost, jer se radi o velikom razdoblju..i mislim da socijalno okruzenje status i sredina u kojoj zivi daleko vise utice na izgradnju osobe na motive isl nego horoskopski znak...mogu ti i ja navesti primere lavova i u muzici i u nauci i politici i umetnosti kojima ce neko tesko doskociti ali opet se vracam na ono svoje da je to daleko vise do njihovih kvaliteta truda rada i socijalnog polozaja nego do zvezda..
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Lav iz in the air
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson k810i
Mi smo lavovi najjaci smo najjaci! Smile
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile

po meni su to, pojedinacni promeri i mogu se uzeti kao slucajnost, jer se radi o velikom razdoblju..i mislim da socijalno okruzenje status i sredina u kojoj zivi daleko vise utice na izgradnju osobe na motive isl nego horoskopski znak...mogu ti i ja navesti primere lavova i u muzici i u nauci i politici i umetnosti kojima ce neko tesko doskociti ali opet se vracam na ono svoje da je to daleko vise do njihovih kvaliteta truda rada i socijalnog polozaja nego do zvezda..
ako cemo sve to uzimati kao slucajnost onda je apsurdno da se razgovara uopste o astrologiji.naravno da na neku osobu utice vise faktora na njegov razvoj kao pojedinca ali eto ovdje se slucajno razgovara o astro znacima.ali posto je ovdje tema lav prestacu da pricam o drugim znacima i prednostima odnoso manama u odnosu na lava.lavovi naprijeeeeeeeeeed Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
posto je tema o lavovima, pricaj o opstim karakteristikama, i prvi si poceo o jarcevima i kog su lava obesili proterali...
ima verovatno tema o jarcevima pa ih velicaj ako ti je to cilj...
a ako cemo o opstim karaktersikama onda je to druga pesma..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
posto je tema o lavovima, pricaj o opstim karakteristikama, i prvi si poceo o jarcevima i kog su lava obesili proterali...
ima verovatno tema o jarcevima pa ih velicaj ako ti je to cilj...
a ako cemo o opstim karaktersikama onda je to druga pesma..
pa nema opste karakteristike lavova kao ni drugih znakova.sama kazes da na to uticu drugi faktori.znaci ovaj forum treba prekriziti citav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
ne razumemo se, teras vodu na svoju vodenicu, a necu da se upustam u rasprave..napred jarcu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ ennzo

Ko sad dokazuje da je najbolji? Wink

No, ako ti toliko znaci Suncev znak, 'ajde, mozemo da se igramo, da navodimo poznate>

Politika - Musolini, Napoleon, Raspucin(spada u mnoge discipline, pa i politiku), Fidel Kastro, ...   Diktator do diktatora... Milosevic, Djindjic.. malo li je?

Umetnici - Bukovski, Vorhol, Hickok, Haxli, De Niro, Polanski, Kjubrik, Kevin Spejsi, Son Pen .. Madona, Dzeger.. Da ne nastavljam?

Okultisti - Blavacki, Raspucin (opet - rodjen na moj rodjendan, btw, ko i Musolini), Heindel.. Dosta njh ima asc Lav (Krouli, npr)

Onda, moj omiljeni - Jung Smiley

Mislim, sta, ocemo da se igramo ko ima veci?

Ti ljudi nisu ja..Gore navedeni jarcevi nisu ti.

Moje Sunce nije JA.

Ja sam mikrokosmos. Ceo.  I ti si.

..

Dakle, lavovi svakako imaju osobine obojene svojim Suncem (i to bas SVOJIM Wink) i te osobine su, u skladu sa licnoscu, pozitivne ili negativne.

Ponos moze da se pretvori u tastinu, snaga u tiraniju, dobrodusnost u glupost, velikodusnost u rasipnistvo,

a ego je ono sto najvise ili kochi ili tera lavove na velika dostignuca. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@ ennzo

Ko sad dokazuje da je najbolji? Wink

No, ako ti toliko znaci Suncev znak, 'ajde, mozemo da se igramo, da navodimo poznate>

Politika - Musolini, Napoleon, Raspucin(spada u mnoge discipline, pa i politiku), Fidel Kastro, ... Diktator do diktatora... Milosevic, Djindjic.. malo li je?

Umetnici - Bukovski, Vorhol, Hickok, Haxli, De Niro, Polanski, Kjubrik, Kevin Spejsi, Son Pen .. Madona, Dzeger.. Da ne nastavljam?

Okultisti - Blavacki, Raspucin (opet - rodjen na moj rodjendan, btw, ko i Musolini), Heindel.. Dosta njh ima asc Lav (Krouli, npr)

Onda, moj omiljeni - Jung Smiley

Mislim, sta, ocemo da se igramo ko ima veci?

Ti ljudi nisu ja..Gore navedeni jarcevi nisu ti.

Moje Sunce nije JA.

Ja sam mikrokosmos. Ceo. I ti si.

..

Dakle, lavovi svakako imaju osobine obojene svojim Suncem (i to bas SVOJIM Wink) i te osobine su, u skladu sa licnoscu, pozitivne ili negativne.

Ponos moze da se pretvori u tastinu, snaga u tiraniju, dobrodusnost u glupost, velikodusnost u rasipnistvo,

a ego je ono sto najvise ili kochi ili tera lavove na velika dostignuca.
odmah cu ti naglasiti da je raspucin jarac a ne lav.rodjen je 10 januara.pogledaj na wikipediji.staljin 2 januar,kineski vodja mao ce tung 26 decembar,crnacki lider martin luter king 15 januar,lider revolucije u egibtu jamal badel naser 15 januar,anewar al sadat 25 decembar,ak ces glavne mafijase al capone 17 januar i josebh bonnano 18 januar.najbogatiji covjek svih vremena aristotel onazis 20 januar ali necemo o tome.gledas vodje sa ovih prostora.pa moze.predsjednik hrvatske stipe mescic 24 decembar,srbije tadic 15 januar i predsjednik predsjednistva bosne zeljko komsic 20 januar.slovenski vodja za vrijeme otcjepčljenja takodjer jarac.idi amin jarac.poslusaj onu pjesmu od corbe al capone gdje osim hitlera nabraja same jarceve Smile :mrgreen:u ringu muhamed ali ,joe fraizer i geroge forman.bio je boxer jedan ken norton.lav je bio u horoskopu.ne bas los bokser .ali ga je oborio u 1 rundi.o sumaheru i hamiltonu da ne govorim.znaci i u voznji smo bolji.kralj roka elvis takdje jarac .eto da te smirim malo kada si navalio Smile :Dzaboravio sam komadanta roberta leea vodju jutznjaka u americkom gradjanskom ratu-19 januar.a sto se tice glumaca kad bas zelis,humfrey bogarte,cary grant,ava gardner,marlena dietrich,kevin kostner,mel gibson,jim carrey,nikolas cage,val kilmer,gerard depardie,anthony hopkins,fey danaway pjevac riki martin ili naucnici isac njutn, james watt,amper,bolje da stanem upropasticu vam temu Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2008, 01:34:13 od ennzo8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidi stvarno, to za Raspucina..mada moze biti i vodolija.... fuck, ja bas citao negde i gledao kao njegov 'natal'. Prevara Wink

..

No, uspeo si potpuno da promasis poentu.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2008, 01:49:02 od Bhn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:55:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.