Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalificikacije za Kup UEFA 2006/2007  (Pročitano 15887 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Pa,Sarajevo igra protiv Rapida u Bukurestu Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
IVAN STEVANOVIĆ UBEĐEN DA ĆE 'ROMANTIČARI' UMETI DA ODOLE U OKSERU

TIMSKI DEO PODVIGA
I kao pojedinci imamo kvalitet, ali kao kolektiv možemo mnogo više. Uz pravilan pristup, motivisanost i požrtvovanje, nije isključeno da odigramo i bolje nego u Beogradu
Prijao je "romantičarima" jučerašnji dan odmora, više nego (samo) bod u Čačku. Hiperbarična komora je uradila svoje, sva snaga usredsređena je na evropski meč sezone.
- Ili bar jedan od evropskih! - ni u priči Ivan Stevanović ne dozvoljava da se ostane na broju 1.
Prednost iz Beograda može i ne mora da bude kapitalna, a iako, bar na papiru, i dalje važe za autsajdere, desni bek OFK Beograda tvrdi da će se odnos Francuza promeniti:
- Čini mi se da su prvi meč olako shvatili i da će nas u revanšu daleko više poštovati i respektovati. U stvari, ubeđen sam da neće biti nadmeni kao na Karaburmi.
Okserova snaga leži u krilnim igračima Jelenu i Akaleu, koje je Stevanović strpao u džep u prvom meču. "Podvig" bi trebalo ponoviti.
- Akale je sigurno ponajbolji igrač, ali nije bio dovoljno pripremljen, jer je zbog učešća na Mondijalu kasnio zbog produženog odmora. U četvrtak će biti sigurno spremniji, ali verujem da ćemo, ja na desnoj a Kolarov na levoj strani, da zaustavimo te opasne nalete. Ako im "sasečemo krila", centralni štoperi će imati manje muka sa dobrim skakačima Pjeronijem i Nikulaeom.
Kako do polaska i potpune senzacije?
- Timski. Mi i pojedinačno imamo određeni kvalitet, ali pokazali smo u ovoj sezoni da timski možemo mnogo više. Uz pravilan pristup meča, koji sigurno neće izostati, motivisanost, požrtvovanje, možemo da odigramo i na višem nivou nego u Beogradu. Potrebna nam je smirenost i sreća da ne primimo brz gol u prvih dvadesetak minuta, jer u ovom susretu i vreme radi za nas. Što duže mreže budu mirovale naše šanse za prolazak su veće. Naravno, moramo sve da učinimo da postignemo makar gol, jer se plašim da bi u protivnom potpisali kapitulaciju. Generalno, znam kako moramo da igramo. Okser ima kvalitet plus, a u konačnom zbiru u kojem mnogo zavisi i od njih, svako kroji svoju sudbinu. Nadam se da ćemo mi izaći kao konačni pobednici i da nećemo reći poslednju reč u Evropi već u četvrtak - optimista je Stevanović, možda jedan od ključnih igrača "romantičara" u revanšu.

RIVALA DRMA KRIZA
Marsej kao putokaz

Tražio je trener Oksera Žan Fernandez strpljenje od navijača posle poraza od Marseja (0:3). Govorio je da je tim renoviran, podmlađen i da je za kontinuitet igara i rezultata potrebno još vremena.
- Igra Olimpika, mada je nezgodno porediti nas i tim iz Marseja, na neki način je putokaz kako pobediti Okser. Ubedljiv poraz na svom terenu znači i da je tim u krizi - komentariše Stevanović poslednji rezultat rivala.

POČETAK U 20.00
Ulaznice od 7 do 30 evra

Meč u Okseru počinje u 20.00 časova, a domaćin je odredio cene ulaznica: od sedam evra za tribine iza golova, do 30 za centralnu ložu.
S. ILIJOSKI    22.08.2006 02:07:56   

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Mozda i dobiju Okser ali najvece sanse ima Hajduk iz Kule i Partizan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Kuljani zacepili cenu karte za CSKA
Utorak, 22. avgust 2006. 17:48

Uprava fudbalskog kluba Hajduka iz Kule odredila je izuzetno visoke cene karata od čak 60 evra  Smile za revanš meč kvalifikacija za Kup UEFA protiv sofijskog CSKA u četvrtak u Beogradu.

