2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 339
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za neobavezne sportske price  (Pročitano 128196 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 6303
cuti ti seljo... ti si iz milvola, ja i spajderguz smo fenseri iz chelsea  Smile
Smile

Ajde bre  onda otvorite temu mucke,a ne na fudbalskom delu da pisemo o nekim tamo Chelsea i sl. fanovima.Nemoj da ja krenem sa Francuskim tv licnostima. Smile

Прекидамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung Galaxy
Nemoj...

ode nam nasri, a ti se tu zajebavas  Smile Smile Smile  nevernice jedan  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 12:25:35 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Lunar XZ130
 Nema nista od tog Arsenala, ne boj se...

allez Marseille!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Idem malo da odremam.Nesto mi se  muti.Sigurno od ovog srpskog  vazduha. Zivela Francuska.
Smile

Ja znam da niste upoznali ovako nekog extrema po pitanju voljenog kluba,ali  takav sam.Ja sve sto sam napisao mislim  ozbiljno.Nemojte se zajebavati sa mojim  postovima.PSG=moj zivot!  Francuska forever!
Markitj sta si ti neki sekretarijat za odobrenje  kacenja slika na  forumuma ili sta?To je moja stvar.Idem boli me glava. Smile PSG  za tebe  ginem ja U mom srcu si jedini!  Allez Rouge et bleu!

Kako je jadno gledati kvazi navijace,jos takvog jadnog kluba sa  juga,neki  misevi koji namestaju titule i koji su u rupi od 92.
IP sačuvana
social share

Allez Paris Saint-Germain do smrti!
Supras Auteuil 1991-Notre Ferveur est sans limite!
Rouge et bleu,seules ces coleurs font notre bonheur!
Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Lunar XZ130
 dr.mr.photo Markitj.

Za odobrenje me konsultuj putem privatnih poruka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Ta skracenica Dr. sto si stavio je razumljivo.Sigurno si se  nagledao tih mantila dok  si lezao na reanimaciji kada su te  dovezli posle  deformacije  koju smo ti naneli u Parizu.Vi samo to i gledte ambulantna  kola,bolnice,sok sobe  i sl.Steta.^Tako  lep  grad a nikad  ga  ne vidite lepo,na miru.Zzato razumem tvoju opsednutost  tim Dr. A posto si marsejac mozda si iz  Demokratske Republike jer tu  ste svi blizu,pogodno staniste arapa-azuran  obala=mala afrika.Sada posto si ugasen mogu spokojno da odem i da se smejem dok se ti  grcis da mi uzvratis nekom provokacijom.  Smile
IP sačuvana
social share

Allez Paris Saint-Germain do smrti!
Supras Auteuil 1991-Notre Ferveur est sans limite!
Rouge et bleu,seules ces coleurs font notre bonheur!
Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Idem malo da odremam.Nesto mi se  muti.Sigurno od ovog srpskog  vazduha. Zivela Francuska.
 Smile

Ja znam da niste upoznali ovako nekog extrema po pitanju voljenog kluba,ali  takav sam.Ja sve sto sam napisao mislim  ozbiljno.Nemojte se zajebavati sa mojim  postovima.PSG=moj zivot!  Francuska forever!
Markitj sta si ti neki sekretarijat za odobrenje  kacenja slika na  forumuma ili sta?To je moja stvar.Idem boli me glava. Smile PSG  za tebe  ginem ja U mom srcu si jedini!  Allez Rouge et bleu!

Kako je jadno gledati kvazi navijace,jos takvog jadnog kluba sa  juga,neki  misevi koji namestaju titule i koji su u rupi od 92.
Imamo Francuza  Smile Brate znam da ces reci icicu u Pariz, ali kako si ti sad veci navijac od mene ili bilo koga ovde?  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Idem malo da odremam.Nesto mi se  muti.Sigurno od ovog srpskog  vazduha. Zivela Francuska.
 Smile

Ja znam da niste upoznali ovako nekog extrema po pitanju voljenog kluba,ali  takav sam.Ja sve sto sam napisao mislim  ozbiljno.Nemojte se zajebavati sa mojim  postovima.PSG=moj zivot!  Francuska forever!
Markitj sta si ti neki sekretarijat za odobrenje  kacenja slika na  forumuma ili sta?To je moja stvar.Idem boli me glava. Smile PSG  za tebe  ginem ja U mom srcu si jedini!  Allez Rouge et bleu!

Imamo Francuza  Smile Brate znam da ces reci icicu u Pariz, ali kako si ti sad veci navijac od mene ili bilo koga ovde?  Smiley 1

Kako nije...vidis da nije zdrav... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ovakvo ubedjivanje, pogotovo na forumu, mi nikako ne ide u glavu. I kako da ti verujem. Bole tebe briga, a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Lunar XZ130
Ta skracenica Dr. sto si stavio je razumljivo.Sigurno si se  nagledao tih mantila dok  si lezao na reanimaciji kada su te  dovezli posle  deformacije  koju smo ti naneli u Parizu.Vi samo to i gledte ambulantna  kola,bolnice,sok sobe  i sl.Steta.^Tako  lep  grad a nikad  ga  ne vidite lepo,na miru.Zzato razumem tvoju opsednutost  tim Dr. A posto si marsejac mozda si iz  Demokratske Republike jer tu  ste svi blizu,pogodno staniste arapa-azuran  obala=mala afrika.Sada posto si ugasen mogu spokojno da odem i da se smejem dok se ti  grcis da mi uzvratis nekom provokacijom.  Smile

Evo posle mnogo grcenja, da ti odgovorim.

Prvo, to dr. nije nastalo od tvog smesnog poredjenja sa doktorima iz bolnice, koju dakako, vi severne pickice mnogo vise posecujete od Ultrasa Marseja. Nastalo je i odnosi se na totalnu fudbalsku dominaciju i veliku razliku u kvalitetu izmedju dva tima koje volimo svim srcem, naravno nepotrebno je naglasiti u ciju korist.

Drugo, mr. u imenu oznacava, magistra. To se odnosi na navijacki aspekt, u kome je rec doktor suvise blaga kada se porede navijaci Marseja i PSG-a...

Trece, nasu grupu cine i pripadnici drugih naroda i kultura, sto samo dokazuje planetarnu popularnost dragog nam kluba.

Tako da bih te molio da ne pises budalastine vise. Budi mi pozdravljen.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 339
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.