Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za Gamere trazi saradnike...Pridruzi se!!!  (Pročitano 31089 puta)
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
                                                     ORF-SKI Challenge 2007

ORF-Ski Challenge 2007 je novo izdanje sjajne besplatne 3D simulacije skijanja.Igra se moze igrati u singleplayer-u i u Multiplayer-u.U singleplayer-u se trkate sa slabim pa sve jacim i jacim protivnikom.Dok otvarate staze primeticete da su sve duze i duze i da morate voziti sve brze i brze.Mozete vezbati sami protiv svog prethodnog kruga pojavice se senka vas kako ste vozili i tako mozete vezbati da bi bili bolji.Kada postanete jako dobri u tome,onda predjite na multiplayer.U multiplayer-u morate preci kvalifikacije da bi usli u sobu(server) gde se mozete trkati sa svima.Automatski ce vam skidati patch kada je to potrebno necete morati sami da lutate po internetu.U igru ce vam trebati jedno 30 min. da se uhodate posle toga sve ce izgledati prosto,ali nece biti tako bice sve teze i teze i moracete sve vise puta da ponavljate mapu i mozete lako da se iznervirate posle toga ako ne uspete.Moracete da predjete krug jedne velike mape za jako kratko vreme da bi usli u sobu (server).Ja kada sam prvi put igrao izgledalo je prosto i dan pre toga sam je gledao na TV-u emisiju u kojoj su igrali i daleko stizali i govorio sam mojem tati kako cu “drati” kada dobijem tu igru.Ali se ispostavilo da nije bilo tako!Ustvari bilo je obrnuto.Sve mi je krenulo naopako.Toliko sam se iznervirao da me je nedelju dana glava bolela.Kada sam napokon osvojio mapu sa kojom sam mogao da udjem na kvalifikacije,usao sam i video sam da moram uci u najboljih 15 od 200000 igraca odma mi je pripala muka  Smile.Kada sam video koje vreme su imali oni u top 15 ja mislim da je bilo 1:40 a ja sam imao 2:10 pa sam igrao ceo dan i noc.Evo i dan danas nisam usao u top15 nadam se da ce neki bolji gamer uci ispricati mi kako je u toj sobi (serveru).Odustao sam od top15 otisao na singleplayer i osvojio sve mape.Tako da sam obrisao igru i pobegao daleko od te simulacije-igre Smile.
evo slike :
http://www.download.cg.yu/download/img/1166864275.jpg

http://www.download.cg.yu/download/img/1135454742.jpg

http://www.download.cg.yu/download/img/1166864277.jpg

Multiplayer : Da

Zauzima : 110 MB

Uhodavanje : 30 min.

+ grafika je dobra,dobro je sto ima multiplayer,3D

- nevalja sto nemoze da se nastavi kada se padne

Ocena igre : 8.5 Vrlo dobro!

« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 18:51:34 od Milkus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
                                                      GUN

Po mnogima najbolji studio na svetu Activision je 2005 god. izbacio na trziste za sada najbolju i najigraniju igru na divljem zapadu koja se naziva Gun.Naime vi ste Colton White brzi revolveras iz Teksasa koji je ceo svoj zivot proveo sa svojim ocem Ned-om.Ali jednog dana kada njegov otac biva ubijen Colton krece u osvetu.
Prica koja vas vodi kroz igru je zapanjavajuca i verujte mi malo je igara sa ovako dobrim zapletima.Mnostvo oruzija je ono sto odusevljuje mnoge igrace i naravno donosi novine.U igri cete se klati sa mnogim bosovima,a od svih je glavni Magruder.Takodje imate mogucnost jahanja konja Smile sto je verujte koliko korisno toliko i zabavno  Smile.U igri vlada velika sloboda kretanja tako da ce te se slucajno u putu izmedju gradova upadati u puskarenje izmedju Indijanaca i Kauboja (u jednim trenucima igre cete i vi biti Apac  Smile)Oruzija mozete unapredjivati kao i svoj status.A sto se tice oruzija osim standarnih revolvera i pusaka,tu su i topovi i minigun,kao i sacmare i sniperi.