Utakmica će biti odigrana na stadionu Crvene zvezde, jer stadion u Kuli ne zadovoljava propise UEFA.

CSKA iz Sofije se žalio UEFA na cene karata, ocenjujući da je Hajduk iz Kule time prekršio fer-plej običaje i da nijedan navijač bugarskog kluba neće moći da plati karte po toj ceni.

Generalni direktor Hajduka iz Kule Nikola Džomba rekao je da nema razloga da se bugarski klub buni, jer je "to sam tražio".

"Želeli smo da igramo utakmicu po danu, ali je CSKA tražio noćni termin, a to znači dodatne troškove za nas", izjavio je Džomba.

On je rekao da će organizacija meča Hajduk koštati oko 200.000 evra u šta spada i zakup stadiona Crvene zvezde i uključivanje semafora za trening fudbalera CSKA dan uoči utakmice.

Direktor Hajduka je odbacio tvrdnje da je klub iz Kule time želeo da spreči dolazak oko 5.000 navijača CSKA i time bude brojniji od pristalica, uslovno rečeno, domaćeg kluba.

"Ne plašimo se ni reagovanja UEFA, niti navijača CSKA, jer smo uvereni da ćemo proći dalje", rekao je Džomba.

Navijači Hajduka iz Kule plaćali su samo tri evra ulazak na stadion CSKA u Sofiji za prvi meč koji je završen 0:0.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Stvarno nisu normalni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Sta zna dete sta je 60 evra Smile

Inace,na osnovu utiska posle odgledanog prvog meca,nakantace ih CSKA jedno 2:0,iako bih,normalno,voleo da Hajduk prodje
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
 Smile ,ovi nisu normalni
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Stigao mi je mail, eno kuce jale na POP-a....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 748
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 6
Mozda i dobiju Okser ali najvece sanse ima Hajduk iz Kule i Partizan

nemoj raci dva puta....  Smile
nisam ja nesto  siguran u partizan, a kamoli u hajduk
mislim da najrealnije sanse po svemu sto je pokazao ima ofk

ako maribor bude igrao 30 minuta onako kako je jgrao 10 u beogradu partizanje puko gore nego cigani.voleo bi da sam sigurniji u njih ali.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Ajmo crno - beli...
Sreda, 23. avgust 2006. 20:05

Fudbaleri Partizana u četvrtak će u Mariboru odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA, a navijači crno - belih svakako ne mogu da budu mirni, budući da su u prvoj utakmici njihovi ljubimci ostvarili neubedljivu pobedu od 2:1.

Meč na stadionu "Ljudski vrt" verovatno je Partizanova najvažnija bitka ove sezone, jer ishod ovog duela može da odredi dalju sudbinu beogradskog tima, kako u Evropi, tako i u nacionalnom šampionatu, u kojem je partizan do sada ostavrio maksimalne tri pobede.

Strateg Partizana Miodrag Ješić najavio je da se njegova ekipa neće braniti u Sloveniji, već da će od prvog minuta krenuti ofanzivno, sa ciljem da što pre obezbedi plasman u narednu rundu.

"Napašćemo domaćina i pokušati odmah da nametnemo svoj stil igre. Već sada u glavi imam viziju tima, ali ne želim o tome javno da pričam", istakao je Ješić.

On je dodao da apsolutno veruje u svoje pulene, kao i u eliminaciju Maribora i prolaz u prvo kolo najmasovnijeg kontinentalnog takmičenja.

"Igramo protiv dobro selektirane ekipe, ali verujem da smo sposobni da pobedimo. Odlično smo radili u minulom periodu, beležili dobre rezultate i smatram da možemo dalje", ocenio je Ješić.

Jedan od najbolji Partizanovih igrača u prvom meču sa Mariborom Milan Smiljanić smatra da su crno - beli kvalitetniji tim i da će to pokazati i u četvrtak na terenu.

"Idemo na pobedu i u revanšu, a očekujem da će domaćin kao i u Beogradu da igra 'čekalicu'. Napašćemo od samog početka, jer to je naš stil igre", izjavio je Smiljanić.

Meč u Mariboru počinje u 21 čas.

... I OFK Beograd...

Ekipa OFK Beograda odigraće u četvrtak sa domaćim Okserom utakmicu, za koju mnogi sa Karaburme kažu da je istorijska.

