Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 201841 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Kucaj na google digitech RP300A i videces! Ovo je izgleda starija verzija. E sad... Ja bih uzeo epiphone sg standard. Kako se on cuje? I dali je moguce da se ubaci pickguard kao na gibson sg-u standard?
Ja juce bio u Mitrosu,ima svasta lepo od gitara,sto si se odlucio za Sg-a,zar ti nije Les Paul bolji,video sam par bas lep[ih komada,doduse nisam stigao da ih probam,ali mislim da ti je to univerzalnija gitara!? Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Valjda sam pogodio temu. Gde na netu mogu da skinem kompilaciju best of filmske muzike  ali instrumentalne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
HTC One (M7)
Probao sam ja oba komada. Nema tolike razlike. Mozda les paul ima malo puniji zvuk ali meni sg mnogo lepse lezi u ruci... A i les paul je mnogo tezak... Pa zbog toga. A ne razumem ovo univerzalniji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Probao sam ja oba komada. Nema tolike razlike. Mozda les paul ima malo puniji zvuk ali meni sg mnogo lepse lezi u ruci... A i les paul je mnogo tezak... Pa zbog toga. A ne razumem ovo univerzalniji?
Univerzalniji...mislim da mozes sa njim da se sluzis u mnogo vise pravaca (muzickih) nego sa Sg-ijem,on je samo za rockchinu,dok je los za blues,jazz,a ako si hteo laku gitaru,trebao si da pazaris Parkera,on je tezak 200 grama  Smile,samo gitara nije gitara ako od nje rame ne otpada  Smile,inace gledao sam ove procesore u Mitrosu,mogao sam ja da ti prodam Gnx1 za manje pare,ali ajde sad...  Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 185
Zastava Paracin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 5300

Citat
Ja juce bio u Mitrosu,ima svasta lepo od gitara,sto si se odlucio za Sg-a,zar ti nije Les Paul bolji,video sam par bas lep[ih komada,doduse nisam stigao da ih probam,ali mislim da ti je to univerzalnija gitara!? Smile
Citat
Potpuno se slazem,i ja mislim da ti je Les Paul mnogo bolji i po mom misljenju bice ti mnogo lakse da ga prodas ako se za to odlucis posle nekog vremena.Svirao sam par njih i moram ti reci da sam zadovoljan tom gitarom,cak se i ja razmisljam da kupim jednu da je ubacim u svoju kolekciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Jel vi to pricate o Gibson Les Paul, ili o nekim kineskim kopijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Jel vi to pricate o Gibson Les Paul, ili o nekim kineskim kopijama.
Pricamo o Epiphonu,jako su dobro uradjeni...ja sam svirao onaj Zakk Wilde model skoro,i odusevio sam se kako radi gitara
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC One (M7)
OK. Naterali ste me da razmislim.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 185
Zastava Paracin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 5300
Ma Epiphone je odlicna gitara,slobodno uzmi neces se pokajati! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC One (M7)
Ne epiphone cu sigurno nego neznam dali da uzmem sg ili les paul. Hvala na svoj pomoci!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.