Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:11:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LapTop se restartuje...  (Pročitano 10323 puta)
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
da, znam za hladjenje, nego rekoh jel mogu ja nešto ovako sama instant da uradim Smile malo ću ga pročistiti sutra da ne kazem produvati, u svakom slučaju hvala Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC 
da, znam za hladjenje, nego rekoh jel mogu ja nešto ovako sama instant da uradim Smile malo ću ga pročistiti sutra da ne kazem produvati, u svakom slučaju hvala Smile

Mozes sama, otvori zadnju stranicu i ocisti kuler i otvore od prasine. Zato se greje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
U run box ili searh box msinfo32> components > Problem devices > vidi da li ma nekih uredjaja.

Uradio sam tako, nema nicega u novom prozoru (bez Error-a)

« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 19:40:49 od yo-wan »
IP sačuvana
social share
Niko nije toliko pametan da ne pita glupog i niko nije toliko glup da ne odgovori pametnom.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22021
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iPhone 12, S21
moj se ne restartuje, moj se gasi skroz, okine neki zvuk ko žica na gitari i ugasi se
pre toga mu hladjenje radi ko da će da se katapultira
ako otvorim dva programa, nevidjeno koči, daje poruku, stranice se ne odazivaju, da zatvorim ili ne
ili poruku da je fleš crko, yt secka Bože sačuvaj i tako
jel to do kulera, da ga malo ja pročistim sama od prašine ili da kupim onog master kulera
al to je počelo da mi se pojavljuje skoro, pre par meseci, ranije je dve godine radio normalno  Smile

Reci koji je laptop, pa da ti nadjemo uputstvo kako se rasklapa. Ukoliko je zadnji poklopac taj koji krije kuler, mozes ga i sama otvoriti.

Mada bi ti ja svakako predlozio da odneses nekom ko ipak ima malo vise iskustva.  Smile

Ja taj savet ne predlazem,uvek reinstall ostavljam u krajnjem slucaju ako bas rikne windows,ako imas volje i zelju pokusaj naci problem ,stime ces biti samo pametniji u tvom slucaju ako uspes da resisi problem. Nije uvek resenje instalacija novog OS-a

U situaciji kao ovoj, reinstalacija koju je Ivica predlozio i nije tako losa opcija.
Bar ces znati po reinstalaciji da li je softver ili hardver...
Ako i sa novom instalacijom sistema i dobrim drajverima ne bude bolje, onda ici na testiranje memorije, svakako testiranje grafike.
Da sada ide drajver po drajver i proverava da li je taj ko je instalirao sve kako treba, i pri tom ima buljuk drajvera koji su ili bili ili nisu bili instalirani...
U doba XP-a, gde ti je za dizanje sistema trebalo 5 sati, pa ajd... Sada sedmicu dignes za dva sata, sa instalacijom svih programa.
Bar posle dva sata znas na cemu si, ako nastavi isto da se desava...

Svakak bih testirao memoriju i grafiku, proverio temperature komponenti...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Uradio sam ScanDrivers i dobio sam sledece:
IP sačuvana
social share
Niko nije toliko pametan da ne pita glupog i niko nije toliko glup da ne odgovori pametnom.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
download all the drivers
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 458
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N70
Jel se restartuje kad radis nesto posebni na racunaru ili se uvek restratuje radio na njemu ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC 
@yo-wan

Nemoj da se igras sa takvim programima za trazenje drajvera. Sa zadnje strane imas oznaku laptopa, zapises, odes na maticni sajt i preuzmes drajvere.

Ja sam ti predlozio reinstalaciju, iz razloga sto ti ne znas sta je radjeno na tom racunaru. Da odes u servis sa tom pricom, prvo sto bi uradili, instalirali bi novi sistem. Win7 ima u sebi genericke drajvere (osim za grafiku i periferije) i laptop bi bio u funkciji, spreman za testiranje hardware-a ukoliko se i dalje restartuje.

Ja da dobijem neki racunar, prvo sto bi uradio, podigo bi novi sistem, bez obzira kako radi racunar. Znaci pratim kako prolazi instalacija i znam sta sam instalirao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
moj se ne restartuje, moj se gasi skroz, okine neki zvuk ko žica na gitari i ugasi se
pre toga mu hladjenje radi ko da će da se katapultira
ako otvorim dva programa, nevidjeno koči, daje poruku, stranice se ne odazivaju, da zatvorim ili ne
ili poruku da je fleš crko, yt secka Bože sačuvaj i tako
jel to do kulera, da ga malo ja pročistim sama od prašine ili da kupim onog master kulera
al to je počelo da mi se pojavljuje skoro, pre par meseci, ranije je dve godine radio normalno  Smile

Reci koji je laptop, pa da ti nadjemo uputstvo kako se rasklapa. Ukoliko je zadnji poklopac taj koji krije kuler, mozes ga i sama otvoriti.

dell-ov notbuk, vostro A 840

Mada bi ti ja svakako predlozio da odneses nekom ko ipak ima malo vise iskustva  Smile

imama ja iskustva, otvaram sve ... što je zatvoreno  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Jel se restartuje kad radis nesto posebni na racunaru ili se uvek restratuje radio na njemu ili ne.

Da, restartuje se nelogicno, nekada i odmah nakon prvog podizanja windowsa,

@yo-wan

Nemoj da se igras sa takvim programima za trazenje drajvera. Sa zadnje strane imas oznaku laptopa, zapises, odes na maticni sajt i preuzmes drajvere.

Ja sam ti predlozio reinstalaciju, iz razloga sto ti ne znas sta je radjeno na tom racunaru. Da odes u servis sa tom pricom, prvo sto bi uradili, instalirali bi novi sistem. Win7 ima u sebi genericke drajvere (osim za grafiku i periferije) i laptop bi bio u funkciji, spreman za testiranje hardware-a ukoliko se i dalje restartuje.

Ja da dobijem neki racunar, prvo sto bi uradio, podigo bi novi sistem, bez obzira kako radi racunar. Znaci pratim kako prolazi instalacija i znam sta sam instalirao.

OK, da znas da nije vredno ovoliki trud ulagati u nesto sto je neminovno. Lepo je nesto novo nauciti, kako rece neko od sagovornika u ovoj temi, ali izgleda da je ovde reinstalacija najbolje resenje. Jedino nisam siguran da cu naci odgovarajuce drivere. Oznaka LT je HP 635 pa ako neko zna, naka me uputi na link za download drivera.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:11:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.