@ a i brat superior zabusava nesto :weirdface: jel sam ja jedini alkoholik ovde :shock:
ma kakva zabušancija, nego dadoh ženi komp na dva dana da uživa u Zumi i facebooku a ja max koristim, od jutros sabajle sam krenuo sa rakiju i meze za dorućak, jako meze - slanina, kačkavalj, kulen, kiseli krastavci, crni luk i vegeta. To Vam je od mene i Bingo i Loto za doručak, ubismo za zetom skoro 0.7 domaćicu moju maloletnu od 14 leta, posle odemo kod drugog zeta koji drži dragstor do nas, a on takođe počeo da se gasira, tu mu ga damo po Beksovi - tura po tura pa pravac u kafanu na jagnjetinu. E tamo smo počeli ponovo sa meze (pihtije i kupus) i rakiju - ne mnogo, po dve tri dok donesoše pečenje, a završili sa crno vino i kolu. Evo stigoh kući i tepam klaker! Jbg, oprostite na tome grehu, ali neće duša više :[115]:
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 19:48:59 od superior »
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.