Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalitet zivota u Srbiji, drzavama ex Yu i u Evropi  (Pročitano 27459 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hahahaha eh sto ste smisniiiiiiiiiiiiii..... ma uzivaj te drugovi i drugarice...i nisu tema Albanci nego kvalitet zivota u nasim ljepim drzavama...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
tigeru ti si iz tuzle ti bi to trebao dobro znati
Joj Boki kakva TUZLA!!!!  Smile ALAHA ti (isto kao i Boga ti)!  Smile

Ali znam ja kako se to cuje,kada Hodza budi ljudi,samo ljudi budite iskreni pa to je njihova vjera i zasto to treba da smeta nekome..i ako vi u RS ili u Bosni zivite u multi kulti zemlji,oni mozda kazu joj ona Zvona sto mi idu na zivce i tako to...svako na svoj nacin uziva u vjeri!!!   Smile Smile U njemackoj naprimjer nema da hodza vice sa minareta,sve je zatvoreno i samo u svoja cetri zida u Djamiji se to cuje...

Sto Dinamo -ZG kaze,ja sam pricao o Hvaru,ima par albanaca koji drze slasticarne i pizzerije, i ljudi imaju po dvoje djece,pricaju ikavicu sa malim akcentom ali su ljudi super....
Imamo i jednog Srbina u Jelsi,on je iz Nisa ja mislim drzi ekstra pizzeriju!!

pa zar mi ne rece da si iz Tuzle???
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Rekao sam za nekoliko Albanskih obitelji, što znam.

Konkretno, sa mojim sinom u školu ide Albanac, mislim da je već druga ili treća generacija ... još ima brata i sestru; znači troje ih je. Potpuno asimilirani, normalni jezik, naglasak domaći ...
Na moru, također znam Boss-a sljastičarne, ima dvoje djece ... pa, pekara, on jednog za sada
Mislim da je i Tigar spomenuo Albance sa Hvara, koje pozna  ... također nemaju neki "atomski natalitet"  ...    Smile

a drugi??
pa nema ni na kosovu svaki 10 15 djece...
siguran sam da je i na kosovu bilo onih s jednim il dva
inace sve je fino kad imas par porodica al kad par preraste u hiljade druga je to prica
a bog ne moze da me ubjedi ako se sutra nadju hiljade bilo zbog naseljavanja drugih van hrvatske il zahvaljujuci natalitetu lokalnih s kombinacijom gdje je crna gora postala siptarska da i ovi vasi ne bi htjeli ujedinjenu albaniju
inace bila je interesatna statistika jednom u slo s brojkom nacija iz cini mi se 91 i 2001 tako nesto
i pogodite sta
svaka nacija je imala manji broj osim jedne
siguran sam da ne trebam reci o kome je bilo rijec
a ti il su se bili udvostrucili il utrostucili nisam bas siguran sad...
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E

Poruci mu da se ne vraca u Nis Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 11:52:55 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob

Poruci mu da se ne vraca u Nis Smile

Pravi najbolje pizze....da samo vidis...ajojjjjjjj...zena mu Hrvatica on Srbin...eto ti kombinacije!
@Bokimajkl ja ti to nisam rekao druze stari...  Smile

Ali vjeruj mi nije tako samo sa Albancima...evo mi u Hrvatskoj naprimjer,imali mi jednu manjinu kojih je bas dosta bilo i dodjose godine devedesete i oni odjednom hoce komad torte...hahahaha ma salim se ljudi,nego stvarno nisu samo Albanci takvi, ima takvih stvari svugdje i u svakoj drzavi...kada pogledate u povijest pa koliko cesto se granice mijenjaju sigurno za 150 godina ovako granice nasih i drugih drzava nece izgledati...Bokimajkl ja sam ti iz onog grada gdje se pjeva o Zenica Blues....Zenico mrzim svaki kamen tvoj....nerazumijes ti to sudija.....

U Zenicu kada po´dem ja,
prati me pet ´sest drotova,
okru´zni sudija rekao 12 godina,
12 godina strogog zatvora!
Okru´zni sudija rekao 12 godina,
12 godina strogog zatvora!

Tu´zna je moja sudbina,
´zeno me kre´co hakija,
kre´co hakija presudila mu´cakij,
ne razumje´s ti to dru´ze sudija!
Kre´co hakija presudila mu´cakij,
ne razumje´s ti to dru´ze sudija!

Zenico mrzim svaki kamen tvoj,
zboktebe ja mrzim ´zivot svoj,
tko pre´zivi 12 godina u KPDom Zenica,
ta je pravi ha´dia!
Tko pre´zivi 12 godina u KPDom Zenica,
ta je pravi ha´dia!

Radu je me jedna istina,
iz KPDoma vrati ´cu se ja,
ali hakija nikad ne´ce sabara,
sabara se niko nevra´ca!
Ali hakija nikad ne´ce sabara,

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 8310
SR Njemacka
Komunalije (voda smece grijanje-centralno) 180 eur
Struja 30 eur
Telefon i internet DSL 50 do 55 eur (neograniceno koristenje)
Mobilni 5 (skoro da i ne koristim)
Ulje 1, mlijeko 0,8 eur, milka 1 eur
Auto je mislim oko 10.000
Kamate su oko 10%
Prosjecna plata (savezni statisticki zavod)1065
Podatci gornji su za dvosoban stan u centru grada s oko 300.000 stanovnika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SR Njemacka
Komunalije (voda smece grijanje-centralno) 180 eur
Struja 30 eur
Mobilni 5 (skoro da i ne koristim)
Ulje 1, mlijeko 0,8 eur, milka 1 eur
Auto je mislim oko 10.000
Kamate su oko 10%
Prosjecna plata (savezni statisticki zavod)1065
Podatci gornji su za dvosoban stan u centru grada s oko 300.000 stanovnika

Seleg...ovdje pise kvalitet drzava Ex Yu...neznam dali je Njemacka takodje bila EX-YU   Smile ...

