Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 17:08:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Labrador ili Husky?  (Pročitano 5021 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Posto je vikendica na selu,rotvajler ili nemacki ovcar,a ako imas klince normalno labrador ili skotski ovcar...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ljudi, napravio sam vikendicu na selu, ogradio, sve lijepo sredio, imam veliko dvoriste i danas nesto vidim da mi fali... I skontam ja da je to pas Smile E sada se ne mogu odluciti kojeg da uzmem? Vase misljenje?

Nekog napustenog. Taj ce ti biti najverniji.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Nokia 701
U pravu ste... Cim budem imao vremena, skoknucu do azila Wink
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
Kazem ti... i u azilu mozes da pronadjes kuce koje je rasno..
Plus nijedan odgajivac nece ti reci da rasni kucici su cesto iz parenja bliskih srodnika, tako da vrlo lako mozes da dobijes kuce sa genetskom greskom, koje je osetljivo na zivot napolju i za koje ces placati o-ho-ho veterinarske racune...
Pa cak i ako dobijes rodoslov... nema garancije da je tacan... posto... lako se kupuje... niko to ne kontrolise...

Tako da.. kod nas... uzeti mesanca ili rasnog... ista stvar... Jedino estetika...
Moj dzuks lici na labradora... razlika je u pegavoj sapi... sto ukazuje na osumnjicenog...  iako je nepoznatog oca... a majka mu sasvim sigurno nije rasna kuca...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 111111
Mi uvek cuvali nemacke ovcare.
Ali generalno ja sam te pse toliko zavoleo..da ne znam..ja ne bih mogao da cuvam nesto drugo  Smile

Par stvari o njima..iz mog iskustva.

1.Pametni su..
Znas kad to kazes za psa..To je jebem li ga..retardirano.
Ja poverenja u zivotinju nemam  Smile Odrastao jesam sa zivotinjama svakojakim od krava koza pa nadalje..Ali generalno u zivotinju nikad poverenja nisam imao.
Tako da kad kazem da su pametni to i mislim.Jer nije zaletljiv,nervozan,besan pas.Lako mozes da ga naucis bilo cemu.

2.Miran je  Smile

Ako mi verujes,to je tako divna zivotinja da ako je ne dresiras ili ne teras na agresiju..bude uvek miran pas.
Sto je bonus ako imas decu koja ce da se motaju oko njega ili ako nisi kao ja da nemas ni mrvicu poverenja u zivotinju XD
Pa cak evo gledam na wikipediji..Kod njih je to mana.

Дисквалификационе мане
Лоше нарави, уједљиви и нервозни пси.
(a mozda to ocenjivanje vazi u za sve pse  Smile )

I evo ti mozda neke njegove najbitnije osobine..

Немачки овчар треба да буде смирен: нервно стабилан, сигуран у себе, миран и опрезан. Он мора да поседује: храброст, борбеност и оштрину да би био погодан за разноврсну употребу посебно као пратилац, стражар и заштитник.

Sto se tice labradora..meni to deluje kao pas za decu  Smile
Tj kao da detetu kupis neku zivu plisanu igracku.
A Haski..o njima veze nemam.Tako da nmg da ti pomognem.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung J6
oba psa su veoma blage naravi i odlicna sa decom, ja imam zenku belog haskija i prezadovoljan sam,

inace podrzavam usvajanje iz prihvatilista...

sta god da budes uradio nemoj da radis da bi ti bio sretan nego uradi da usrecis bice koje ne moze da ti vrati istom merom...

kad tad ce ti se vratiti..
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
A ko ce voditi brigu o psu??  Smile

U pravu ste... Cim budem imao vremena, skoknucu do azila Wink

nema vremena ni otici do azila..... plus to je vikendica...pretpostavljam da nije stalno na vikendici  Smile

ako ima nekoga ko ce se brinuti za psa... i to nije resenje... zasto uzimati zivotinju (bilo koju) a nema vremena  Smile

ja licno imam Labradora.... sace mu 3 godine.... super je.... ali kad odlazimo negde, placam mu pansion...da ne bi stvarao obavezu svojim roditeljima ili komsiluku Smiley jer sam ga ja sebi uzeo, a ne mami i tati ili sta znam kome Wink
« Poslednja izmena: 07. Nov 2013, 14:02:10 od klody »
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
ili skotski ovcar

nije za svakoga...znaju jako biti bezobrazni....i ljubomorni...tvrdoglavi su...
ali definitivno meni uz aljaskog malamuta najdrazi psi...

inace haski je mnogo zahtjevan pas...i to je rasa koja je je ajmo reci najbliza svom predaku-vuku..z aljaskog malamuta...

treba mu puno puno prostora i traba mu drustvo...nisu srecni u skucenom prostoru..vple da lutaju...i vole copor....
a tu imas i problem ljeti...toplota pretjerana im jako skodi...moras imatii uslove da se rashlade...
i tada od vrucine znaju biti razdrazljivi i agresivni...inace ako se prepuste i najmanjem nemaru...napadaju i ljude...
a o ostalim zivotinjama da ne pricam...sve u svemu agresivna vrsta..ako se ne cuva dobro..dominantni su...previse...
nisu to psi bas predvidjeni za djecu...

inace ako su u skucenom prostoru znaju da odbijaju i hranu...najvise od tuge ...

i definitivno nisu psi za pocetnike...
moja preporuka...retriver...kao prvi pas...je dobar....

barem, moja iskustva su takva...

danas sam sreo haskija..pustenog slobodno seta ulicom..mrsav je bio...uzas..ima negdje oko 15ak mjeseci..
uplasen je i dezorjentisan..zamalo ga kola nisu udarila...

citav zivot se druzim sa psima..vjeruju mi...na prvu..i znam s njima... Smile
cak i dodzevi obicni ...napusteni po ulici...mi pridju...bez straha...
ali ovaj nije htio da mi pridje...blize od dva metra...

nista skoro da mi nema tuznije kad tako nesto vidim..napustenu zivotinju...srce me zaboli...
kako ljudi imaju srca za tako nesto....da ih ostave tako...gladne i zedne...i jadne...nikad nisam mogao da razumijem...
ja kakav sam..ja ne bi jeo... njemu bi dao...matere mi moje... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 17:08:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.