Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 10:53:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 37797 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Ako je poenta price da je malo sretnih....da...malo je sretnih... Smile

Nisi morao ovoliki uvod da pravis.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
@marko
Ako vas uce na faksu da je to emotivnost, odmah baci knjigu...

Ja kad procitam sta pise autor onih Formula ljubavi, odmah se setim vikend romana iz Prakticne zene..  samo sto je jedno ljubic, a drugo kao neka nauka...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ako je poenta price da je malo sretnih....da...malo je sretnih... Smile

Nisi morao ovoliki uvod da pravis.... Smile

Ih bre, cela 4 reda.  Smile

Vise je poenta da ljudi retko poznaju sebe i svoje mogucnosti pa da zato dozive razocarenja, ali ajde, moze i tako da se kaze.  Smile

@marko
Ako vas uce na faksu da je to emotivnost, odmah baci knjigu...

Pa ovo sto je jasikasi napisao( "ostavila me devojka", "kako da pridjem nekoj" itd.) je bas primer socio-emocionalne nezrelosti gde osoba ne ume da se nosi sa nekim stvarima kroz zivot. Ovo sto si ti napisala(za celo to drzanje neke visine i trazenje idealne/og) je bas primer nabedjenosti u sebe tj. sujete. Sad pazi, moze da se desi da osoba bude i jedno i drugo i npr. kuka kako je nju neko mogao da ostavi jer je ona tako super pa je em emocionalno nezrela jer ne ume da se nosi sa takvim stvarima(pri tom ne mislim samo na neko kukanje vec bas na one reakcije gde se bas poludi pa kukas, pa zoves, pa se napijas i razbijas itd.), em je sujetna posto je u fazonu "Kako je on/ona mene mogla ovako divnu/og da ostavi".
« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 22:58:01 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
Ma, sve je to sujeta... veruj mi...
Ovi sto placu se plase da ce ispasti slabici pred drustvom... a to nije emotivnost... to je strah od zivota, strah da se umrlja ugled... kod vecine je ugled sve... vazno je odrzati ga...

E, sad... njima je mnogo lakse da lizu te rane anonimno, nego da priznaju drugovima da bi nesto opalili, a ne znaju... pa smisljaju razno razne razloge...

Isti slucaj je i sa zenama...

Sve su danas neke svetice... traze idealnog...

Jeste... malo sutra...

Da im neko pridje i kaze - Znas, ti se meni zaista dopadas i zaista bih voleo da se kresnem\vodim ljubav\tucam\kresnem\opalim\seksualno opstim sa tobom\imam koitus... mastarije o idealnom musarcu bi zavrsile u kanalizaciji za sekund...

Ali.. svi se drze nekih visina... traze neke imaginarne ljude... savrsene... a ocesali bi se o prvog koji prodje ulicom... samo da ih pita...

Zbog sujete...

E, to je tih 90% ...

strahom ... od koje cega ... moze se objasniti veliki deo ljudskih postupaka ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63

Jeste... malo sutra...

Da im neko pridje i kaze - Znas, ti se meni zaista dopadas i zaista bih voleo da se kresnem\vodim ljubav\tucam\kresnem\opalim\seksualno opstim sa tobom\imam koitus... mastarije o idealnom musarcu bi zavrsile u kanalizaciji za sekund...

E, to je tih 90% ...

Izgleda ovo bi bilo pozeljno reci skoro svakoj...i potpuno uvazavam ovaj komentar, jer bi napisan rukom zene.
Ali nekako ta prica ne pije vode ili mozda da...Sta da ti muskarac pridje sa ovom pricom,koji bi odgovor bio?
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Citat
Pa ovo sto je jasikasi napisao( "ostavila me devojka", "kako da pridjem nekoj" itd.) je bas primer socio-emocionalne nezrelosti gde osoba ne ume da se nosi sa nekim stvarima kroz zivot. Ovo sto si ti napisala(za celo to drzanje neke visine i trazenje idealne/og) je bas primer nabedjenosti u sebe tj. sujete. Sad pazi, moze da se desi da osoba bude i jedno i drugo i npr. kuka kako je nju neko mogao da ostavi jer je ona tako super pa je em emocionalno nezrela jer ne ume da se nosi sa takvim stvarima(pri tom ne mislim samo na neko kukanje vec bas na one reakcije gde se bas poludi pa kukas, pa zoves, pa se napijas i razbijas itd.), em je sujetna posto je u fazonu "Kako je on/ona mene mogla ovako divnu/og da ostavi".

Moje je misljenje da se u osnovi svega nalazi sujeta... i taj strah koji je spomenuo Zmaj... a onda dolazi gomila teorija koja kapitalizuje te dve stvari i stvara izgovore...

Ali... dobro... ti to zovi nezreloscu, ja cu sujetom... ali u preseku su to osobe kojima treba pomoc...

Citat
Sta da ti muskarac pridje sa ovom pricom,koji bi odgovor bio?

Ko kaze da vec nije?

