Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 202033 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
E,sta kazete o standard squier telecaster,za pocetnika?
Sviram godinu dana akustaru.
Nebitno je koliko dugo sviras,vazno je da li ti ta gitara po svojim performansama odgovara.Sada bar po muzickim radnjama ima vise tih jeftinijih gitara nego pre,tako da ti savetujem da odes do nekoliko radnji i probas vise gitara tj. modela(naravno u cenu u koju se uklapas) i onda izaberes koja ti najvise odgovara po svemu.
Ne kazem da ta gitara nije dobra nego samo da treba da probas i druge!
On kao pocetnik nece znati razliku,pogotovo ako je svirao akustaru do sada...moj savet je da povedes nekog iskusnijeg kolegu,da ti se ne desi da kupis macku u dzaku Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 185
Zastava Paracin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 5300
E,sta kazete o standard squier telecaster,za pocetnika?
Sviram godinu dana akustaru.
Nebitno je koliko dugo sviras,vazno je da li ti ta gitara po svojim performansama odgovara.Sada bar po muzickim radnjama ima vise tih jeftinijih gitara nego pre,tako da ti savetujem da odes do nekoliko radnji i probas vise gitara tj. modela(naravno u cenu u koju se uklapas) i onda izaberes koja ti najvise odgovara po svemu.
Ne kazem da ta gitara nije dobra nego samo da treba da probas i druge!
On kao pocetnik nece znati razliku,pogotovo ako je svirao akustaru do sada...moj savet je da povedes nekog iskusnijeg kolegu,da ti se ne desi da kupis macku u dzaku Smile
Kada sam mislio na performanse gitare,mislio sam pre svega na vrat gitare,na sirinu vrata,koliko je vrat tvrd,radius itd,tj. koja njemu najvise lezi u ruci.
To kazem jer on za te pare koliko kosta otprilike Squier Telecaster a to je nekih 150-200e ne moze bas da bira koje ce magnete da ima,da li ima Floyd Rose a mi svi znamo sta je dobro i koliko to kosta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC S730
Pri kupovini gitare, bitno je da muzicar izabere gitaru koja daje zvuk koji njemu prija.
Taj tele, daje ostar ton, te to treba uzeti u obzir.
Druga stvar, kupovina skvajera je rulet, zato sto je mehanizam za stimovanje na skvajeru jako los.
Zato ja preporuciom da pogleda neke jamahe pacifike.
One su provereno bolje od bilo koje gitare u toj klasi i nisu mnogo skuplje(mozda im je cena ista).
Takodje treba razmisliti i o polovnoj gitari!

Evo par linkova o nekoliko razlicitih telekastera

http://www.yamaha.com/guitars/products/productdetail/0,,CNTID%25253D60155%252526CTID%25253D600003%252526CNTYP%25253DPRODUCT,00.html

http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0310202506
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
HTC One (M7)
Ovako ljudi imam teshku dilemu... Treba mi procesor... I sada se razmisljam izmedju Korga Ax5g i korga Ax10g...Koji da uzmem???Cuo sam da je na ax5g problem sa expression pedalom...Tako ljudi help! I sta mislite o epiphone-u les paul customu? razmisljam se izmedju njega i jacksona dxmg dinky...Koja je bolja za metal ono metallica megadeth i to... I ako mozete da mi preporucite neki ibanez od 600 evrica...ili neki esp...Ja sam solista u bendu samo da znate tako da mi treba za solo gitara malo da ide da je jaca za solaze ali mi treba i za ritam...Thx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ovako ljudi imam teshku dilemu... Treba mi procesor... I sada se razmisljam izmedju Korga Ax5g i korga Ax10g...Koji da uzmem???Cuo sam da je na ax5g problem sa expression pedalom...Tako ljudi help! I sta mislite o epiphone-u les paul customu? razmisljam se izmedju njega i jacksona dxmg dinky...Koja je bolja za metal ono metallica megadeth i to... I ako mozete da mi preporucite neki ibanez od 600 evrica...ili neki esp...Ja sam solista u bendu samo da znate tako da mi treba za solo gitara malo da ide da je jaca za solaze ali mi treba i za ritam...Thx
Zasto si se opredelio za Korg,ima puno boljih firmi i procesora,a Epiphone je uvek siguran izbor i odlicna gitara za sva vremena Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC One (M7)
Ok za epiphone jedino sto me muci je tremolo bar... Epiphone to nema a ovi imaju... a neki ibanez? i sta mislite za jackson dxmg dinky? A koji mi ti preporucujes procesor? Do 120 evra...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ok za epiphone jedino sto me muci je tremolo bar... Epiphone to nema a ovi imaju... a neki ibanez? i sta mislite za jackson dxmg dinky? A koji mi ti preporucujes procesor? Do 120 evra...
Ibanez je ok,ali ja sam uvek les paula ako bi da biram,a pogledaj malo Digitech,Boss,Line6 procesore,mislim da imaju manje verzije za tu lovu,ali su boje na njima sigurno bolje nego kod Korga Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC One (M7)
OK. Hvala. Jos uvek primam misljenja... Tako da se jos uvek javljajte...Smile A sta mislite o digitechu rp250??? Koliko je on? A koliko je ovaj rp350?
« Poslednja izmena: 18. Maj 2008, 19:18:11 od Joksa92 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
OK. Hvala. Jos uvek primam misljenja... Tako da se jos uvek javljajte...Smile A sta mislite o digitechu rp250??? Koliko je on? A koliko je ovaj rp350?
Pa,zovnes prodavnicu(verovatno znas par komada),uporedis cene...nemoj da se zaleces u svakom slucaju
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC S730
Pa,zovnes prodavnicu(verovatno znas par komada),uporedis cene...nemoj da se zaleces u svakom slucaju

Obidji par prodavnica, pitaj sta te muci, i probaj sta te zanima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.