Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kuršumlija: Mesecima čistili grad, a meštanin sam mora da čisti fekalije koje iz  (Pročitano 825 puta)
17. Sep 2012, 15:26:04
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Browser
Opera 12.02
Meštanin kuršumlijskog naselja Mikuljana Zoran Tanasković (53) svakodnevno, već tri meseca, iz kanalizacionog šahta koji se zapušio na sredini ulice, kantama vadi fekalije, rekli su danas meštani tog naselja. Taj posao mora da obavlja sam, jer nadležni u Kuršumliji nisu reagovali. Nekoliko građana tog naselja danas će uputiti dopis nadležnim ministarstvima i zatražiti da raguju i nateraju nadležne u Kuršumliji da reše problem.

U naselju Mikuljana na sredini Ulice Stevana Biničkog pre tri meseca se zapušila kanalizaciona cev, pa se otpadne vode i fekalije sakupljaju u šahtu na sredini ulice.

Zoran Tanasković rekao je da je njegova kuća najbliža šahtu, pa postoji opasnost da se otpadne vode i fekalije vrate u njegovu kuću. Kako kaže, do sada je više od 20 puta slučaj prijavljivao Javno komunalnom preduzeću "Toplica" u Kuršumliji.

- Više ne znam šta da radim i kome da se obratim. Kad god odem u komunalno preduzeće, oni mi kažu da idem u opštinu. Ja odem u opštinu, a odatle me posalju u Komunalno, i tako tri meseca. Više od 20 puta su me tako šetali - rekao je Tanasković agenciji Beta.

U međuvremenu, sa šahta je nestao poklopac, a Zoran Tanasković se latio posla, uzeo kantu od pet litara i svakodnevno, u isto vreme, vadi fekalije iz šahta i prosipa ih niz ulicu.

Prema njegovim rečima, svestan je da je ugrožena i životna sredina jer sadržaj iz šahta nema gde da odnosi, već ga prosipa na sred ulice.

- Preko noći šaht se napuni, ako ga ne ispraznim, sve će se vratiti u moju kuću. Dnevno izvadim preko sto litara fekalija i prosipam ih niz ulicu. Držeći se za nos, ili navučene garderobe preko usta i nosa, protrčavaju deca i stariji i gaze po fekalijama. Ovo radim tri meseca, svaki dan - rekao je Tanasković.

Direktor JKP "Toplica" iz Kuršumlije Vojimir Čarapić rekao je agenciji Beta da nije upućen u taj problem i da do sada nije dobio zahtev za njegovo rešavanje.

- Osim nekoliko usmenih zahteva, do sada nisam dobio nikakav pisani zahtev za rešavanje tog problema. Ne znam o čemu se radi, uopšte nisam upućen - rekao je Čarapić.

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ово исто ко случај покојног Саве кикиндског.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.204 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.