Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кушнер назвао новинара лудаком  (Pročitano 4683 puta)
02. Mar 2010, 20:38:09
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 小米
Кушнер назвао новинара лудаком
2. март 2010. | 15:32 -> 19:17 | Извор: Б92, ФоНет, Бета, Тањуг
Грачаница -- Француски шеф дипломатије Бернар Кушнер назвао је лудаком новинара “Гласа Америке“ Будимира Ничића јер га је питао за став о трговини органима на Косову.

Бернар Кушнер расправља се са новинаром испред Дома здравља у Грачаници (Бета)
Бернар Кушнер, својевремено први администратор међународне заједнице на Косову, после бомбардовања НАТО-а, изгубио је живце у Грачаници. Шефа француске дипломатије изнервирало је новинарско питање да ли је чуо за трговину органима киднапованих Срба са Косова и како коментарише наводе њихове родбине да је и сам умешан у тај злочин.

Кушнер је најпре новинару рекао да је луд, а потом је негирао постојање "жуте куће" у Албанији, у којој су, према сазнањима медија, рађене илегалне операције.

Посета Грачаници пошла је наопако када је дописник “Гласа Америке” Будимир НИчић, поставио питање о трговини органима киднапованих Срба.

“Трговина органима. Да ли сте ви болесни?”, упитао је Кушнер уз гласан смех и наставио да се увредљивим тоном обраћа новинару “Гласа Америке”.

“Да ли вам ја личим на некога ко би трговао органима? Луди сте, верујете у свакакве глупости! Значи, Рада и ја смо крали лешеве да бисмо продавали органе”, казао је Кушнер.

“Шта је то жута кућа? Која жута кућа? Зашто жута?”, питао је француски министар. “Господине, Ви треба да се преконтролишете. Доста је било. Није било жуте куће, није било трговине органима. Она је доктор као и ја, мислите ли да смо то радили. Људи који то кажу су ниткови и убице”, поручио је Кушнер.

Новинар “Гласа Америке“ Будимир Ничић увређен Кушнеровим речима.

"Господина Кушнера нисам желео да провоцирам, већ сам само професионално радио свој посао", рекао је Ничић Тањугу.

"Кушнера сам, уз констатацију да га многе породице киднапованих оптужују за учешће у трговини органима, питао какав је његов одговор на то и какав је његов став о такозваној жутој кући. Онда ме он питао да ли сам болестан и луд", додао је извештач "Гласа Америке".

Он је нагласио да је "погођен и увређен" Кушнеровим коментаром.

Рада Трајковић која је била један од домаћина Кушнеру у Грачаници каже да не оправдава реакцију француског министра али да је разуме.

“Новинар ‘Гласа Америке’ је поставио питање испред породица киднапованих за које је казао да оптужују господина Кушнера да је учествовао у трговини органима Срба, што је уследило његовом реакцијом коју Ви описујете, коју ја као лекар могу потпуно да разумем”, каже Трајковићева.

“Знате, рећи једном лекару да је учествовао у убијању, киднаповању и продаји органа заиста јесте велика, и за мене лично би била најстраховитија, увреда. То питање га је лично повредило и имао је једну реакцију коју не оправдавам али разумем”, наводи она.

Подсетимо, новинарке Телевизије Б92 дошле су до сазнања која указују да су у месту Буреј, на северу Албаније, Србима и неалбанцима киднапованим на Косову, вађени органи који су потом продавани.

Албанске и косовске власти одбациле су такве наводе али су они били довољно озбиљни да заинтересују и ОЕБС који је цео случај доделио Дику Мартију, који од прошле године води истрагу по том питању.

Случајем “жута кућа” бави се и домаће тужиластво за ратне злочине.

Емисију Б92 "Тајна жуте куће" можете погледати у нашој рубрици видео.

НУНС и УНС осуђују поступак Кушнера

Независно удружење новинара Србије (НУНС) осудило је поступак министра спољних послова Француске Бернара Кушнера.

"Француска је земља која се поноси слободом штампе и степеном демократије и њен високи представник не може себи дозволити да увредљивим опхођењем према извештачима доводи у сумњу, с једне стране, та достигнућа, а с друге напоре међународне заједнице и Србије да се утврди истина о злочинима почињеним на Косову", навео је НУНС.

НУНС захтева објашњење Француске за Кушнерово понашање које, како се оцењује, превазилази све допустиве оквире и изражава наду да се слични екцеси неће поновити.

