Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 201514 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Ne ne ne schecter proizvodi od 80 i neke gitare samo tek od pre par godina bash postaju mnogo trazene...
da,to ti kazem ...sad sam skoknuo na sajt,i stvarno imaju komade,uffff.Svidja mi se ona Hellraiser serija,opasno izgledaju gitare...jel imaju mozda te modele u toj radnji gde si ti kupio tvoju,i gde je uopste ta radnja? Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Neki shit
Bulevar Zorana djindjica 73...znaci ovako arena..zapadna strana valjda...imash neku novu belo/crvenu zgradu...znaci tacno gleda na arenu sa desne strane joj je trzni centar a sa leve neko gradilishte...udjesh u prolaz te zgrade..prodjesh do drugog prolaza i tu cesh je naci..malo tricky trazio sam je bash dugo...unutra imaju za sada sve shestozhicare ali ko zna mozda su nabacili josh neku od 7...sve su shecter..ne mogu da es setim sta ima sve ali opasne su...ova moja je bila najskuplja sa 28 000 video sam jednu mnogo cool sa nekom combat maskom za 14 000..ima diamond serije mnogo bash izgledaju mnogo dobro..ako ti se ne svidja izbog pogledash gitaru koja ti treba lupam hellraiser odesh do njih dobar dan ja bih hellraiser ok narucicemo dobicesh je za toliko i toliko i to je to..samo oni rade schectere tako ne moguce je otici u mitros i traziti da ti oni naruce sto je potpuna glupost poshto se radi o mnogo dobroj seriji gitara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
HTC S730
Moze li kod nas da se nabavi japanski stratokaster?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
E,jebi ga,kasnis...ja prodao moj pre tri meseca Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2008, 00:38:58 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
HTC S730

A zasto si je prodao, ako nije tajna?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 

A zasto si je prodao, ako nije tajna?
Nije tajna,imam jos 4 gitare u  kuci...nemam vise gde da ih drzim,a i ona mi bas nije trebala jer imam jos jednog Strata...
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
HTC S730
A koliko je bio star i kako te sluzio?
Posto mi se ne svidjaju ovi novi americki standardi, a davno sam svirao na japanskom skvajeru i bio sam odusevljen, skoro sam video oglas nekog lika koji je za takav model trazio 1000 evra.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Ovako, BEND ORGASMATRON iz Bg-a trazi basistu za thrash/death metal svirku. Autorske + coveri. Ozbiljnost pozeljna isto kao i komunikativnost, bez obzira na iskustvo na stage-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One (M7)
Ok batalio sam jacksone... Ali sad se razmisljam izmedju sg-a i les paula... A i u cemu je razlika izmedju les paula standard i custom??? mnogo se razmisljam izmedju sg-a i lp-a... Koji od te dve gitare ima puniji zvuk? e da i koliko kosta zamena magneta odprilike posto nameravam da ubacim dva dimarzio magneta... I dali idu u bridge poziciji da mi bude dimarzio tone zone, a u neck poziciji da mi bude dimarzio paf joe? tone zone nebih menjao posto kazu da je dosta dobar da ima output skoro kao emg a dali se tone zone slaze sa paf joeom i dali je on dobar za lead gitaru?
« Poslednja izmena: 06. Avg 2008, 21:04:19 od Joksa92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
A koliko je bio star i kako te sluzio?
Posto mi se ne svidjaju ovi novi americki standardi, a davno sam svirao na japanskom skvajeru i bio sam odusevljen, skoro sam video oglas nekog lika koji je za takav model trazio 1000 evra.
Cekaj,jel pricamo o Japanskom Squaier-u ili bas o Fenderu,jer i jedno i drugo su pravili Japanci neko vreme(do duse imao sam i Sqaier-a Japanca svojevremeno )...???
« Poslednja izmena: 06. Avg 2008, 21:41:12 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.