Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:44:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mini kamera za nadzor  (Pročitano 2892 puta)
06. Jun 2011, 18:35:01
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia N95 8GB
Stvarno nisam znao gde da otvorim temu,pa reko' da probam ovde...
Hteo bih da postavim nekoliko malih,skrivenih kamerica u lokalu...E,sad,posto nisam u toku sa tim kamericama,a na googlu mi nalazi samo neke olovke,priveske itd.... Moze li neko da me malo vise uputi u to? Mogu li da nadjem kameru koju,recimo,mogu da ugradim u zidni sat...i da mi ona prenosi sliku do kompjutera,ili telefona,nebitno samo da mogu u realnom vremenu da gledam kad hocu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Vidi ovako, kamerice oblika olovke, priveska i tih sitnijih oblika koje se prodaju po oglasima su fina zajebancija ali je rezolucija u kojoj snimaju prilicno losa.

Masa njih ne podrzava neke od protokola pa funkcionisu tako sto nadgledaju odredjen deo prostora, a na racunaru instaliras neki od programa koji su u stanju da snimaju sliku i da to skladiste na HDD.

Neki minimum minimuma za nadgledanje lokala bi bila recimo rezolucija 640x480, sa 30/25fps. Od protokola bi bilo pozeljno da podrzava: TCP/IP, UDP, TCP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS.

E sad, svaka IP/wifi kamera bi trebalo da ima prva tri protokola. Ako je direktno povezana na komp u lokalu, mozes da gledas sta snima, ima na netu milion programa za to. Za gledanje sa udaljene lokacije ti treba internet, realna staticna IP. U tom slucaju, ako je kamera podesena kako treba, mozes da gledas kameru sa bilo koje lokacije, samo otvoris web browser, ukucas svoju IP i port i gledas.

Ali, u svakom slucaju, koliko para, toliko muzike.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung htc,nokia,huawei
Koliko kosta otprilike jedna kamerica da mogu da gledam preko neta
« Poslednja izmena: 06. Jun 2011, 19:13:37 od herojoddavnina »
IP sačuvana
social share
A M G
Ae
Zivi zivot punim plucima
Put od 20 000 milja pocinje jednim korakom...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Imas web kamerice koje to podrzavaju, a cene se krecu od 20/30 evra pa do nekoliko hiljada.

http://www.itsvet.com/proizvodi/microsoft/comp_comp_webcam/producer/43

http://www.itsvet.com/proizvodi/vivotek/comp_tehn_ipcam/producer/767

Sve zavisi sta i kako zelite da se snima, pa kvalitet snimka itd. Prilikom kupovine, pitas prodavca da li moze to i to.

A ove kamerice u obliku olovke, cvetica, hemijske sto se prodaju po 1000-1500 din. su zajebancija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia N95 8GB
hvala na detaljnom objasnjenju!  Smile
e,sad,najvise bi mi odgovarala ta sto ide preko neta,preko ip.... samo mi je malo veci problem staticka ip adresa... nego,ja bih da te kamere budu skrivene,veoma male,pa jel postoji takva neka ip kamera koja je dovoljno mala,da moze recimo da se sakrije u neki zidni sat,ili nesto slicno...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Pogledaj ovde, ovde i ovde. Imas nekoliko pojmova koje ce ti pomoci oko odabira. Cene su ok, kvalitet je pitanje.

Kao sto sam napisao, pre kupovine, obavezno postavi milion i jedno pitanje i ako je moguce, uvek idi u prodavnicu, izbegni kupovinu preko neta.

Sto se tice staticke IP, ima fora i za to. Moze i dinamicka ali realna. Posto provajderi u Srbiji jako retko menjaju dinamicke IP korisnicima (neki na 5, neki na 10, neki na mesec dana), moraces stalno da menjas podesavanja i da u svakom momentu znas svoju realnu IP.

Ima i drugih varijanti preko dyndns-a.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 01:30:23 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia N95 8GB
uu te sa prvog sajta su mi full...mogu li one nekako da salju na daljinu preko neta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Nazovi ih i pitaj, jbg, nikad nisam radio sa ovakvim kamericama.

Ja sam imao prilike samo ove da postavljam i da konfigurisem (dome seriju). One su odlicne i imaju odlicnu cenu. A sta sve podrzavaju, cudi me da nema funkcije da ti skuva rucak i izmasira devojku.

Povezu se sve, obavestavaju na mail, snimaju gde hoces i u kom formatu, nocni rezim im je fenomenalan, ma svasta nesto

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Nocno.JPG
(37.02 KB, 1109x298)
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 02:58:52 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia N95 8GB
vidi se da su dobre... ali mi je dzabe posto su velike... meni moraju skrivene da budu...
nazvacu da pitam za te male... hvala ti puno,sta da ti kazem,mnogo si mo pomogao!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:44:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.172 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.