Удружење новинара Србије (УНС) протестовало је због недипломатског говора и увреда, које је на рачун новинара Будимира Ничића, дописника "Гласа Америке", изрекао шеф француске дипломатије Бернар Кушнер.

О овом инциденту УНС је обавестио Међународну федерацију новинара.

Од овог француског нацистичког монструма су гора само домаћа издајничка копилад.  Smile Баш ми се гаде.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kusner je jevrejski monstrum i  kasapin -  organizator vadjenja organa Srbima i Romima . O cemu sam vec podrobno pisao na forumu .
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
tek ovo naše govedo što ga brani  Smile
zamisli pitao ga ispred porodica kidnapovanih  Smile

more majke vam ga ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Кушнер назвао новинара лудаком
2. март 2010. | 15:32 -> 19:17 | Извор: Б92, ФоНет, Бета, Тањуг
Грачаница -- Француски шеф дипломатије Бернар Кушнер назвао је лудаком новинара “Гласа Америке“ Будимира Ничића јер га је питао за став о трговини органима на Косову.

Бернар Кушнер расправља се са новинаром испред Дома здравља у Грачаници (Бета)
Бернар Кушнер, својевремено први администратор међународне заједнице на Косову, после бомбардовања НАТО-а, изгубио је живце у Грачаници. Шефа француске дипломатије изнервирало је новинарско питање да ли је чуо за трговину органима киднапованих Срба са Косова и како коментарише наводе њихове родбине да је и сам умешан у тај злочин.

Кушнер је најпре новинару рекао да је луд, а потом је негирао постојање "жуте куће" у Албанији, у којој су, према сазнањима медија, рађене илегалне операције.

Посета Грачаници пошла је наопако када је дописник “Гласа Америке” Будимир НИчић, поставио питање о трговини органима киднапованих Срба.

“Трговина органима. Да ли сте ви болесни?”, упитао је Кушнер уз гласан смех и наставио да се увредљивим тоном обраћа новинару “Гласа Америке”.

“Да ли вам ја личим на некога ко би трговао органима? Луди сте, верујете у свакакве глупости! Значи, Рада и ја смо крали лешеве да бисмо продавали органе”, казао је Кушнер.

“Шта је то жута кућа? Која жута кућа? Зашто жута?”, питао је француски министар. “Господине, Ви треба да се преконтролишете. Доста је било. Није било жуте куће, није било трговине органима. Она је доктор као и ја, мислите ли да смо то радили. Људи који то кажу су ниткови и убице”, поручио је Кушнер.

Новинар “Гласа Америке“ Будимир Ничић увређен Кушнеровим речима.

"Господина Кушнера нисам желео да провоцирам, већ сам само професионално радио свој посао", рекао је Ничић Тањугу.

"Кушнера сам, уз констатацију да га многе породице киднапованих оптужују за учешће у трговини органима, питао какав је његов одговор на то и какав је његов став о такозваној жутој кући. Онда ме он питао да ли сам болестан и луд", додао је извештач "Гласа Америке".

Он је нагласио да је "погођен и увређен" Кушнеровим коментаром.

Рада Трајковић која је била један од домаћина Кушнеру у Грачаници каже да не оправдава реакцију француског министра али да је разуме.

“Новинар ‘Гласа Америке’ је поставио питање испред породица киднапованих за које је казао да оптужују господина Кушнера да је учествовао у трговини органима Срба, што је уследило његовом реакцијом коју Ви описујете, коју ја као лекар могу потпуно да разумем”, каже Трајковићева.

“Знате, рећи једном лекару да је учествовао у убијању, киднаповању и продаји органа заиста јесте велика, и за мене лично би била најстраховитија, увреда. То питање га је лично повредило и имао је једну реакцију коју не оправдавам али разумем”, наводи она.

Подсетимо, новинарке Телевизије Б92 дошле су до сазнања која указују да су у месту Буреј, на северу Албаније, Србима и неалбанцима киднапованим на Косову, вађени органи који су потом продавани.

Албанске и косовске власти одбациле су такве наводе али су они били довољно озбиљни да заинтересују и ОЕБС који је цео случај доделио Дику Мартију, који од прошле године води истрагу по том питању.

Случајем “жута кућа” бави се и домаће тужиластво за ратне злочине.

Емисију Б92 "Тајна жуте куће" можете погледати у нашој рубрици видео.

НУНС и УНС осуђују поступак Кушнера

Независно удружење новинара Србије (НУНС) осудило је поступак министра спољних послова Француске Бернара Кушнера.

