Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 201926 puta)
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony k770i
Kupujem novu gitaru pa bih vas zamolio da mi kazete sta mislite o Yamaha RGX 520.Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson w995
i meni treba pomoc,sviram vec jedno 3 godine na akusticnoj i prve dve sam na klasicnoj sa metalnim zicama koja se raspala pre 2 meseca imla je oko 35 godina. pre 3 godine sam kupio akusticnu aster md-18 i za mene je solidna. hocu sad da kupim elektrcnu gitaru,kupio bi Epiphone SG Special Ebony CH HDWE i Marshall MS-2 Micro Amp,kupujem malo pojacalo jer ne sviram u nekom bendu a i ne treba mi vece. sta vi mislite da kupim ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Rock n Rolll

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa pazi... Dobar je odabir... Moj drug ima tu gitaru i bogami nije se zajebao... Sto znaci da bi i ti mogao da je slobodno uzmes... Samo je jos vazna i cena.... Ako je povoljna ... Onda cepaj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson w995
cena je 18000 i pojacalo je oko 3500 hiljade. . havla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Rock n Rolll

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa .... moze... cena nije bas niska .... Ali sto da ne... Ako imas love ... kupi... Msm nije toliko skupo... Kupuj i rokaj  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson w995
posto sam skupio malo vise prara nego sto sam planirao za oja epiphone i za marshall ms-2...sad imam oko 27000 dinara pa sam nesto surfuvao po netu i naisao na ovo http://www.mitrosmusic.com/proizvod/5678-Squier-By-Fender-Affinity-Tele---MN---Special-Butterscotch-Blonde/ mada imam iskunijeg druga koji kaze da gitara odlina i bolje od epiphone ali da vidim i vase misljenje i kupio bi http://mitrosmusic.com/proizvod/4790-Fender-Frontman-10G--10-Watts/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson w995
*odlicna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC S730
Taj fenderov frontmen ima odvratan dist/overdrajv, klin je ok.

Sve sto oces da kupis prvo probaj, jebes sta ti forumdzije govore, dva americka fendera ista godina, sve isto ali osecaj i zvuk skroz drugaciji.

Svi ljudi koji se raspituju za nove gitare, pojacala.....neka prvo probaju sve sto mogu da nadju u tom rangu cena.
Onda nek probaju sve za nijansku skuplje pa nek sami presude da li kupiti odma ili jos malo se strpiti.
Po meni kort i jamaha do 300 evra sibaju pola gitara koje se cene oko 500.

To su moja misljenja a odluke su vase  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 149
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Za ucenje, tj za pocetnike, bilo koja ali bilo koja akusticna gitara... Znaci nebitan je kvalitet.. Ja sam naucio na klasicnoj koja je stara i raspala... Ali sam naucio, vezbao i sviram vec 10 godina.. Znaci nebitan je kvalitet... Sto jeftinije to bolje

Bitno je da je gitara ispravna, da daje koliko toliko ispravan i kvalitetan ton jer ako je gitara teski krs moze se desiti da covjek izgubi motivaciju i da pomisli da je to njegov krajnji domet.

U svakom slucaju smatram da se prvo trebaju savladati osnovne stvari na klasicnoj a onda na akusticnoj gitari i nakon nekog perioda (U zavisnosti od osobe i intenziteta vjezbanja) preci na elektricnu.
IP sačuvana
social share
Kreacionizam (Potrazite grupu na Facebooku) Grupa za razmjenu sadrzaja na temu kreacionizma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Imam el. gitaru ibanez gio grg 170dx i pojacalo vox vt(valvetronix) 15,relativno sam nov u svetu gitara i zanima me misljenje iskusnijih gitarista o gitari i pojacalu koje koristim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.