Uprkos pobedi od 1:0 u prvom meču, trener Slobodan Krčmarević smatra da je francuski tim favorit, ali dodaje da njegova ekipa ima kvalitet za uspeh.

"Igramo utakmicu od istorijskog značaja. OFK Beograd je igrao mnogo velikih utakmica, ali u poslednjih 40 godina stvari su se promenile. Uspeh u Okseru može igračima može potpuno da promeni karijere", rekao je Krčmarević.

On je izrazio uverenje da jedan pogodak u mreži domaćeg tima može "romantičarima" da donese plasman u prvo kolo Kupa UEFA.

"Pokušaćemo da postignemo gol. U odličnoj smo formi i siguran sam da ne možemo primimo tri pogotka. Moramo da iskoristimo brzinu Bakovića i Simića za realizaciju kontranapada. Odbrana će za to vreme biti na velikom ispitu, ali ako odradi sve po dogovoru, vratićemo se veseli iz Oksera", izneo je Krčmarević "recepet" za uspeh Krčmarević.

Defanzivac ekipe sa Karaburme Ivan Stevanović uveren je da će odlična timska igra doneti uspeh njegovoj ekipi u Francuskoj.

"Uz pravilan pristup igri, motivisanost i požrtvovanje možemo da odigramo i bolje nego u Beogradu. Što duže mreže budu mirovale, šanse su nam veće. Nadam se da ćemo izaći kao pobednici i da nećemo već u četvrtak reći poslednju reč u Evropi", poručio je Stevanović.

U sastavu OFK Beograda u četvrtak neće biti povredjenog Slobodana Rajkovića, kao ni Ajazdina Nuhija, Stefana Babovića i Mitra Novakovića, koji još nisu registrovani za takmičenje u Kupu UEFA.

Meč na stadionu "Abe Dešam" počinje u 20 časova.

..I Zulu iz Kulu

Za razliku od dva beogradska kluba, kulski Hajduk koji će na stadionu Crvene zvezde dočekati sofijski CSKA, nije uspeo da izbori trijumf u prvoj utakmici, ali remi bez golova daje izabranicima Nebojše Vučićevića pravo na nadu.

Nakon prve utakmice u Sofiji kulski tim doživeo je dva prvenstvena poraza i Vučićević će imati težak zadatak da ekipu vrati u život.

Istovremeno, direktor Hajduka Nikola Džomba zabranio je treneru i igračima da daju izjave, a ekipa je u ponedeljak otišla u karantin.

Čudnoj atmosferi pred ovu utakmicu doprinela je i odluka uprave Hajduka da odredi izuzetno visoke cene karata, koje koštaju 60 evra.

Sofijski tim najavio je čak da će se žaliti UEFA, budući da, kako je rečeno iz CSKA, nijedan njihov navijač ne može da plati toliku cenu za kartu.

Utakmica na stadionu Crvene zvezde počinje u 20.45 časova.

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC Desire HD
Skandal u Mariboru: Napad na ekipu Partizana

Nezapamćen skandal u Mariboru!!! Grupa navijača fudbalskog klub Maribor napala je delegaciju Fudbalskog kluba Partizana i to za vreme zvaničnog treninga!

Navijači Maribora, pod dejstvom alkohola, neometano su ušli na stadion u vreme dok su fudbaleri Partizana imali trening i pokušali da najpre iscepaju srpsku zastavu, a potom su pokušali da se obračunaju i sa članovima delegacije FK Partizan.

Zahvaljujući članu delegacije FK Partizan Aleksandru Marjanoviću, koji se junački borio protiv sedmorice (sve je snimljeno i emitovano na SOS kanalu), sprečeni su teži incidenti.

SOS Kanal je snimio ceo incident, a taj materijal sada traži slovenačka policija radi istrage.

U incidentu je nastradala i oprema beogradskog SOS Kanala, a Marjanović je u tuči sa navijačima Maribora, upotrebio i stalak za kameru i tako rasterao napadače.

Zbog ovog incidenta UEFA će morati da reaguje, jer je trening bio zvaničan, a uprava Maribora ga uopšte nije obezbedila.

Tek posle incidenta pojavila se policija i pohapsila je većinu napadača.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.