Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvarovi & Delovi - Pomoc, Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 596068 puta)
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Termicko ostecenje, tj. pregrevanje, verovatno zbog pretoplih izduvnih gasova.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
upravo tako,termicko opterecenje.te slika koliko se ja sjecam je iz casopisa autoblic,tema je bila tuning da ili ne.jesi li se ikad zapitao koliko kosta legalan chip tuning u ovlastenom servisu?u tim novinama je sve ok navedeno,al cinjenica je da je uzrok svega toga lose il nikakvo znanje o chipovanju.koliko ja znam,temperatura izduvnih gasova nebi ttrebala biti iznad 850 celziusa,a ovaj propeler turbine se vrtio u daleko visim temperaturama.kod kvalitetno odradjenog tuninga chipa temereatura ostale priblizno ista kao i kod fabrike.ti navodi iz novina samo stase beze ljude i uopste nisu objektivne!naravno da svog limenog ljubimca necu davati nekome u garazu ko mena pojma,imaju za to posebni tunerski servisi.haj mi samo reci koja je razlika u motoru 1.9 tdi sa 90 i 110 ks?ovdje neracunam razliku u turbini,kod ovog od 110 ks je sa promijenjivom geometrijom.razlika je u chipu.znaci isti motor,tuniran sa 90 na 110.

navest cu samo primjer,golf IV tdi prijasnjih 110 ks na 139ks,chipom odradjena presla je vec 40.000 bez ikakvih problema.mnogi ljudi nemoguil nece da shvate da ovo pregrijavanje ispusnih plinova sto ima za rezultat topljenne propelera turbine,pucanja bloka,gorenje filtera cadje je samo pod okolnostima duge voznje pod max. brojem okretaja motora.auto dobija veci ok.mom koji sluzi za bolje brze preticanje,nagli start,a ne za zakucavanje auta i voznjom top speed-om stotinama kilometara.ja jos nisam nigdje cuo il vidio neko auto koje je chipovano sa onakvim posljedicama kao sto je ona slika.pozzz

[Edit by tojo909: Umjesto da postas 2 posta za redom koristi opciju Izmeni i postuj sve u jedan te isti post ovako kako sam ti ja napravio!]
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 08:20:48 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa u fabrici znaju granice (a ponekad i ne) pa pustaju snagu na kasicice tokom veka motora. A ako uradis chip tuning sa fabrickom postavkom motora, tj. istim delovima kao sto stize iz fabrike, a nasviras mu snagu dosta vise od fabricke, da li ce izdrzati? Mislim, zasto bi ovi u fabrici pravili motor od mnogo jacih materijala da bi tamo neko cackao. Ferdinand Porse je jenom rekao: "Najbolji trkacki motor je onaj koji se raspadne kada prodje liniju cilja." Tako i ovi, svakodnevni, napravljeni su da rade toliko i toliko, pod tim i tim uslovima, imaju odredjenu rezervu, vecu nego trkacki, ali tuneri za to ne mare...Za to ce se brinuti onaj kod koga prosvira.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Zna li neko gde mogu da se kupe ogledalske folije za stakla?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Posto vidim da ovde ima automehanicara pitao bih vas za savet. Elem, Imam problem sa svojim golfom 1, 1.1, 80'. Stvar je u tome da pri voznji cim se dostigne odredjeni broj obrtaja (veci broj), motor krklja i ne prima vise gasa. Posledica toga je da auto ne moze da ide brze od 75 kmh. U jednom servisu su mi rekli da treba da promenim razvodnik. Pitanje: Da li je on u pitanju? Karburator je radjen, svecice, kablovi, razvodna kapa i platine su sve novi delovi. Cenim svako mishljenje. Hvala
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
ovo bi se moglo okarakterisati neispravnoscu svjecica,il kablova il kape.prvo,vidi da li ti se pojavljuje varnica na svakom od 4 cilindra.mozda na jednom ne baca.drugo,vakuum crijeva pogledaj,kako si odradio karborator?jel opran u uv kadi? meni se cini da ti je do struje to.pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Vrm, vrm, vrrrrm

