2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 882 883 885 886 ... 901
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za neobavezne sportske price II  (Pročitano 675069 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung XYZ1004
Zvezdu i Partizan prodajemo na jesen

Tomislav Karadžić: Imam čvrsto obećanje čelnih ljudi države da će privatizacija klubova uslediti posle Mundijala! Mora i to da se preseče, vidite da se ovi koji sada vode Zvezdu i Partizan neprekidno glože

Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić kaže da je od visokih državnih zvaničnika, koji su putovali sa selekcijom naše zemlje na prijateljski meč u Alžiru, dobio čvrsta uverenja da će dugo čekani zakon o privatizaciji u sportu biti izglasan posle Mundijala u Južnoj Africi!

On tvrdi da je promena zakonske regulative jedini način da naši najbolji klubovi, Crvena zvezda i Partizan, napreduju i slede uspehe reprezentacije koja od 2008. godine juriša ka svetskom vrhu.

Takođe, Karadžić ističe da državne institucije imaju dilemu na koji način da privatizuju fudbalske klubove u Srbije, ali da je sama ministarka omladine i sporta Snežana Marković-Samardžić rekla da ta zagonetka što pre mora da bude rešena.

- Moramo da razmišljamo o dešavanjima posle Mundijala. Rekao sam već da ćemo se pozabaviti problemom reflektora, ali i privatizacijom. Razgovarao sam sa čelnim ljudima države i oni su mi obećali da ćemo posle Mundijala ući u proces privatizacije srpskih klubova. Ne moramo to da uradimo u svim klubovima, ali to je u ovom trenutku najbolje moguće rešenje kako bi naši timovi pravili bolje rezultate na međunarodnoj sceni. Gospođa ministarka mi je rekla da i dalje postoji dilema na koji način treba izvršiti privatizaciju u sportu. Međutim, jednom i to mora da se preseče - rekao je Tomislav Karadžić na aerodromu u Alžiru.

Prvi čovek naše kuće fudbala ne krije da je razočaran ponašanjem rukovodstava beogradskih rivala, koji već danima vode medijski rat zbog slabe arbitraže na susretu između Crvene zvezde i Jagodine, i dodaje da će proces privatizacije biti ubrzan baš zbog takvog ponašanja sadašnjih čelnika.

- Vidite i sami šta se dešavalo u Beogradu tokom našeg boravka u Alžiru. To gloženje između Crvene zvezde i Partizana je nedopustivo. Budite uvereni da nećemo podleći pritiscima, niti će arbitraža pojedinih sudija odrediti ko će biti šampion Srbije - kaže Karadžić

Nakon što je održao bukvicu kolegama iz najvećih srpskih klubova, Tomislav Karadžić je s ponosom konstatovao da je putovanje u severnu Afriku predstavljalo pun pogodak za srpski sport.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1100
Aj neka mi posalje neko na pp,gdje da skinem CS..Nijesam ga igrao od prvog srednje,a i tad sam igrao ukupno 10 puta.. Smile
Мислим да ћеш бити један од бољих у овој екипи  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Гиле мојне си љубоморан е, ево ако оћеш у екипу ставићемо те за шесту резерву Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Aj neka mi posalje neko na pp,gdje da skinem CS..Nijesam ga igrao od prvog srednje,a i tad sam igrao ukupno 10 puta.. Smile

Treba mi malo vremena,i onda cu da kokam Glodare..Vexa,Juvela. i td.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1100

Treba mi malo vremena,i onda cu da kokam Glodare..Vexa,Juvela. i td.. Smile Smile
Мислим да ти за то не треба времена, довољно је да знаш да уђеш у игрицу  Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Ножеве носимо у џепу, сечемо цигане к'о репу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Vexsicu,posalji mi na pp,gdje mogu da skinem to sranje? Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ножеве носимо у џепу, сечемо цигане к'о репу Smile
лајеш режиш а кад треба - бежиш
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
SonyEricsson W810i
Stavite adresu sarvera na kom igrate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ако неко хоће...

217.26.212.46:26016
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 882 883 885 886 ... 901
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.