Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Latest Nokia Firmware Versions  (Pročitano 5882 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
Planiram da kupim 6600 i zanima me koje sve verzije softvera (firmware) ima:
Za sad znam sa tri:
v 5.27.0
v 5.24.1
v 4.09.1
Kako da znam da li je telefon flesovan ili ima svoj orginalni firmware. Ima li uz ove verzije i neki klasicni datum tipa kada ukucam *#0000# da mi izbaci te podatke.
I jos jedno pitanje, koju verziju nikako ne treba uzeti recimo ova v 5.24.1 (Chinese) odma mi smrdi da je nesto lose.
I posto kupujem fon sta mi vi jos predlazete da proverim softverski, kako bi znao da li je sve OK sa njim. (trazio sam temu koja je bila otvorena sa slicnom tematikom ali nisam nasao).
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne deluje ti malo nelogicno da kazes da telefon ima originalni firmware a znas i sam da je 125% od 100 skidano sa mreza pa je moralo biti flashovano Smiley a neki drugi flash i onako ne mozes da ubacis unutra.
Nije bitno koja je verzija, i onako ces verovatno nositi na flashovanje pre ili kasnije... najbolje je kad je firmware 5.27, a tebi je daleko bitnije da vodis racuna o garanciji koju uz telefon dobijas [i sad nemoj pitati kakva ona treba da bude, nego lepo kad je dobijes procitaj je detaljno pa sam proceni jel to to sto ti treba], takodje mnogo je bitno da pazis u cemu ce ti telefon dati i u kakvom je on sam stanju, dakle pogledas sa strane maskicu da li je gde izgrebana, da li postoji i jedan znak da je skidana i sl...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Jel postoji Firmware za 6630 pun je malih problema.

nego kako se ti firmware-i instaliraju, jel mogu ja to sam ili treba nositi na servis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne postoji novi firmware za 6630, a firmware se ubacuje u servisu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
kupio sam novu n6600 sa firmware-om 5.27 ali mi radi poprilicno sporo. Jeste da sam stavio 256MB MMC ali radio je sporo i sa orginalnom 32MB. Planiram da ga formatiram cim formiram bateriju. Da li mi je to pametno resenje i ako jeste koji format da probam "*#7370#" ili "*3zelena slusalica"
Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Full format, dakle drugi.
Za te pare normalno je da sporo radi telefon.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
nisam razumeo to "za te pare..." pricas uopsteno da 6600 sada u radnjama kosta jeftino,... ili kako. Posto se ne secam da sam napisao negde koliko sam ga platio.
A cudim se sporosti 6600 zato sto je 3650 otvarao dosta brze foldere sa slikama i video clip-ovima. Sada to veoma sporo radi u galeriji na 6600. Kad kazem veoma sporo mislim da recimo datoteku sa sound file-ovima otvara 3-4 sekunde iako tu imam samo AMR datoteke koje su kao sto je pozneto male velicine. Isto toliko dugo mi otvara svaku datoteku za slike i tako dalje. Inace telefon radi dobro u svim drugim sferama rada sem u tom kretanju u meniju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne, pricam za te pare, da imas 6630 sa duplo brzim procesorom i to bi ti ucitavao brzo, ovako posto galeriju generise drugacije od symbian 6.1 to traje duze.
Mozes koristiti neki eksterni program za pregled koji ce to brze raditi, vecina ljudi to radi.. sta znam.. meni ne smeta.. i onako ne gledam maltene nikad gallery.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
SF pomagaj!
Celo jutro pokusavam da formatiram telefon sa kombinacijom tri tastera (istovremeno), i nece da mi se pojavi ono sto treba, nego se telefon redovno podize kao da nista nisam ni pipnuo.Pokusavao sam u svim trenucima podizanja da pritisnem tastere. Ali nece pa nece. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Izvadi mmc i sim karticu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: firmware

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.