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n73
Jeli bre, jel radi to za ove laserske varijante radara?
Samo za njih i radi, za ove obichne radare ne, mada tih obichnih rada skoro da vishe i nema... Extra stvar...

za pedju cara:
jammer je dobra stvar,mislim jako jako dobra,al i tu postoji mane.naime,svaki iskusniji policajac "puca" radaom u tebe na oko 600 m,mislis da mu nece biti sumljivo ako okine 3-4 puta i ispise mu na lcd-u error il ----?jos ima vremena da te zaustavi.al ovo je rijetkost.mozes li mi reci koliko te para dosao jer imam i ja namjeru da ga uzmem.poz
Mislish da me zanima shto ne mozhe da mi ochita brzinu Smiley obichno se i on meni nasmaje kad vidi kako mu se ja smejem... Smiley Jedan pametnjakovic me zaustavio kao da sam ishao 80, i ja popizdeo jer znam da ne mozhe da mi ochita brzinu, a nije hteo da mi pokazhe na pishtolju koliko sam ishao... I ja njima kao videcete vi samo napishte kaznu, i ovaj kao shta cemo da vidimo, ja reko ma nishta samo vi pishite, i on meni pa kao jel nismo bili u pravu? Ja reko niste... I on pa kako nismo? Ja reko pa zato shto ne mozhesh da mi ochitash brzinu... I on mislio ja imam onaj obichan detektor, pa mi kazhe kao pa tebe to samo upozori ne mozhe da ti ponishti radar.. Ja reko pishi slobodno videcesh ti ako mi ne verujesh... I on kao seo sa mnom u kola, kolaga pucao, mi ishli 100, a onaj lupio da smo ishli 60, i bilo samo hvala, dovidjenja

[Edit by tojo909: drugi put umjesto da postas 2posta za redom koristi opciju "izmeni" te postuj sve u jedan te isti post ovako kako sam ti ja napravio]
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 20:23:47 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 111
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k 800i
Posto vidim da ovde ima automehanicara pitao bih vas za savet. Elem, Imam problem sa svojim golfom 1, 1.1, 80'. Stvar je u tome da pri voznji cim se dostigne odredjeni broj obrtaja (veci broj), motor krklja i ne prima vise gasa. Posledica toga je da auto ne moze da ide brze od 75 kmh. U jednom servisu su mi rekli da treba da promenim razvodnik. Pitanje: Da li je on u pitanju? Karburator je radjen, svecice, kablovi, razvodna kapa i platine su sve novi delovi. Cenim svako mishljenje. Hvala
e ovako, ja sam automehanichar i dacu ti 2 smera u mkojem da idesh, prvi je da je moguce da ti predpaljenje nije bash dobro podesheno a drugi je da ti karburator nije dobro podeshena smesha goriva i vazduha, ako dobija previshe goriva recimo onda se ugushi. To ti je za pochetak ono shto ti mogu reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
ja bi prije rekao da je do struje,da je bogata smjesa tj. da dobija previse goriva,tesko bi i palio i dimio bi crno na leru,pretpaljenje treba sada u zimskom preiode pomaknuti naprijed pa vidi rezultate.savjetujem ti prvo kreni od struje.trza li do tih 75,kako se ponasa u startovanju?vergla li puno?ima li ravnomjeran i neravnomjeran rad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Jutros sam imao josh gori problem: nije hteo uopste da upali.Samo vergla i nista. Vidi se da pumpa gorivo ali kao da nece da baci varnicu. I ja mislim da je struja u pitanju. ili je razvodnik ili bobina (sto je malo verovatno). Kao sto rekoh svecice, kablove, razvodnu kapu i ruki sam stavio nove tako da do njih nije.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.