2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 339
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za neobavezne sportske price  (Pročitano 128231 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
@ajmosvi

Jel kod vas igra Vita Nikolin ili je u BASK-u?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Vita Nikolin igra za Borcu, udje decko sa klupe i dade nam gol i jedan namesti, a kad ga pogledas pomislis da je 8. razred jer je visok 1.50 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Dux ne mesaj grandmothers and frogs....vrlo lako si presao granicu izmedju premiranja i namestanja a razlika je ogromna...Meni ne bi smetalo da Partizan premira bukvalno sve ekipe protiv kojih igra Zvezda.

Prvo ja nisam ni rekao da meni smeta. Samo komentarišem ono što je preneo press i tu ne vidim nikakvu logiku jer kao što sam rekao ima još 8 koal do kraja.
Uopšte me ne zanima da li će te im dati premiju ili ne.
Imamo 5 bodova prednosti i sami ćemo biti krivi ako ih ne sačuvamo.
Možemo čak i 2 utakmice da odigramo nerešeno, a vi sve da dobijete opet ćemo biti prvi.

Reci ti, da li je logično nekom dati premiju, a sledeće kolo ti igraš baš protiv tog kome si dao  Smile
I logicno je i nije......
Realno, jedino mozda do kraja moze da vas dobije Vosa ....koga da premiras ako ne tim koji ima kvalitet da vam se suprostavi. Pretpostavka je da cete ostale glat dobiti, ali se svi nadamo nekom iznenadjenju. U zadnjem kolu nema sanse da izgubite titulu pa i da vam igraju petlici.
Malo je nezgodno sto ta Vojvodina dolazi nama sledece kolo, ali nije razlog da vi odmah pokrecete pricu o namestanju. Posle derbija sad sve zavisi od Partizana, ako ne sacuvate tih pet bodova prednosti i ne zasluzujete da budete prvaci.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Realno, jedino mozda do kraja moze da vas dobije Vosa ....koga da premiras ako ne tim koji ima kvalitet da vam se suprostavi. Pretpostavka je da cete ostale glat dobiti, ali se svi nadamo nekom iznenadjenju. U zadnjem kolu nema sanse da izgubite titulu pa i da vam igraju petlici.
Malo je nezgodno sto ta Vojvodina dolazi nama sledece kolo, ali nije razlog da vi odmah pokrecete pricu o namestanju. Posle derbija sad sve zavisi od Partizana, ako ne sacuvate tih pet bodova prednosti i ne zasluzujete da budete prvaci.

Ne znam ko je pokrenuo priču o nameštanju. Ako je press naš list onda ok...ograđujem se od njih  Smile

A to za poseldnje kolo si u pravu...
Koliko ja znam u poslednjih 5,6 godina se to jedino dešavalo u Italiji (Juventusu i Interu), Nemačkoj (Šalkeu i Leverkuzenu više puta) i prošle godine u Holandiji onim glupanderima AZ Alkmaru  Smile
Kod nas tako nešto je nemoguće...

Znači sutra ako pobedimo realno smo veoma blizu tituli i stvarno ne vidim razlog zašto bi nas interesovale vaše eventualne premije drugim klubovima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Tacno tako.....
Imate dobru prednost, bod iz derbija je veliki kao kuca i sad cemo vas jako tesko stici. A realno, ne mislim da mi mozemo sve do kraja da dobijemo.
Ja se jedino jos uzdam u Jokana, ako vas neko zajebe za titulu bice on, pa mozda i njega ovi nasi premiraju Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
ma titula je nasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
ma titula je nasa
ma da hopnemo pa da kazemo sipaj skoc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Vita Nikolin igra za Borcu, udje decko sa klupe i dade nam gol i jedan namesti, a kad ga pogledas pomislis da je 8. razred jer je visok 1.50 Smile

Opasan igrac... steta samo sto nije malo vislji... jel igra u spicu ili ga jos jebavaju na d. beku...? Kod nas igrao beka  Smile Smile zamisli beka od jedva 160  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Ja se jedino jos uzdam u Jokana, ako vas neko zajebe za titulu bice on, pa mozda i njega ovi nasi premiraju Smile

Pa to. Imali smo igru kod Đukića, nije to bilo ne znam šta, ali za razliku od ranijih godina bilo je pravo osveženje...
Sad opet neka čudna igra i taktika...Pokušava moderni tj. bolje reći smarački fudbal da igra, a bojim se da ovi igrači Partizana nisu za tako nešto  Smile
Jebem li ga nisam pametan, meni se ne sviđa, ali ko pita mene  Smile
Čovek je završio psihologiju, znači nije neka budaletina, valjda zna šta radi  Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 01:15:28 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 339
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.