Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 10:15:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Labus  (Pročitano 11885 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Citat: Anonymous
Citat: El Radisa
JEBO TE LABUS!! JEVREJ!!!!!

SRBIJOM VLADA SRBIN!!!

S' VEROM U BOGA< ZA KRALJA I OTADZBINU!!!!!!!
Tako je bre! Srbija Srbima!

U prvom krugu sam ponistio glas zato sto su svi nasi politicari sljam, ali zato u drugom krugu ima da glasam za Kostunicu (koji je isto smrad nevidjeni) cisto da nepobedi onaj zidov smrdljiivi Labus koji hoce da nas proda Americi.

Zelim i ja da udjemo u Evropu, ali ne u ovakvu kakva je sad i zapitajte se kolika je cena naseg ulazka.
Ala se tripuje ovaj forum cas me prijavljuje kao registrovanog, cas kao gosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Samo aktiviraj cookies u svom browseru i na pocetku kada se logujes selektuj i checkbox koji kaze da te sam uloguje svaki put i nece biti problema.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

Citat: cacanin
Citat: Alice Cooper
ta fali Velju,ba je super,a na je grad jedan od najrazvijenijih u Srbiji!!! Smile
Da nije bilo nas ne bi bilo ni onog dima 5. oktobra,a bogami ni promena. Smile

Sve najlepse o Cacanima ali sto se tice 5.oktobra, a i pre toga, bilo je i nekih varnica iz Nisa takodje...  Smile  A ako bog da, izgleda, bice i reprize...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
Citat: BFG
Alo bre!!! Koji vam je qRAtz??? Pa dal  ste vi normalni?Ne mogu da verujem da bi neko normalan glasao za takvog pedera i sektasa kao sto je ALbus???!!!???      
Daj razmislite realno... I onako su nam na celu drzave 90% sektasi i pederi, jos nam samo on fali da "udjemo u evropu". Jebala vas evropa ako cemo da propadnemo kao nacija...

Sasvim si u pravu!!!
 8O Svi ovi neto mute sa Evropom,a meni je Bogami najbolje da budem Srbin,ovde u Srbiji koja je kada su London,Pariz,.. bila samo sela bila prilino razvijena.Haha!
I sad treba tamo da i kleim pred njima da se saale i da nam kao bude bolje.
Nita sa Evropom,use i u svoje kljuse!
IP sačuvana
social share
Čačak, da, tu ja živim !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
Citat: Anonymous
ta fali Velju,ba je super,a na je grad jedan od najrazvijenijih u Srbiji!!! Smile

Sve najlepse o Cacanima ali sto se tice 5.oktobra, a i pre toga, bilo je i nekih varnica iz Nisa takodje...  Smile  A ako bog da, izgleda, bice i reprize...

:mad: Alo, alo lakse.... Mislim, da ne bude zabune, nisam ja napisao da je Velja super, boze me sacuvaj, ljudi pazite malo kako koga citirate nemojte posle da bude, Alice podrzava Velju. Puj, daleko bilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
I jos nesto... ja glasam za Labusa, naravno ali me sad toliko i nije briga ko ce da pobedi, vazno je da smo onim radikalima zacepili usta, pa ko sa i malo mozga moze da glasa za Seselja??? Mene bi bilo sramota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34

1.Izvinite ali...Kako cemo "use i u svoje kljuse kad nemamo nista".Primer:Svabe pukle od "Saveznika" i nisu otisli u samoizolaciju(TO VISE NI ALBANIJA NE RADI)nego trte mrte i polako ostavise francuze i engleze u prasini(ITA,JAP,TUR...svi su oni primeri).Sta sad kao bilo bi jedne Skode da ovi nisu malo spustili rep.Pa dajte ljudi i Rusija nas je prodala za par zelenih.
IP sačuvana
social share
BIG FOOT,katic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34

1.Izvinite ali...Kako cemo "use i u svoje kljuse kad nemamo nista".Primer:Svabe pukle od "Saveznika" i nisu otisli u samoizolaciju(TO VISE NI ALBANIJA NE RADI)nego trte mrte i polako ostavise francuze i engleze u prasini(ITA,JAP,TUR...svi su oni primeri).Sta sad kao bilo bi jedne Skode da ovi nisu malo spustili rep.Pa dajte ljudi i Rusija nas je prodala za par zelenih.
IP sačuvana
social share
BIG FOOT,katic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
2. Sve imperije su propale(RIM,TUR,ENG,RUS...)Ko kaze da nece i SAD,samo je fora da do tada pokupimo sto vise +.Znate kako bismo spasli Kosovo i Metohiju???Da je Sloba(crk'o da Bog da) prodao ITA,Fra par fabrika i rudnika nebi oni dali da se menja drzava i da se tamo kenjaju i mi bi smo imali sve mostove i pare,a sad...
RAZMISLITE MALO
IP sačuvana
social share
BIG FOOT,katic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Citat: cacanin
Cacani su pokazali svoj civilizacijski nivo, i kao da im nije dosta pa se jos dokazuju, nije ni cudo da im je Velja predsednik... Smile

Ma nemoj, a ko je prvi provalio u Narodnu Skupstinu ??? Mislim da je to jedan uzicanin  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 10:15:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.