Potrebna konfiguracija:         Ocene:                   
AMD 2000+ 32 bit               
512 ram                             Grafika-8
GeForce 5600                     Zvuk-6
                                        Zanimljivost-10

Evo i screenshot-ovi za one koje interesuju:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

677544.jpg
(23.49 KB, 400x300)
1129769720.jpg
(293.75 KB, 740x416)
xbox360_gun_08.jpg
(75.03 KB, 800x450)
« Poslednja izmena: 14. Mar 2007, 22:43:29 od -Samurai- »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC HD2
Tropico

Izdavačka kuća : Gathering of Developers
Razvojni tim: PopTop Software
Žanr: Strategija
Broj igrača: 1
Multiplayer: Ne

Težina igre: Varira
Uhodavanje: oko 1 sat
Stabilnost igre: Stabilna

Sam naziv igre govori da se radi o vreloj igri negde na kubanskim otrvima.Zanjimljivo je to što je vreme hladnog rata i možete, stati na stranu Amerike ili Rusije.Takodje imate mogućnost da izvršite razne akcije, kao što je čišćenje ostrva od zagadjenja, besplatno školovanje…Takodje možete uhapsiti ili likvidirati  bilo kog čoveka na ostrvu (ja obično likvidiram svoje političke protivnike  Smile )…
   Imate dve vrste igranja : scenario I random map.Scenario je više za one koji vole da igraju kampanjski, sadrži se iz 10 misija, na različitim ostrvima. Pre nego što započnete svoju karijeru na ostrvu, možete birati : uslove pobede (recimo ja skoro stalno igram open ended – bez završetka osim ako me ne zbace sa vlasti ), veličinu ostrva, vegetaciju itd.Možete birati neke od navedenih ljudi, čiju ulogu će te imati vi : Che Guevarra, Fidel Castro, “Evita” De Peron, Papa Doc Duvalier, Augusto Pinochet, Antonio Salazar ili Manuel Noriega…Kroz igru će vas pratiti svakodnevni problemi koji vam mogu doći glave. Ulogu imaju i gradjani vašeg ostrva, jer ako vodite dobru politiku , voleće vas i glasaće za vas na izborima, ako ne zbaciće vas sa vlasti.Takodje morate imati razvijenu industriju koja je ključ za zaradjivanje novca u igri.Trgovina se odvija preko dokova, gde dolaze razni brodovi, kako trgovački tako i turistički. Trgovački brodovi imaju ulogu da dovoze imigrante I da kupuju robu koju im nudite.Turistički, znate I sami , dovoze turiste na kojima možete zaraditi mnogo novca.Novac možete zaraditi na razne načine kao na navedena prošla dva, ali isto tako i povećavanjem renti tj. poreze koju plaćaju gradjani (stanarinu), isto tako treba voditi računa o zaposlenima, jer novac može da vam nestane dok ste rekli keks, zato je potrebno kontrolisati redovno plate, sa vašim ukupnim novčanim stanjem.Treba obratiti pažnju I na zdravlje, religiju I obrazovanje, jer sve to čini ljude srećnim I zadovoljnjim.Veoma zanjimljiv detalj je jer možete pratiti stanje svakog vašeg gradjana, od rodjena pa do smrti , videti njegova misljena, I potrebe, I videti porodicu iz koje potiče…Okruženje na svom ostrvu I oko svoje palate možete ukrašavati na razne načine, postavljanjem raznih vrsta drveća I žbunja, takodje statua I  fontana.Muzika je veoma dobra I daje još jači utisak I osećaj kubanskih ostrva, koja se nalaze na vašem malom monitoru.
   Sa tehničke strane, igra nije nista novo, postoji mogućnost gledanja iz četiri ugla, I zoom koji će vam pomoći da preciznije nacentrirate gradjevinu, takodje može prikazati celo vaše ostrvo na ekranu.Detalji  su veoma zanjimljivi, kako graffiti na zgradama, kante za djubre, suveniri u prodavnicama…Ljudi su uradnjeni odlično, jer se pojavljuju u različitim godinama I različitim izgledima.U podešavanjima za igru možete promeniti rezoluciju, veličinu detalja recimo kao što su ljudi, drveća, senki itd.
   Igra je veoma zabavna, posebno pošto je reč o kubanskim ostrvima I cigarama u periodu od 55-ih pa nadalje.Ko je nije probao preporučjem je, jer je veoma zarazna pogotovo ako je igrate u zimsko doba.

Sve u svemu zanjimljiva igra, sa odlicnom muzikom i temom
Spora gradnja objekata, vreme brzo tece

Burek ocena :

*Konfigiracija*:
RAM : 30 MB
Brzina : 200 MHz
Video Memory : 64 MB
Hard Drive Space: 820 MB

*Poželjno* :
RAM : 256 MB
Brzina : 800Mhz
Video Memory : 128MB
Hard Drive Space : 820MB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zivim danas, jer sutra mozda nece ni doci!!!

