Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:15:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LapTop se restartuje...  (Pročitano 10324 puta)
12. Maj 2012, 08:34:37
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Lap-top HP635, Windows 7 Ultimate sp1, 64-bit, po ukljucenju radi izvesno vreme a potom se spontano restaruje bez obzira da li su pokretani neki od programa ili ne. Desi se da se ne restartuje vec se pojavi "sneg" pomesan sa slikom na monitoru te nemam nikakve komande nad racunarom.

Evo i slike "profila" LT:

Napominjem da uz racunar nisam dobio nikakve drivere (uzeo sam ga na ime duga).
Da li je problem u racunaru, u driverima ili Windowsu?

Ako je problem u Windowsu, gde bih mogao skinuti Sedmicu?
Ako je problem u driverima, gde njih skinuti?

Zahvaljujem unapred na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Niko nije toliko pametan da ne pita glupog i niko nije toliko glup da ne odgovori pametnom.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC 
Ajde da ti proverim Windows.

Preuzmi OTL na desktop http://oldtimer.geekstogo.com/OTL.exe

Dvoklikom pokreni OTL;

klikni Run Scan;

Po završetku skeniranja, izveštaj ce se otvoriti u Notepad-u.

Kopiraj sadrzaj loga na http://pastebin.com/ pa daj link sa izvestajem ovde na forum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Ucinjeno sve kako si kazao, u svakom slucaju, hvala sto si se zauzeo za moj problem!

http://pastebin.com/7NC1J0r4
IP sačuvana
social share
Niko nije toliko pametan da ne pita glupog i niko nije toliko glup da ne odgovori pametnom.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC 
Ovako, sto se tice virusa, ovaj racunar je cist, znaci ta opcija otpada kao moguci uzrok. Drajveri su instalirani. Moguce da neki od njih pravi problem, ali na osnovu ovog izvestaja ja to ne mogu da vidim.

Sacekaj jos neki predlog za test, ovaj alat je samo dijagnostika za malware.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
OK, mozda ce ti znaciti nesto podatak da sam u C particiji/User/Download, zatekao dvadesetak downloadovanih drivera raznih velicina a neki od njih su skidani i po par puta. Iz ovog navire pomisao da je neko skidao drivere a da ni sam nije bio siguran da su bas oni odgovarajuci.

OK, zahvaljujem jos jednom na vremenu koje si posvetio mom problemu i da sacekamo po tvom predlogu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC 
Da sam na tvom mestu, ja bih srusio taj Windows i podigao novi. Tako bii iskljucio softver (drajver) kao moguci problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N-shurnaest
U run box ili searh box msinfo32> components > Problem devices > vidi da li ma nekih uredjaja.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2012, 19:28:49 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 458
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N70
Ja taj savet ne predlazem,uvek reinstall ostavljam u krajnjem slucaju ako bas rikne windows,ako imas volje i zelju pokusaj naci problem ,stime ces biti samo pametniji u tvom slucaju ako uspes da resisi problem. Nije uvek resenje instalacija novog OS-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
moj se ne restartuje, moj se gasi skroz, okine neki zvuk ko žica na gitari i ugasi se
pre toga mu hladjenje radi ko da će da se katapultira
ako otvorim dva programa, nevidjeno koči, daje poruku, stranice se ne odazivaju, da zatvorim ili ne
ili poruku da je fleš crko, yt secka Bože sačuvaj i tako
jel to do kulera, da ga malo ja pročistim sama od prašine ili da kupim onog master kulera
al to je počelo da mi se pojavljuje skoro, pre par meseci, ranije je dve godine radio normalno  Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 00:38:14 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
moj se ne reinstalira, moj se gasi skroz, okine nešto ko žica na gitari i ugasi se
pre toga mu hladjenje radi ko da će da se katapultira
ako otvorim dva programa, nevidjeno koči, daje poruku, stranice se ne odazivaju, da zatvorim ili ne
ili poruku da je fleš crko, yt secka Bože sačuvaj i tako
jel to do kulera, da ga malo ja pročistim sama od prašine ili da kupim onog master kulera
al to je počelo da mi se pojavljuje skoro, pre par meseci, ranije je dve godine radio normalno  Smile

Laptop je u pitanju? Jednostavno , pregrejava se. Moze biti i da si zatrpala sitem sa nekim junk softwerima ( svesno-nesvesno) pa se kocenje jos dodatno manifestuje i zbog toga. No to za sad , nebitno.
Probaj sama da usisas, a najbolje da izduvas prasinu.
Slabo ces sta ti tu usisati, jedino na nekom jakom kompresoru da izduvas laptop ali ni to nije konacno resenje.

Moj ti je savet sledeci: Pozovi nekoga ko se razume ( ne klince koji samo ruse sistem i vec su majstori i hakeri, vec ozbiljne ljude )
neka ti pregleda i ocisti laptop. Neka ga pogleda uopste i da ti kaze svoje misljenje.

+ Hladjenje za laptop bi dobro doslo. To izgleda ovako nekako:
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 00:41:24 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:15:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.374 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.