Imamo dva pisma koja koristimo. To su ćirilica i latinica. Pisali mi “lj” kao “љ” ili “dž” kao “џ”, svejedno je. Slova koja u srpskom pismu ne postoje su “y, x,q,w”. Mi imamo jedan karakter za slovo “č-ч”, neмojte da ga pišete kao “ch” jer tako pokazujete svoju nepismenost a ne pismenost. Mi imamo jedan karakter za slovo “ć-ћ”, neмojte da ga pišete kao “cy” jer tako pokazujete svoju nepismenost a ne pismenost. Naša prezimena se zavrčavaju sa “...vić” a ne sa “...vic”. Reč "čaša" se piše kao "čaša" a ne "casa" ili "chasha". Koristimo naša slova i pišimo srpski. Budimo pismeni.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o odredjenom piscu, knizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.