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson W950i

DESPERADOS 2 Cooper’s Revenge

Desperados 2:Cooper’s Revenge je nastavak veoma popularnog predhodnika Desperados:Wanted Dead or Alive koja je bila strategija u realnom vremenu iz 2001.godine. Ekipa se ponovo okuplja oko Johna Coopera, međutim ovog puta je reč o mnogo ličnijoj stvari, a kako sam nayiv kaže – reč je o svesti.

Angel Face, kriminalac sa vrlo nevinim nadimkom (Anđeosko Lice), usudio se da digne ruku na porodicu Coopera.Ubistvo Johnovog brata od strane anšelčićabio je razlog da se krene u krvavu osvetu.
Stara družina lovaca na ucenu ponovo je na okupu i tada igra može da počne.Pored Johna Coopera(glavni junak), moćićete da vodite i prelepu zavodnicu Kate O'Haru koju možete koristiti za startovanje diverzije koju će izvoditi podizanjem podvezice ili omamljivanjem muškaraca svojim parfemom.Tu je i Samuel Williams, specijalista za dinamit i dizanje neprijatelja u vazduh, kao i dobro poznati Doc McCoz za lečenje koji je pritom veoma smrtonosan zbog snajpera.Naravno, tu je i snažni Sancez sa svojom ubojitom dvocevkom i kamenjem.Ovaj nastavak pored navedenih likova iz predhodnog dela donosi jos pojačanja, Indijanac po imenu Hawkeyes koji koristi nezaobilazno ''MUST HAVE'' oružije u inventoru svakog indijanca – luk i strele.Pored navedenih veština, tokom igre, za svaki lik otključavaće se određeni  broj novih tako da će svaki imati pet veština.Kombinovanjem raspoloživih likova i njihovih veština imaćete pod kontrolom tim neustrašivih desperadosa koji su u stanju da savladaju svakog neprijatelja koji je prepreka ka zacrtanom cilju.

Za razliku od prvog dela, Cooper's Revenge je potpuno 3D igra koju pokreće Vision engine, što pored standardnog izometrijskog pogleda pruža nove mogućnosti kao što je ''action mod'' koji stavlja igrača u treće lice, unoseći u serijalu novu svežinu, atraktivnost inaravno bogatiji gameplaz.
Zahtevnost, imajući u vidu današnji prosečan računara, nije prevelika, a vizuelni užitak je visok i u koraku sa današnjim zahtevima igrača.Muzika verno dočarava atmosferu Divljeg zapada, dok AI ume da zakaže.Naime, može se desiti da neprijatelj projuri tik pored vas kao da se tamo negde deli sladoled, zanemarujući svoj posao bandita.

Desperados 2:Cooper's Revenge veoma je dobra igra – nastavlja započetu tradiciju a to će svakako obradovati ljubitelje predhodnog dela.Naravno, ni igrači koji nisu imali iskustvo sa prethodnom igrom neće ostati ravnodušni prema zanimljivoj družini desperadosa.

Dobra priča, verno preneta atmosfera Divljeg zapada, mogućnosti igranja u trećem licu
Bagovitost, teška igra (često će te morati da igrate misiju iz početka)

Vrsta: Real-time strategija
Razvojni tim: Spellbound
Izdavač: Atari
Minimal config: 1.9Ghz,512MB RAM,128MB video memorije
Disk Space: 4G
Multiplayer: Ne
Težina: TEŠKO(veoma često ćete morati da pokrećete status)
Uhodavanje:
30-60minuta
OCENA:91
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 12:35:37 od djole_92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@Samurai
jako shturo...

@Dr Lift
 Smile

@djole
ocena 4? zar je toliko losa igra?  Smile
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zivim danas, jer sutra mozda nece ni doci!!!

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson W950i
@Bokac
Sorry greska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
@Samurai jako shturo...

Ok,sta da ispravim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@Samuraj
uvod-razrada-zakljucak...
svaki deo da bude znatno duzi,malo bolje predstavi pricu i okruzenje, prosto razmisljaj kao da taj clanak treba da citas u nekim ozbiljnim novinama pa kako bi tamo izgledao
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
@Bokac
Sta da poprawim owde kod ski challenga 2007 ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pre svega "ovo je igra u kojoj se voze skije" (wow)  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.274 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.