Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za neobavezne sportske price III  (Pročitano 681809 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ne znam za vas, ali meni mnogo nedostaje ovo przenje po televiziji oko reprezentacije i sl. Steta sto toga nema vise tj. u vecoj meri...

Bolje je ovako.
Uvijek smo mnogo srali,a malo pokazivali,isli na izlete i jurili ribe po plazi  Smile
Sad,mozda i konacno napravimo neki rezultat.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Marko Vidojković - Slobodna teritorija
Tužno je biti kurva koja umire

Tužno je biti navijač Partizana, sedeti sredom kraj malog ekrana, gledati Zvezdu, svetskog šampiona, kako ide pravo do Londona: Ale, ale, ale, ale, ale. Dirljive reči nepoznatog autora, plasirane na severu u zimu 1992, trajale su samo do Zvezdinog fijaska sa Sampdorijom, na domaćem terenu u Sofiji u proleće iste godine, a ostale su urezane u srcu svakog pravog “ciganina”, pa čak i onih koji tad nisu bili ni rođeni.

Velika je karmička cifra koju smo morali da platimo za osvajanje evropskog i svetskog fudbalskog trona - dvadesetogodišnji sunovrat praćen, izgleda, konačnom propašću Crvene zvezde, kako u fudbalu, tako i u ostalim sportovima. Glupo je kriviti komšijski klub za naš slom. Kako kad su to ljudi koji pevaju ljubavne pesme uniformisanom licu sa crvenom zvezdom na kapi? Kako kad im je Miloševićev hrvatski klon Franjo Tuđman bio predsednik kluba? Kako kad im je Mirko Marjanović, Gospodar Žita, bio počasni predsednik kluba? Glupo je. Nije njihova jadna uprava kriva što je više pretrpela zbog navijačkog bojkota nego zbog “Insajdera”. Tu je i hronična emocionalna nezrelost njihovih navijača, od kojih neke poznajem još od vrtića, a ostali su potpuno isti do danas.

Bili su dovoljno ludi da na nečiji mig izmasakriraju stranog državljanina usred centra Beograda, a onda i dovoljno naivni da zaglavljuju u zatvor zbog brzopletog pevanja pesama Brankici Stanković i udaranja gumene lutke za vreme sportske manifestacije. Nije im dovoljan sopstveni klub, pa moraju da se lepe za crno-beli PAOK i na ovom mestu je upravo poenta ovog obraćanja vama, braćo moja, “cigani”.

Prema pisanjima žute štampe, francuska policija priprema se za okršaj između “cigana” i “grobara” u Parizu, a “cigane” će, izgleda, da prošvercuju igrači i navijači Olimpijakosa u svojim koferima. Jedan klub može najniže da padne onoliko koliko to njegovi navijači mogu, a bilo kakav odlazak u Pariz radi šibanja po Šanzelizeu sa “grobarima” najveće je sranje koje je moglo da nam padne na pamet u vreme kad nam je klub u kanalizaciji, a navijači, i naši i njihovi, u očima preplašene javnosti isto što i ubice. Samo vam fali da idete u ime kluba iz druge države da se bijete s grobarima.

Pustite “grobare” željne putovanja da sami pustoše benzinske pumpe na putu do Pariza, pustite “grobare” da nepristojno urliču za tamnoputim licima, pustite “grobare” da se mlate sa francuskim pandurima, imaju puno pravo na to. Da li su se “grobari” domogli evropskog vrha zbog Vlada Divca (bivši igrač KK Crvena zvezda) ili Predraga Danilovića (prijatelj i kolega bivšeg igrača KK Crvena zvezda) - pre bi se reklo apsurdno dobrom igrom ekipe, predvođene modelom oca iz domaćeg filma, divljim Duškom Vujoševićem, a i zbog navijača, u krajnjoj liniji - ipak među njima nekim čudom ima naših prijatelja, pa čak i bližih rođaka. Eh, kad ćemo mi da strpamo u Arenu dvadeset jednu hiljadu ljudi? Evo, sutra - dvadeset jednu hiljadu nadrkanih poverilaca.

Možda nije loš trenutak da suspendujemo tu viševekovnu bednu tradiciju “mrzi komšiju, raduj se kad dobije rak i jebi mu ženu kad umre, a i pre toga”. Jedna “grobarka” mi je jedne večeri na uvo pevala: “Kurva umire, kurva gasi se” (autor nepoznat, plasirana na jugu, u zimu, 2010), a da me dokusuri, pita me: “Za koga ćeš da navijaš kad ti se ugasi sportsko društvo?” Ja mrtav ladan kažem “Za Partizan” i odmah mi je bilo nekako lakše, jer znam da slabo ima “grobara” koji bi sebi dozvolili takav evolutivan skok. Zato ih pustite da idu i da se dobro preznoje i ovi što igraju i ovi što navijaju, jer jednu dobru osobinu ipak imaju - oni su srpski klub. Na stranu to što pevaju ljubavne pesme uniformisanom licu sa crvenom zvezdom na kapi.

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile ахахахахахахахахахахаха какав искомплексирани мајмун  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
дез главом и брадом Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia E71
Citat
Ne znam za vas, ali meni mnogo nedostaje ovo przenje po televiziji oko reprezentacije i sl. Steta sto toga nema vise tj. u vecoj meri...

Ma bolje je ovako. A ne da se kurcimo kao prosli put pa nas razvale svi.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
1/4

IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
« Poslednja izmena: 11. Apr 2010, 00:55:53 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Sportklub + 01.00 NHL: Atalanta-Pitsburg.....Malkin i Krozbi na delu,bice dobra tekma...

Ne znam koji kurac bi ovima da prenose hokej al su me prijatno iznednadili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC najskuplji
јуче је бурек имао своје представнике на утакмици америчког фудбала... пас који се покењао на терен је објаснио неке ствари о том спорту.
диас и ја смо стајали тамо 20 минута по почетку утакмице а они се још нису и померили са центра... Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.