Hrvatska: Cene u julu niže za 0,6%
08:19 | Izvor: Beta
Zagreb -- Cene dobara i usluga za ličnu potrošnju, po indeksu potrošačkih cena u julu u Hrvatskoj bile prosečno niže za 0,6% nego u junu

Na godišnjem nivou stopa inflacije u julu bila je 2,1 odsto, što predstavlja povećanje u odnosu na 1,9 odsto kolika je bila godišnja stopa inflacije u junu, preneo je zagrebački Bankamagazin.

Godinu dana ranije, u julu 2006. godine zabeležena je deflacija, odnosno pad cena za 0,8 odsto, dok je istog meseca godišnja inflacija bila 3,4 odsto.

Juli je već drugi mesec za redom ove godine u kojem prosečan nivo cena beleži pad. Za pad cena u julu najviše su zaslužna sezonska sniženja cena odeće i obuće, a delom i niže cene svežeg voća i povrća.

S druge strane, pritisak na rast inflacije stvarale su više cene ugostiteljskih usluga i to zbog viših cena smeštaja u hotelima i kampovima, i cene rekreacije i kulture, zbog viših cena paket aranžmana, objašnjavaju u Državnom zavodu za statistiku Hrvatske (DZS).

Cene u julu niže za 0,2 odsto
13:49 -> 15:49 | Izvor: FoNet
Beograd -- Maloprodajne cene roba i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju su u julu niže za 0,2 odsto u odnosu na jun.

Tokom ove godine su te cene porasle za 3,4 odsto, dok je u odnosu na jul 2006. zabeležen rast od 4,2 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku Srbije.

U odnosu na prethodni mesec, u julu su cene obrazovanja porasle za 1,9 odsto, nameštaj i sredstva za tekuće održavanje stana za 1,7 odsto, a transport za 1,5 odsto. Istovremeno su cene hrane i bezalkoholnih pića niže za 1,8 odsto, navodi se.

Od januara cene su povećane za 3,4 odsto

Zavod navodi i da su cene proizvoda i usluga u Srbiji u prvih sedam meseci porasle za 3,4 odsto, dok je na godišnjem nivou, u odnosu na jul 2007. godine, zabeležen rast od 4,2 odsto.

Posmatrano prema nameni potrošnje, u julu su, u odnosu na jun ove godine, najviše porasle cene obrazovanja, 1,9 odsto, nameštaja i sredstava za tekuće održavanje stana - 1,7 odsto i transporta - 1,5 odsto, dok su, istovremeno, cene hrane i bezalkoholnih pića niže za 1,8 odsto.

Cene ostalih usluga nisu se bitnije menjale, a one su, u odnosu na jul 2007. godine, niže za 0,2 odsto, dodaje se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat

Neograniceno se koristi telefon i internet...za 50 eur?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Citat

Neograniceno se koristi telefon i internet...za 50 eur?  Smile

Da, telefon i internet se neograniceno moze koristiti, i mogu besplatno da zovem cijelu EU,Hrvatsku,Japan,Israel,Kanada,USA i jos nekoliko zemalja...Srbija,Bosna,Makedonija,Albanija se moze 500 minuta u mjesecu beslatno razgovarati poslje toga kosta nesto jeftino...  Smile

Hrvatska: Plata u junu 650 evra
13:48 | Izvor: Poslovni.hr
Zagreb -- Prosečna junska neto plata zaposlenih u Hrvatskoj iznosila je 4.738 kuna, odnosno 650 evra.

U odnosu na majsku, plata je nominalno bila veća za 2,8, a realno za 3,2 odsto, saopštila je hrvatska Finansijska agencija (FINA).

U privatnom sektoru u junu su isplaćene prosečne neto zarade u iznosu od 586 evra, a u državnom 749 evra.

Prosek neto plata u junu se kretao od 526 evra u ribarstvu, do 1.013 evra u delatnosti finansijskog poslovanja.

U županijama se prosečna neto plata kretala od 477 evra u Međimurskoj županiji, do 752 evra u Zagrebu.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2007, 22:21:26 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Trenutna popunjenost smještajnih kapaciteta na Jadranu je na "gornjoj granici"

Ovogodišnja turistička sezona u Hrvatskoj mogla bi se pokazati najuspješnijom do sada, a prihodi od turizma mogli bi premašiti 6,8 milijardi eura, ocjena je to direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Nike Bulića, piše današ Lider Press.
Takvu ocjenu Bulić temelji na vrlo dobrim dosadašnjim turističkim rezultatima, u prvih 7 mjeseci godine, koji su i iznad postavljenih službenih planova i očekivanja, te na još boljim najavama za kolovoz i rujan.
Pritom naglašava da to nije samo puko brojanja dolazaka i noćenja, nego to najvjerojatnije znači i 8 do 10 posto povećanje financijskih učinaka u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Time se javlja i prilika da se na godišnjoj razini primaknemo ostvarenju gotovo 7 milijardi eura prihoda od turizma.

http://www.ezadar.hr/clanak/prihodi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.