Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:10:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 227 228 230 231 ... 253
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za pijane forumase  (Pročitano 146673 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Код мене је у току овогодишње "пројетравање" - 30 дана без алкохола, кока коле и сл., па се видимо почетком марта   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Tel.Me Your.Number
Koka kola Smile

Meni radža stoji u Rosi Smile

taj rad Smile

ja isto to praktikujem kad idem na neki fizički posao, u vinograd, na plac... nema lepše nego radža u polakilajku... još kad je napeče sunce leti...  Smile

nego kad smo već kod napečenu rakiju... imate li iskustva sa grejanom rakijom... ja što ove godine imam za grejanje... što kaže u onoj seriji "zajebalo vek!"  Smile

znate one breskve što obično rastu u vinogradima... kod mene se u Nišu zovu "praske"... e ove godine sam ispekao od njih rakiju, jedno 20l izašao prepek... al je meka, taman za grejanje... evo još malo pa nestalo...  Smile grejana "praskovača" i kiseo kupus... ma zimska idila... .ebeš kamin i pucketanje vatre  Smile Smile

Superior nije valjda da ubiješ samo pola litra u vinograd Smile ja zveknem litar iz creva dok pretočim u flašu Smile

Ok zez Smile iskreno voleo bih da imam tako prijatelje pa da obrađujemo zemlju, prevrćemo seno.... sunce ubija, zvizneš pivčugu, ispišaš se u bagrenje i nastaviš da ubacuješ seno u prikolicu. Onda mrtvi umorni na paradajz, krastavce i slaninu... što bi narod rek'o dođeš kod domaćina na mobu. Za pare nije fora da se radi Smile

Kakve su ti to breskve crni ti kad ih u rakije davaš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Nokia 
Obozavam koktele bila sam krajem decebra u jednom
baru prave odlicne koktele al da su skupi
za moje stadarde preskupi!
Da li jos neko voli koktele?
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Tel.Me Your.Number
Volim i ja koktele... pogotovo od belog vina i sprajta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
jebes koktele , vinjak i dunjevaca su keva  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Motorola GLEAM
@laser

breskve su prva liga... htela žena da ih pre.ebe u džem, al sam ih junački odbranio..  Smile

izgleda da si imao takve akcije koje pominješ (seno... i sl.) ja baš zato volim akcije u polju...

krenemo mi ujutro sa ekipom (zet, ćale, prika) u vinograd da ga npr. režemo... baba ispeče pitu za poneti,
tamo se prvo prekrstimo nekoliko puta u krug, izmezimo onu pitu, malo rad, malo radža... pa opekne zvezda, izvadimo neke kobaje malo ih zapečemo na vatri, a blizu vinograda ima diskont pića (nema 300m) pa kad šutnemo a ono 'ladno... oznojeno... niško  Smile pa Ti ne znaš šta je zmiče niško pivo u vinograd ili na njivi kad udari u 30C vrućina...  Smile ne bih ga tad menjao za najskuplje pivo na svetu... e onda se još malo poradi, pa se kreće kući... al' jadac...  Smile uz put se prvo svraća u taj diskont... lik-gazda ispred stavio sedišta od fiće... pa kad njegova žena iznese pivo, a mi onako napekli od sunca uvaljeni u fićin dvosed i suvozačevo  Smile ma kakva Riccarro sedišta  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

I dalje dobitna kombinacija.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Tel.Me Your.Number
Svratio sam samo da vam kažem kakvu sam noćnu moru imao... ukinuli Rubinov vinjak od pola litra Smiley 1
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 18:01:25 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Superior čitam kad se budem vratio... sad žurim

Svratio sam samo da vam kažem kakvu sam noćno moru imao... ukinuli Rubinov vinjak od pola litra Smiley 1
Daleko bilo
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Tel.Me Your.Number
Ne bi polovina stigla do bačve da sam ih ja sakupljao Smile

Najjače kad onako mrtav umoran sediš zavaljen, nešto te žulja a tebe mrzi da se pomeriš Smile
Imate vremena i za loženje vatre? Pa vi ništa ne radite... jebo vinograd Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 227 228 230 231 ... 253
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:10:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.