Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za Gamere trazi saradnike...Pridruzi se!!!  (Pročitano 30941 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n70
da ja znam ja bih se ozenio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Dakle... oce li neko da prokomntarise?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n70
pa niko ne vodi racuna o ovoj temi ovo je sasvim logicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
                                                        Hitman : Blood Money

Posle prethodnog dela Hitmana izasao je novi mnogo bolji deo koji se zove Blood Money.Ako neko nije igrao igru (bilo koji deo)radi se o coveku pod nazivom "Hitman"  koji ubija za pare i sveti se onima koji su mu naneli zlo.Ovaj deo igre se moze igrati na tezine tj. Hard,Normal i Easy.Proglasena je za igru meseca u svetu kompjutera.U ovom delu se mogu nadogradjivati puske,pistolji,i ostala oruzja.Mozete stavljati i skidati neke stvari kao sto su prigusivaci,laseri itd.Naravno neke stvari su i ostale kao sto su presvlachenje tj. uzimanje odela onog koga ubijete , uzimanje pusaka, pistolja itd.U ovom delu su ubacili i ostajanje metkova tj. ako vas neko pogodi na odelo ili u glavu ili na bilo kom mestu ostace krv i rupa,pa ce vas tako lako prepoznati naravno po rupama i krvlju i ako nosite njixowo odelo.Ako vas jure (cela agencija)vi ne smete da trcite ako potrcite odmah ce da vas otkriti.Nema puno misija.Ima izuzetno dobru grafiku i atmosveru.Mnogi ljudi su govorili : " Uf gle izlazi hitman : blood many to nije nista posebno" ili slicno.Ali nisu dobro govorili jel ovo je preokrenuto ustvari sve je odlicno.Ovo je igra za one koje imaju strpljenja i koji vole teske igre.Uveli su jos novija odela i tajne prolaze.Neke misije cete cesto morati da ponavljate i da ponavljate dok ne uspete.Ova igra ima jaako puno obozavaoca mislim na one koji vole akcije a njih je jako mnogo.Filmovi u igri su super moze lako da se shvati misija preko filma ako gledate tj. ako imate strpljenja ( ne traje dugo ).Covek je ostao celav(Hitman)i normalno u njegovom specijalnom crnom odelu sa kravatom i gumenim rukamicama.U ovoj igri u nekim misijama trebate ubiti nekog medju 100000 ljudi,sreca je sto ima mapa i normalno ikonice.Igra nije puno zahtevna (barem mom kompu za vas neznam).Koristeci mape lakse se snalazimo u prostoru u kojem se nalazimo.Lakse otkrivamo protivnika i u odnosu na njega cuvamo svoj polozaj da bi mogli sto vise da mu se priblizimo a da nas on ne primeti.U ovoj igri se moze i preskakati sa balkona na balkon.Prolazeci kroz igru ucimo se strpljivosti,vestini ratovanja,preciznosti-a da bi postigli dobar rezultat morate biti sigurni u sebe i hladnokrvni.Bez dobre procene i orijentacije u prostoru lako je izgubiti misiju.Igru mozete uprogramirati ako ste umorni ili zauzeti pa cete lako moci da nastavite u nekom kasnijem terminu.Muzika koja se cuje vam pomaze da se potpuno uzivite u misiju,takoreci ona postaje stvarnost zahvaljujuci efektima melodija koje se u odredjenim trenucima cuju.Takodje prolazeci kroz igru susrecemo se i sa razlicitim vremenskim prilikama koje nam olaksavaju ili otezavaju samu igru,kako nama tako i neprijatelju.Uz sve to tu su i kamere koje su postavljene na odredjenim mestima i ako te otkriju otezavaju ti igru tako sto alarmiraju neprijatelju.Svi ti prateci efekti cine igru tezom ali samim tim i interesantijom.Zbog toga ni u jednom segmentu igra se ne dovodi u situaciju da ce postati monotona kako bi igrac izgubio volju da nastavi dalje.Naprotiv,ubacivanjem i izmenom pratecih efekata igra postaje sve slozenija a samim tim i zanimljivija.U svakom slucaju samo dobar i strpljiv igrac moze igru da izvede od pocetka do kraja.Onaj ko to ne ucini nema osnovne karakteristike dobrog igraca a prva je strpljivost.Moja preporuka je da treba pokusati i to ne samo jedanput jer lepota igre ne moze se docarati odmah u prvom pokusaju narocito ako je neuspesan.Puno srece igracima koji krecu prvi put u misiju - ne odustajte Smile
Evo i slika :

Min.configuration :

Naziv Igre:
Hitman: Blood Money
Žanr:
TPS, Akcija
Razvojni Tim:
IO Interactive
Izdavač:
Eidos Entertainment
Veličina:
1 DVD
Datum izlaska:
Maj 2006

Ocene:
Grafika: 88
Zvuk: 93
Igrivost: 86

Ukupna ocena :

89/100 Vrlo Dobro!

« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 15:44:18 od Milkus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n70
postavi thumbal umesto cele slike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
daj bre licne ocene a ne prepisane (prestao sam da brojim koliko puta se ponovila ocena 89)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC HD2
dokle traje ovaj pokret? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
                                                                       Reservior Dogs

Mnogo dobra igra  napravljena po filmu ulicni psi.U ulozi ste skoro svih likova iz filma.Pricu nisam uspeo da ukapiram zato sto ima razlicitih misija.Mogu se voziti kola i u dve misije trkati se sa njima.Ima mnogo krvi sto mi se ne svidja.Na raspolaganju vam je mnogo oruzija od pistolja do Shotgun-a.Veoma zanimljiva opcija je BulletFestival koja se aktivira pritiskom na slovo Q kada vam se adrenalin poveca do kraja.Kada se aktivira ova opcija onda sve bude u SlowMotion i dok BulletFestival traje neranjiv si.Misije su veoma lake i igru sam presao za jedan dan.Muzika i grafika su mi se svidele  ,a gameplay je odlican..

Vrlo Dobra grafika,zvuk,a gameplay je odlican 

Mnogo krvi,veoma kratka

Ocena : 89 (moja ocena)

I to vam je sve od mene  Smile

Ti je ocigledno nisi igrao kad kazes da je dobra! Igra je i prema mom misljenju i prema misljenju mnogih anketiranih gamera najocajnija Gta kopija ikad napravljena! Bedna grafika jos gori game play, zvuk i da ne pricamo, dzabe sam bacio pare! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Odakle da pocnem, vidio sam ovu temu pa reko da i ja dodam koji opis igre verovatno cu napraviti par gresaka posto ja sam amater i nista nije niodakle kopirano tako da bi volio da me ispravite gde pogresim, i naravno svaki predlog je dobrodosao.

KNIGHTS OF HONOR

Odakle da pocnem? Mozete li zamisliti srednjovekovnu strategiju u kojoj mozete zauzeti hrvatsku i bosnu te ih onda pokrstiti u pravoslavce i polako praviti veliku Srbiju na prostorima cjele evrope. Mozete to ostvariti pravljenjem velike vojne sile koje ce se svi plasiti, ili pravljenjem velikog ekonomskog carstva koje ce biti postovano i ostvarivati provit putem trgovine..e pa sve je to moguce u ovoj igri kojoj malo fali do savrsenstva.
Na pocetku igre birate rani, srednji ili kasni srednji vek i naciju koju ce te voditi (bilo koju u evropi), ja posto sam uzo rani srednji vjek izabro sam Zetu prvi utisci na koje sam naiso su da je igra malo slozenija, vrlo lepa grafika sobzirom na tip igre i odlicna muzika, i naravno zelja da sto pre napadnem hrvate. Vladar Zete je bio na moje odusevljenje Stefan Njemanjic, naime svaki vladar stari i umire takodje ima i djecu i sinove/cerke koji ce naslediti prestol. Igra je puna detalja i precizno uradjenih geografsko/istoriski stvari ja se moram pohvaliti da mi je bilo dovoljno 7 dana da osvojim cjelu evropu Smiley Vasa je svrha u igri da gradite vojsku/osvajate, bavite se spijunazom, diplomatijom(moje omiljeno), trgovinom, i unapredjivanjem vlastite ekonomije..
kod borbi postoje 2 mogucnosti da je pustite da se sama odigra ili da predjete u 3D mod i kao u svakoj RTS upravljate svojim armijama..
Igra takodje posjeduje elemente RPG-a gde imate generale koji vode armije koji dobijaju expirience posle bitki pa tako i levele te mozete birati spelove koji ce krasiti vasu armiju, vredno je pomenutii i da se morate brinuti o moralu stanovnistva jer u suprotnom moze doci do buna i ustanaka (zato nikad preveliki porez Smiley).
Ja se nadam da sam uspeo nabrojati bar trecinu od svih vrlina koje ova igra posjeduje u gore navedenom textu a mane igre su RTS mod gde upravljate svojim armijama koji je pun lose grafike i teske igrivosti ali se srecom nemora ovaj djeo igre nikad upraznjavati, i druga mana jeste multiplayer mod u kojem jedino mozete upravljati armijom vojske protiv drugog igraca bez ikake diplomatije osvajanja i uzivanja u igri..

Zakljucak:
Ovo je savrsena singleplayer strategija ja bih reko najbolja ikad uradjena sa losim multiplayer modom, tako da ako planirate provesti dosta sati sa krvavim ocima pred monitorom a sve to off line nabavite ovu igru, sdruge strane ako vam je jedina bitna stvar nadigravanje sa drustvoma preskocite ovu igru i drzite se C&C Generals i Warcraft3 strategija ili svima nam poznatog FPSa Counter-Strike.

VRLINE:Igrivost, zvuk, zaraznost, mogucnost da se pokori hrvatska  Smile
MANE:Multiplayer mod, 3d Bitke
OCJENA: 95%

Igrano bez problema na: Pentium IV 1.7 GHZ, 256 RAM ,GForce4
Slicne igre:Total War (Ja mislim da tamo nema Srbije)
« Poslednja izmena: 06. Maj 2007, 05:41:10 od Aljehin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ne znam momci sta da vam kazem ali provalio sam kako da se igraju ilegalne igre na visti provereno postoje samo dva nacina...................verujte trebace vam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.