Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalitet zivota u Srbiji, drzavama ex Yu i u Evropi  (Pročitano 27088 puta)
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120c
5. Cena interneta i brzina interneta.........  30€ (Amis - 10M/768k) ovo rece Taymelo....Auuu brate koje su to ljudi koji sede u telekomu i tu..aju nas u glavu!!!!a ja 21e za 512/128 i to na platu u srbiji od 250e...srbiji u svim vidovima treba koknurencija!!!!i to pod hitno a ne ovi birokratizovani politicari
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Мора се напоменути шта је флат а шта није!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo nesto o internetu sigurno je interesantno...

Amis snizio cijene Interneta i povećao brzine

Konkurencija čini čuda, a cijene brzog Interneta u Hrvatskoj i dalje nastavljaju padati dok brzine rastu. Amis Telekom nudi nove pogodnosti za korisnike. Novi paketi usluge amis 2u1 po sniženim cijenama korisnicima omogućavaju povećane brzine surfanja koje dosežu do 24 Mbps i besplatno telefoniranje do kraja ove godine.

Prvih 1.000 novih korisnika paketa s brzinom od 2 Mbps i više za samo jednu kunu dobiva bežični telefon Siemens Gigaset AS150.

Osim u velikim brzinama po sniženim cijenama, svi korisnici paketa brzine 2 Mbps/384 kbps i više, mogu dodatno uživati i u besplatnim razgovorima prema fiksnim nacionalnim mrežama do kraja godine. Korisnici mogu birati pakete od 1, 2, 4, 6 i 8 Mbps te najbrži internet u Hrvatskoj, koji omogućava surfanje brzinom do 24 Mbps. Svi paketi sadrže neograničen internet promet.

Sve pogodnosti iz nove ponude ostvaruju novi korisnici, koji potpišu ugovor za pakete s brzinom interneta 2 Mbps ili više na minimalno 18 mjeseci.

Svojim postojećim korisnicima Amis će darovati veće brzine i besplatne razgovore. Korisnicima paketa od 3 i 4 Mbps, brzina internet veze bit će automatski povećana na 4, odnosno 6 Mbps, a postojećim korisnicima paketa 2 Mbps iznos mjesečne naknade bit će smanjen za čak 35 kn! Korisnici paketa od 1 Mbps mogu ostvariti sve nevedene pogodnosti uz nadoplatu 15,50 kn mjesečno ili i dalje zadržati postojeći paket s 60 minuta besplatnog telefoniranja svaki mjesec.

Amis Telekom putem vlastite infrastrukture nudi širokopojasni pristup internetu i druge telekomunikacijske usluge i sa svojom uslugom amis 2u1 (fiksna telefonska linija i ADSL2+ pristup internetu) dostupan je u većini kvartova u Zagrebu, u Velikoj Gorici i Sesvetama. U kolovozu će pokrivenost usluge biti proširena na Špansko, Malešnicu, Knežiju i veći dio Novog Zagreba. Dostupnost možete provjeriti na Amisovoj web stranici www.amis.hr

(A.Be.)
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Како је код вас регулисано законски то?
Јел и код вас само једна фирма држи прикључке?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120c
mogao bi Amis da svrati i do srbije......60% funkcionalno nepismenih u srbiji a da se telekom pita ono malo pismenih bi valjalo da koriste dial up u narednih 200god!!!!
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Како је код вас регулисано законски то?
Јел и код вас само једна фирма држи прикључке?

Ja ti Feanore mogu samo o Njemackoj da pricam a to je isto tako da Telekom drzi sve prikljucke i ti sada naprimjer kada uzmes drugog provajdera on to telekomu placa znaci taj prikljucak za tebe,znaci to je uracunato u cijenu koju ja placam...eto kod nas ima bas bas puno tih sto nude internet pa i mobitel operatere...ovdje placas naprimjer 20€ mobitel kod firme Base i mozes da telefoniras flat u fiksnu mrezu,base mrezu,eplus mrezu...i sms su djaba..ja u kuci imam Alice i tu imam telefon flat i internet flat ali telefon mi je flat za cijelu njemacku i eu kao i za Balkan cijeli,onda SAD,Australija,turska israel...
to je kako je u njemackoj...a kada uzimas ugovor za mobitel neki onda uzmes na ugovor i mozes uzeti ekstra mobitele a platis 1€ za njih i naravno odma mjesecnu predplatu...moj brat je uzeo sada LG Prada..isti je kao onaj Apple Iphone sto dolazi.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120c
nemoguce da su srbija i nemacka onda iste u pruzanju adsl usluga
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Перверзија!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
nemoguce da su srbija i nemacka onda iste u pruzanju adsl usluga

Eto ti Nikolice pa ti vidi tko kako i koga krade... ja imam sada 6.000Kbit/s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Јој да је мени тако нешто!
Али замисли чуда и даље волим Србију и нећу да идем из ње  Smile Smile

Шалу на страну али доћи ће ово и код нас.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.