Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Laneta Gutovića na Kalenić pijaci napale dve žene  (Pročitano 3840 puta)
31. Okt 2003, 10:54:23
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pod nazivom "Ne može da škodi...", popularni Lane Gutović mesecima u noćnim terminima "ružičaste televizije" zabavlja gledaoce svojim "mini traktatima" o ženama. Lanetova glasna razmišljanja u prvom trenutku stvaraju utisak da se tu radi o direktnom i žestokom nasrtaju na "lik i delo" slabijeg pola, no većina pripadnica te populacije shvatila je nakon izvesnog vremena da se nije reč o tvrdom antiženskom frontu, nego da je Lane, negdašnji srcelomac, odlučio da malo demistifikuje taj "mračni predmet muških želja".

Poslednjih nedelja u nekim srpskim nedeljnicima (Mirjana Bobić u "TV Novostima" i Dragan Ilić u rubrici "TV manijak" u listu "Vreme") osuta je paljba po Lanetu. Gutović je optužen da u svojoj "kratkoj formi" pod nazivom "Ne može da škodi" seje "najprimitivniji kafanski šovinizam i seksizam na granici sa fašizmom". On u svojim kolumnama žene deli na "matorke", "preklapače", "sisovise", "džore", "droplje" i sl.

I dok se neki smeju njegovim opaskama, veliki je broj žena kojima se to nikako ne dopada...

U tu neprijatnu činjenicu Gutović se uverio nedavno, kada je izašao iz svog stana i krenuo prema obližnjoj Kalenićevoj pijaci. Na ulici su ga presrele tri gospođe, čiji izraz lica nije slutio na dobro...

"Vidi ovog šovinistu! Zašto vi mrzite nas, žene?" okomila se na Laneta jedna od "musketarki".

Iznenađeni Gutović nije se dao zbuniti i, u svom maniru, a potpuno zaboravljajući da nije u sigurnom zaklonu studija, dobacio je:

"Ja volim prave žene, ali njih gotovo da nema. Problem je što stalno srećem neke poluproizvode, kao što ste vi", lanuo je Lane i - jedva ostao živ!

Glumčeve reči dolile su bure ulja na vatru, a razgoropađene gospođe su, kao po komandi, kišobranima i torbama nasrnule na sirotog Gutovića. Jedna od njih uspela je da ga "odvali" cegerom po glavi.
Lane je na jedvite jade uspeo da se iščupa iz kandži razjarenih žena, a ova nezgoda je dobar nauk za ubuduće: na provokacije, dakle, više nikad ne sme da odgovara, jer će u suprotnom morati da menja naziv svoje emisije u - "Može i da naškodi".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Trazio je dobio je :twisted:  :twisted:  :twisted:
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Nemam pojama o kakvoj se emisiji radi ali verovatno da je i on sam presao neku granicu, a i one "gospodje" su verovatno daleko kulturnije od neke cobancice kad su coveka zbog TV emisije napale i ko zna sta bi tu jos moglo biti, veovatno bi ga prebile. Au cas kulture.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@Ktantonet

On je bio sasvim ok i smesan lik dok je imao svoj licni show i gostovao po pozoristima, to je bilo smesno-zabavno, i ovo je bilo, u ponekim delovima, a onda je poceo da stvarno preteruje, uostalom sta ste i ocekivali kad se prodao Pinku
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
ajd da ja malo cepidlačim Smiley

ako je ime teme:
Laneta Gutovića na Kalenić pijaci napale dve žene
zašto u textu piše:
Na ulici su ga presrele tri gospođe
jel to znači da ga jedna od njih nije napala i ako je tako zašto ga je onda presretala?
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ma meni se ne svidjaju fore koje ima u toj emisiji, mentolski mi je... A sto se tice napada ovo samo dokazuje koliko smo lepo vaspitan narod...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Gospodje se koristi za sve udate zene , ma koliki idioti bili Smiley
Elem... ne ulazim u to jel trebalo... al... svet je objavio, mora da je tako bilo Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
ha ha .. ima istine u onome što govori .. inače je to blaža varijanta .. kad se skupi muško društvo .. pa kad počnu analize od glave do pete .. khmm.. još je Lane pravo lane ..  Smile
A gospodje su se uhvatile za pogrešnu stvar .. hoću reći nisu ga dobro razumele šta je hteo da kaže .. svako gleda emisiju iz svog ugla ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako se ne prepoznaju sto se osecaju uvredjene? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 167
Covek je car!
IP sačuvana
social share
Da li je to zaista vazno?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.