Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalitet - cena  (Pročitano 972 puta)
16. Jun 2004, 12:12:44
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Ovu temu sam otvorio jer me zanima.Gde kupujete telefone,mobilne naravno.Da li su to u pitanju renomirane firme koje drze originale (barem bi trebalo) tj firme koje su generalni zastupnici odredjenog brenda i koji naravno zbog placanja poreza i carine imaju nesto vise cene.Recimo da je cena visa za nekih 14-16%.Ili ste vise za varijantu kupicu u "bilo kojoj" prodavnici jer je cena niza za vec navedeni procenat.Pod ovim bilo koja prodavnica molim da me neshvatite bukvalno!!Zna se nasta mislim.Znaci da li ste spremni da izdvojite koji evro vise za kvalitet??Ili ste klasicni srpski mentalite daj da ucarim koju paru na svakom koraku?Vise bih voleo odgovore tipa da kupujem jeftinije ili kupujem kvalitet u odnosu na ono da imam pare kupio bi kvalitet ali....Naravno dobro dosli su svaki komentari.
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Pa npr. Nokiu u Comtrade-u
mozes da kupis u full-u i da je totalno legalna.
Ali kosta otprilike duplo vise, bez imalo preuvelicavanja.

Kod njih je jako dobra garancija i jako su korektni,
a kako i nebi bili kad si im ostavio toliko para...

Znamo npr. da je 6600 skoro 500 eur-a
pa ko bi bio lud da da tolike pare?

Generalno, fals telefon ne postoji,
samo moze biti napravljen, ovde ili onde, ali to je generalno isto...
Moze samo da ti se desi da ti uvale pakovan tel, tj. repariran pa napakovan u novo kuciste i masku...

Posto srpski prodavci na tel prosecno zaradjuju oko 10-15 eur-a,
takva je i garancija...

E sad mi u servisu se trudimo da koliko god mozemo ispostujemo musteriju,
i ako je i fizicko ostecenje da mu izadjemo u susret i  nekako namestimo tel uz neku minimalnu doplatu.... Mnogi pri reklamacijama ako primete bilo kakvu crticu na telefonu, ne uvazavaju je....  Sto je nama u servisu bolje, ali njihovim musterijama je gore....

Pozdrav...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
mob
Nokia E52
Da znam za comtrade.Imaju ekspozituru u Veru (radio tamo) i kada sam video cene bilo je dali su ovi   Ali sam shvatio u cemu je caka.Dok sam bio u vojsci izlazio sam da bi tamo nekima kupovao telefone.Ima lik koji hoce da mu kupim fon u ekstra radnji za normalne pare.Mission imossible.Bas sam pitao u Comtredu i bio je pa skoro duplo skuplji.
A u kom ti to servisu radis.Mislim kada ste tako fini i jos imamo tu vezu pa... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sam si manje-vise odgovorio sebi na pitanje. U principu koliko je meni poznato, jedino comtrade prodaje ono bas originalne telefone, a kad kazem originalne mislim da ih dobijaju legalno u full pakovanju i direktno od proizvodjaca. Tu i tamo roaming-u zna da se omakne po neki telefon koji bi se mogao smestiti pod ime originalni, ali to i ako se desi to su uglavnom siemens telefoni, koji tebe koliko shvatam ne zanimaju. Te dve radnje su jedine gde mozes da kupis telefon koji nije skidan sa mreze, dekodiran i tako dalje. Ostale rednje 95% njih su ti manje-vise iste, odnosno sasvim ti je svejedno gde ces kupiti i jedini kriterijum treba da ti bude cena. Naravno imas jedan manji broj radnji, ako se to tako uopste moze nazvati koje prodaju telefone made by EI NIS, ali takve polako izumiru, jer niko normalan nece u takvoj radnji kupiti telefon.

Druga stvar. Ja licno bih kupio telefon u COMTRADE-u samo ako BAS ne bih znao sta cu sa parama. Posto i te kako imam gde da trosim pare, ni lud ne bih kupio telefon na jednom takvom mestu. Narocito tako nesto ne bih uradio, posto znam da je to sve manje vise isto. Kao sto SF ja mislim kaze, nemas neoriginalnih telefona. Sve su to originalni telefoni, samo su raznim kanalima dosli do ovde. Neki od njih su dekodirani, pa sta sada big deal. Neki nisu ni dekodirani nego samo imaju one oznake raznih mreza i tako dalje. Neki nemaju cak ni to. Sve u svemu jedina razlika je sto ces u COMTRADE-u dobiti originalnu kutiju, a ovde ces dobiti onu kutiju sa buvljaka i sto ces ovde eventualno dobiti neki cd sa pc suite-om, a tamo vervatno neces. E sada ako ti zbog toga hoces da das duplo vise para onda je to nesto sto ja ne razumem. E da, jedina stvarno bitna razlika je to sto na mestima poput COMTRADE-a dobijes pravu garanciju tako da sta god da ti se desi sa telefonom ne moras da razbijas glavu sa time. Kod ostalih uglavnom dobijas takozvanu software-sku garanciju tako da to znaci da ce ti oni popraviti phone ako mu rikne software a to je gotovo nemoguce, ako ga ti sam nesto ne cackas. Znaci to prakticno da ti nemas nikakvu garanciju. E to jeste sranje, ali opet ja vise volim da malo pricuvam telefon nego da dajem duplo vise para. Sve u svemu, moj ti je savet idi na http://www.mobilnisvet.com , nadji gde se nalazi najjeftiniji telefon koji trazis, pozovi telefonom, proveri da li ga stvarno imaju i idi kupi telefon.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
mob
Nokia E52
Znam da sam sam sebio odgovrio,delimicno,ali me je zanimalo sta drugi ljudi mislie.Ja da imam pare nebi se ovoliko dvomuio i lomi sebi glavu sta da uzmem,nego bih odma otisao i kupio.Sto se tice roominga mislim samo da njih bije glas da su kao bolja radnja.Da prodaju istu stvar za malo skuplje pare i da se samo grebu i skupljaju poene.Ne bih ni ja kupio telefon u comtradu osim kada bih pare koristio umesto papira za potpalu.Juce ,posto sam isao da gledam telefone, svratio sam u jednu prodavnicu ,ovako normalnu, i za par evra vise nego na drugim mestima kao dobijas full sve.
Znam za taj link tamo sam i visio i visim i citam komentare odlucujem se koji cu fon uzeti Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Pa ovako ja iz Apatina idem u Beograd da kupim telefon jer su tamo jeftiniji.Jeftiniji su zato sto ima krsh prodavnica po gradu,a u SU ili SO ili NS su daleko skuplji jer ima manje prodavnica a i pitanje je kvaliteta!
A dobro je malo otputovati iz mrtvog Apatina! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Ima budala kojoj sranje od telefona mozes da prodas skupo, jer se ona nista ne razume, dok ima pametnih ljudi koji kvalitetan telefon prodaju jeftino, da bi sto pre dosli i do to malo para.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Kvalitet zavisi gde je telefon proizveden.
Sada su se odlucili za varijantu da se baterija proizvede u jednoj a ostatak fona u drugoj zemlji
To se meni nimalo ne svidja! :x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.