2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 339
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za neobavezne sportske price  (Pročitano 127893 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Како би сад радо потражио све своје старије коментаре везане за Дрогбу и његово понашање.

Тад сам ја изгледа био луд, а сви остали паметни.

Ово није ништа. Ма шта га боле курац, ударио му шамарчић, добио искључење три минута пред крај, какво остављање другова на цедилу и сл. срања.

Био је увек пизда, а ово још и није најбољи пример да се то докаже. Много је боља она сцена кад га лопта погађа у главу после дуела с Агером (то је био иначе пас, не шут и није имао нарочиту јачину), а он се преврће у ваздуху, пада на земљу, очи му исколачене.

Мада и Видић и Фердинанд су показали да се итекако знају пренемагати. И то увек услед притиска Челзија. Кривоусти мајмун је у једном тренутку такву фацу сложио, да сам стварно помислио како се озбиљно повредио, кад он после "лекарског прегледа", устаје и трчи као да се ништа догодило није.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Iskreno, Vidić ga je navukao najstrašnije da zaradi crveni karton. Delom i Tevez, Tasmanijski đavo, koji se zamalo pobio sa svim igračima Čelzija.  Smile
Ali kao što si rekao tri minuta pred kraj to nije imalo velikog značaja, osim što su u penal seriji izgubili jednog igrača koji zna da izvede penal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Тај Тевез је оно право смрдљиво циганче, које сваког редом провоцира, удара иза леђа, а кад стане наспрам играча нема муда погледати га право у очи, а не урадити нешто више.

Он је исто синоћ требао добити црвени картон. И за оно ударање у казненом простору Челзија (не могу се сетити кога је јуначки иза леђа захватио) и за бројне стартове током утакмице и за понашање код те задње сцене.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Ne znam. Ne slažem se sa tobom u vezi sa Tevezom.
Mislim da on baš ima muda da pogleda bilo koga u oči i da je borbeniji od većine saigrača, a i protivničkih igrača.
Prva zver od fudbalera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ne znam. Ne slažem se sa tobom u vezi sa Tevezom.
Mislim da on baš ima muda da pogleda bilo koga u oči i da je borbeniji od većine saigrača, a i protivničkih igrača.
Prva zver od fudbalera.

слажем се са тобом, мада има право дуки мало, има тај тенденције да провоцира али не знам, мени је готиван нешто
а мислим да је Терија оборио оним захватом, то је било за жути
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Iskreno, Vidić ga je navukao najstrašnije da zaradi crveni karton. Delom i Tevez, Tasmanijski đavo, koji se zamalo pobio sa svim igračima Čelzija.  Smile
Ali kao što si rekao tri minuta pred kraj to nije imalo velikog značaja, osim što su u penal seriji izgubili jednog igrača koji zna da izvede penal.
Veliki posao je navuci igraca na udarac i isfolirati onda. Vidic nije folirao sto je jos jedan + na red card Drogbe. Makelele je isto trebao dobiti crveni, mozda i Karvaljo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Jbg, koji fudbaler nema tendenciju da provocira i da se posvađa.
Ja se sa najboljim drugarima na fudbalu posvađam, oni se izviču na mene, ja na njih, ali to ne znači da se mrzimo ili da bi se potukli ili nešto treće.
To je fudbal.
Ako si malo temperamentniji, ako ne voliš da gubiš, onda ćeš se maksimalno zalagati na terenu.

Tevez je u Korintijansu znao da se posvađa i potuče sa saigračima koji se ne zalažu na treninzima i u igri.

Veliki posao je navuci igraca na udarac i isfolirati onda. Vidic nije folirao sto je jos jedan + na red card Drogbe. Makelele je isto trebao dobiti crveni, mozda i Karvaljo.
Nisam ja rekao da je Vidić isfolirao.
Prišao je Drogbi taman toliko da ga isprovocira da ga ovaj udari. Nervi su popustili i ovaj ga je udario.
Kasnije je Drogba pokušao isto, ali je Vidić drugačije postupio, malo i zbog Rija, a malo i zato što ima više mozga od Drogbe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sudjenje je bilo lose,Tevez je faulirao Makalele-a,secate se majgerija Ferdinand-a u glavu Joe Cole-a,sudija pusta prednost,strasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Sudjenje je bilo lose,Tevez je faulirao Makalele-a,secate se majgerija Ferdinand-a u glavu Joe Cole-a,sudija pusta prednost,strasno.
gde si 4. glupak sta radis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 6303
Брате  Smile  јел има неко снимак тог ударца. Да Џо није склонио главу овај би му је откинуо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 339
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.