2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 901
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za neobavezne sportske price II  (Pročitano 674709 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Sudija priznao ovaj "gol" !  Smile Smile  Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vijerijeva zeMska Smile

Bobo smrade svaka cast.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus

Smile
joj boze sad videh. komedija. bio je sudija pijan garant  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia E71 Kinez

Smile Smile Smile Smile Smile
Lol, i to još bundesliga  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1100
Да није судио Нинослав Спасић  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Wave II
Да није судио Нинослав Спасић  Smile

Ma 100%... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung galaxy s3
Roben i Lam se poćuškali na treningu + još neke vaspitne od ranije u redu Bajerna  Smile Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2010, 17:09:09 od Ragingbull »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Onaj Mateus i Shol, mi se cini, najzesci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ančeloti bi da češće viđa Piksija na Stamford bridžu

Trener Čelzija Karlo Ančeloti pozvao svog kolegu iz Nagoje da češće prisustvuje mečevima ''plavaca'', obzirom da veruje da je i Piksijevo prisustvo u loži Stamford bridža uticalo da lider Premijer lige ''torpeduje'' Sanderlend sa čak sedam golova (7:2).
Posle boravka u Srbiji tokom novogodišnjih i božićnih praznika, proteklih nedelju dana Dragan Stojković je proveo u Londonu, što je iskoristio i da prisustvuje mečevima Čelzija i Arsenala. Njegovo prisustvo se Čelziju baš posrećilo.

''Karlo Ančeloti mi je poručio da češće dolazim na Stamford bridž, jer kad sam bio u loži do Romana Abramoviča, Čelzi je deklasirao Sanderlend sa 7:2. Italijan smatra da sam i ja 'doprineo' tome svojim prisustvom. Čak i oni koji su duže u klubu ne pamte kad su videli 'sedmicu', a ja ću u London svakako ponovo doći. Nadam se uskoro'', kaže Stojković.

On je prepričao i deo razgovora sa Ančelotijem u kome su se složili o (ne)kvalitetu italijanske Serije A.

''Kad sam mu rekao da mi je italijanska liga dosadna i da je ne gledam, on se složio sa mnom, dodavši da je zato i došao u Čelzi, jer je Premijer liga najatraktivnija i najkvalitetnija'', dodaje Stojković.

Naravno, Piksi nije mogao da propusti priliku da se vidi sa velikim prijateljem Arsenom Vengerom, menadžerom Arsenala.

''Arsen je jedan jedini, od njega uvek može nešto da se nauči. Gledao sam malo njegove treninge, ali su mi više koristili razgovori sa njim. Malo je modifikovao formaciju, ali se i dalje sve zasniva na imaginaciji Fabregasa.

Venger mi je priznao da šampionske ambicije Arsenala umnogome zavise od zdravlja sjajnog Španca koji je ove sezone imao problema sa povredama'', prepričava Stojković, koji će se svakako vratiti pun utisaka iz Londona.

Ipak, u Londonu se govorilo i o nedavnom fenomenalnom Stojkovićevom golu sa klupe Nagoje.

''Gotovo da im je teško da poveruju da sam to zaista uradio. Galas je čak mislio da je nameštaljka, a Ančelotiju sam poručio da ne pokušava nešto slično, jer će upropastiti cipele, a gol neće dati'', dodaje Stojković

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šok za Španjolce: Šterbik otpao do kraja Eura

ŠPANJOLSKA rukometna reprezentacija ostala je bez svoje vjerojatno najveće uzdanice do kraja Europskog prvenstva u Austriji: naturaliziranog srbijanskog golmana Arpada Šterbika (30).

Sjajni je vratar Ciudad Reala, koji je u ponedjeljak debitirao u dresu Španjolske na jednome velikom natjecanju, već u uvodnim minutama susreta ozlijedio list lijeve noge. Zatražio je izmjenu i nakon toga se više nije vraćao na parket. Testiranje na licu mjesta pokazalo je da ne može nastaviti turnir te će se vratiti kući.

I bez njega su Španjolci uspjeli uvjerljivo pobijediti Čehe 37:25 u dvoboju D skupine u Bečkom Novom Mjestu. Do kraja natjecanja u skupini, protiv Mađarske i Francuske, ostat će na jednom golmanu, kapetanu Javieru Hombradosu, piše madridska Marca, te bi se tek tada trebao priključiti golman Valladolida Jose Manuel Serra, koji je nastupao za Španjolce na SP-u u Zagrebu te na EP-u u Norveškoj 2008. godine.

Bez jednog reprezentativca ostali su i Nijemci. Izborniku Heineru Brandu ozlijedio se desnokrilni igrač Stefan Schröder. Puknuo mu je bubnjić i ostao je u bolnici na hitnoj operaciji uha. Izbornik je umjesto njega pozvao Göppingenova Christiana Schönea.

Index

Nije lepo radovati se tudjoj nesreci....ali ovo je taaaako dobra prilika Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 901
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.