Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 201420 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
http://www.lyrastyle.co.yu/proizvodi.php?l1=83&listaj=88 da li mislis na ovaj odavde?koliko si ga platio?
Da,to je taj....230 evra sa footswitch-em,bez foot-a je oko 200,radi fenomenalno...e,pogledaj kako je tip nabudzio slammer-a,vrh klip...
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

shta da fak...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
to mi se trenutno ne uklapa u budzet,treba mi pojacalo za vezbanje,ovaj marshall mi izgleda ok.za 500 dolara je lik napravio cudo,do jaja
IP sačuvana
social share
Face the thing that should not be...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
to mi se trenutno ne uklapa u budzet,treba mi pojacalo za vezbanje,ovaj marshall mi izgleda ok.za 500 dolara je lik napravio cudo,do jaja
Ok,samo sam ti dao predlog...jebi ga lova je uvek problem Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

shta da fak...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hvala na pomoci i predlogu.jbg,nije mi problem da sacekam malo za lovu,ali kontam da mi je marshall dovoljan za sad.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
HTC S730
resio sam,tako da nema frke.u mitrosu je nedavno bio nesto vise od 11k,sad ne znam jer mi ne odgovaraju na mejl.ima i u lira style,isto nedavno bio je skoro 11k.za nove cene ne znam
Pitam te zato sto mogu mozda da ti preporucim jedno bolje pojacalo za kucnu varijantu,nije mnogo skupo a radi nevidjeno dobro,ja sam ga skoro kupio i odusevljen sam sa njim,pogledaj negde kako izgleda VOX ad 15Valvetronix....ima 15 wati a dere se kao da ima 50,svega mi Smile

I ja ga koristim za kucne potrebe  Smile
Za te pare nema bolje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
resio sam,tako da nema frke.u mitrosu je nedavno bio nesto vise od 11k,sad ne znam jer mi ne odgovaraju na mejl.ima i u lira style,isto nedavno bio je skoro 11k.za nove cene ne znam
Pitam te zato sto mogu mozda da ti preporucim jedno bolje pojacalo za kucnu varijantu,nije mnogo skupo a radi nevidjeno dobro,ja sam ga skoro kupio i odusevljen sam sa njim,pogledaj negde kako izgleda VOX ad 15Valvetronix....ima 15 wati a dere se kao da ima 50,svega mi Smile

I ja ga koristim za kucne potrebe  Smile
Za te pare nema bolje.
Jel da da je tako...?Opasno je pojacalce Smile.Meni bolje radi od svih malih Marshall-a,mada ja za svaki slucaj imam i JCM 9oo dual reverb 100W,da ne zafali,ne daj boze Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
HTC S730
Za ozbiljan rad uvek treba jedno veliko.
A ad15vt je moje omiljeno pojacalo.
Sa njim mogu da sviram sve zanrove.
Imam 11 efekata, 3 kanala i dovoljno snage da mogu da pravim zurke, a da pri tom ne koristim nista sem njega i gitare.
Mada mi se nesto nije svidela verzija od 50w ova od 15 ubija. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

shta da fak...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
doci ce i on na red  Smile morace kad tad
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One (M7)
Ljudi sta mislite dali se slazu na epiphone les paul da idu dimarzio ToneZone(bridge) i PafJoe(neck). Tone Zone nebih da menjam a dali se PafJoe slaze sa njim... Ili mozda neka totalno druga kombinacija? I koliko kosta menjanje magneta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Skoro sam kupio sintisajzer KORG X50. Kako da ga povezem na zvucnike? ima sledece portove: Main Output (L/mono i R), Individual Output (1 i 2), Assignable (pedal i switch) i Midi (in i out). Na komp je povezan preko USB-a. Kako da namestim da se cuje preko kompa? Imam Cubase 3, Nuendo, Sony Sound Forge 9, Sony ACID Pro 6 i Reason 4. U ACID-u sam uspeo da sviram preko sintisajzera, ali ACID-ove instrumente.
Ne mogu da verujem da niko ne moze da mi pomogne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.