Pa nisam ja uvek bila administrator... nekada sam imala i offline zivot Smile

« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 23:56:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Citat
E, sad... njima je mnogo lakse da lizu te rane anonimno, nego da priznaju drugovima da bi nesto opalili, a ne znaju... pa smisljaju razno razne razloge...

Anea ja nzm,sad da ti dovedem par coveka sa kojima se aktivno druzim..odma bi ti rekli ne samo sta bi teo da opalim,nego i kakve ulaze u moj izbor ..
Tako da ne mislim da si ovde upravu.Evo ako ne verujes meni,uzmi sedi sa onima kojima se aktivno / dugo druzis.Ne postoji sansa da oni ne znaju..
Nekim ljudima verujemo bezuslovno..pitanje je kolko je to pametno Smiley

Citat
Jeste... malo sutra...

Slazem se  Smile
Ali mi ne pricamo o tome.
Pricamo o tome,da muskarci nisu bezemotivna stoka i zene nisu cini mi se rece muskarcima samo 'drkacice' ili tako nesto.

Citat
Ali.. svi se drze nekih visina... traze neke imaginarne ljude... savrsene... a ocesali bi se o prvog koji prodje ulicom... samo da ih pita...
Zbog sujete...

Jebali bi sa prvim koji stigne zbog sujete ?
No te koprendo  Smile

@ Inicio

Braticu,vidjam te brat bratu pola godine ovde.Svi tvoji postovi su jako kratki..i za mene zbunjujuci (ne kazem mudri)...Ne znam bre prijatelju gde da te smestim ako mi verujes.
Budi drug,pa daj neko opsirno misljenje o ovome sto si izdeklamovao..prosto kad god udjem tvoji odgovori su tipa smeh znaci glasan a poruke obicno kratke tipa neshvatljive XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Koji bi odgovor...ili da dzentlmentski preskocimo Smile

Mozda sujeta onih koje sebi smatramo prvim dovede do toga da zena predje tu tanku liniju i postane laka.Trazeci zadovoljstvo i ispunjene onoga sto nema da li moze se takva zena nazvati lakom...

IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia krntija
Slucajno lutajuci po forumu u oku ostade jedna tema od Sandre (neka mi oprosti sto pravim kopiju).Cini se da bas  ide uz ovu temu...

"A koliko si imala ljubavnika"

Мени је ово увек било интересантно. Причали смо раније на некој теми, дал на ЖК беше, небитно... углавном, никад ми није нити ће бити јасно та патолошка потреба мушкараца, па и жена да знају број пређашњих партнера свог дечка/девојке. Чему то, зашто то... појма немам. Ја никад ниједну нисам питао нити икад намеравам. Шта ћу да добијем тиме? Ништа. Шта ћу да постигнем тиме? Осим можда свађе, ништа. Оће ли ми то значити? Неће.

А најјаче ми је кад кажу ко неки мој другар... "ма не запиње ми уопште с ким се јебала, ал ето чисто да причамо"  Smile  Ко она песма Дугмета

Стани, стани и не квари све
загрли ме или ради било шта
ал ћути молим те.
Стани, стани... нећу да знам
шта ти значи име неко, нека стара песма, неки дан

Пусти то... ни отров, ни лек
осим тога ово ти је дваес(одавно већ - први-) век

Стани, стани, сазнаћу и сам
безвезе је да чепркам ствари које боле, ја их знам
Стани, стани, немој ми рећ
шта ме брига шта је било кад је било већ...

Пусти то... ни сећање, ни пар
Ал реци а колико си их имала до сад

Није љубомора
Није љубомора
Није љубомора
Ал ипак реци, а колико си их имала до сад  Smile

Ma, sve je to sujeta... veruj mi...
Ovi sto placu se plase da ce ispasti slabici pred drustvom... a to nije emotivnost... to je strah od zivota, strah da se umrlja ugled... kod vecine je ugled sve... vazno je odrzati ga...

Jeste... malo sutra...

Zbog sujete...

E, to je tih 90% ...

Тако је.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

Moje je misljenje da se u osnovi svega nalazi sujeta... i taj strah koji je spomenuo Zmaj... a onda dolazi gomila teorija koja kapitalizuje te dve stvari i stvara izgovore...

Ali... dobro... ti to zovi nezreloscu, ja cu sujetom... ali u preseku su to osobe kojima treba pomoc...

Daleko je od izgovora, sasvim je validna teorija i nema toliko veze sa sujetom. Bez obzira sto dosta ljudi nije izaslo iz egocentricne faze postoji i dosta njih kojima nije u osnovi svega podizanje i spustanje ega.

Ali da, za takve neke probleme treba pomoc. Neko odradi tu pomoc sam(odrastu ljudi vremenom pa nauce da se nose sa nekim stvarima), nekome neko drugi pomogne a neko ostane nezreo i/ili sujetan do kraja.

Meni je to pitanje za broj ljubavnika/ca isto smesno. Em ne znaci ama bas nista em moze bilo ko(osim nevinih devojaka  Smile ) da slaze kako hoce.

Edit Ustvari mogu i nevine da slazu ali se otkrije prilikom stupanja u coitus.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 04:04:15 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 10:53:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.