"Француска је земља која се поноси слободом штампе и степеном демократије и њен високи представник не може себи дозволити да увредљивим опхођењем према извештачима доводи у сумњу, с једне стране, та достигнућа, а с друге напоре међународне заједнице и Србије да се утврди истина о злочинима почињеним на Косову", навео је НУНС.

НУНС захтева објашњење Француске за Кушнерово понашање које, како се оцењује, превазилази све допустиве оквире и изражава наду да се слични екцеси неће поновити.

Удружење новинара Србије (УНС) протестовало је због недипломатског говора и увреда, које је на рачун новинара Будимира Ничића, дописника "Гласа Америке", изрекао шеф француске дипломатије Бернар Кушнер.

О овом инциденту УНС је обавестио Међународну федерацију новинара.

Од овог француског нацистичког монструма су гора само домаћа издајничка копилад.  Smile Баш ми се гаде.

Па и Рада изгледа воли да жуља гузицу фотељом. Smile
Па ко је вадио бубреге да нису можда шустери  Smile пизда им материна Хипократова.
Кушнер је сигурно умијешан јер није устарту дозвољавао ту истрагу фашиста са педигреом.
Сигурно није он вадио али сигурно и није дозволио да се сазна ко је све био умјешан.
рада да је паметна окренула би се истога трена,а не правдала мајмуна који је увријеђен и још
говедо изјављује да су породице од тих јадника убице. Smile
Он бити партнер Србији? Smile За говедо треба унајмити момке да га отпушу. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Необично много нервозе за једног од нејпрепреденијих и најгорих људи који данас ходају Земљом.

Откуд то да је пукао и није нашао дипломатски одговор? Савест, немир, или можда саучесништво? Много су се уплели са шиптарском мафијом, немогуће је да неко од њих није укаљао руке.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Baraba nije zaslužila da o njemu raspravljamo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 小米
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/538761/%D0%9A%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B5%D1%80%3A+%D0%A8%D1%82%D0%B0+%D1%98%D0%B5+%D1%82%D0%BE+%22%D0%B6%D1%83%D1%82%D0%B0+%D0%BA%D1%83%D1%9B%D0%B0%22%3F+.html

Снимак РТС-а, француски нацистички зликовац са домаћом европејком се смеје у лице српским породицама чији су најближи страдали у жутој кући.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
 pitanje je za kushnera kao jevrejina vrlo shkakljivo  Smile . sve je vishe dokaza da su oragni ubijenih srba zavrshili u izraelu koji je centar za ovakvu vrstu operacija . uostalom , kad je ovaj sluchaj pocheo da se raspetljava pokazalo se da je baremu jednom sluchaju "kupac" oragana bila osoba iz izraela ( o tome je bilo rechi i na forumu pa se "zatasahkalo"  Smile )   . vrlo je verovatno da su organi nashih sunarodnika zavrshili u istim bankama kao i organi ubijenih palestinaca proshle godine ....

Glavni „mozgovi” u nelegalnoj trgovini ljudskim organima na Kosovu i u Makedoniji su izraelski državljani, hirurg Zaki Šapira i glavni posrednik Moše Harel. Doktor Šapira je onaj isti koji je 1999. godine lekarima skopske klinike nudio saradnju na presađivanju bubrega i posle taj biznis realizovao u Estoniji, Moldaviji i Turskoj, zajedno s turskim hirurgom Jusufom Ercinom Sonmezom, koji je bio glavni operator u prištinskoj klinici za ilegalno presađivanje bubrega. Moše Harel je uhapšen u Prištini i označen je kao glavni operativac u pronalaženju „darodavaca” bubrega i onih koji su ih kupovali po ceni i do 120.000 evra.

http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Komentari/2008/latinica/149.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
 @ Perudji ....  Ma nemoj . A ko je onda zasluzio , ako nije ovaj monstrum  ? Radi se o jednom od najvecih zlocinaca danasnjice - zasto da ne raspravljamo o njemu ?
« Poslednja izmena: 02. Mar 2010, 21:04:17 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
djubre.

inace,da smo normalna zemlja,sa normalnom vladom,odmah bi predsednik i ceo parlament uputili protest Francuskoj,a obavezno i zabranili pristup ovom govedu,ali,naravno,posto smo mi mi,ne da nema nista od toga,nego ga drugi jos brane za takav bezobrazluk. Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2010, 21:43:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.