Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:41:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur'an - Posljednja Bozija Objava  (Pročitano 42144 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
kako vredjam?Zar ti ne drzis za sebe da si zivotinja,to jest nastao od mamuna.

Немам ја шта за себе да "држим", тако је како је. И где сам ја то рекао да сам "настао од мајмуна". Не гурај ми у уста оно што нисам рекао  Smile

И то што сам животиња не значи да сам "дошао из шуме".

Sta da si se ti mozda arodio kao rom.Sta bi se ubio?

То не бих био ја, зато је питање апсурдно.

Ti si covece,vise sam ti puta rekao,ublazen i otuda tvoja gnev i napad.Naucno je dokazano da zivotinja napada iz straha,a tako i covek jer je umislio da je zivotinja.

А шта си ти, неки психолог? Какав гнев, какав напад? Ти видиш ствари које не постоје.

Човек јесте животиња и није ми јасно зашто бежиш од стварности и умишљаш да јеси нешто што ниси...

A da ti odgovorim na jedno pitanje koje si mi postavio da ako sam Bog da prestanem da disem i sl.Prestacu kad umrem a nadam se da cu tada bidi koliko slicniji Bogu.

Па видиш, ти не тврдиш да ћеш бити Бог кад умреш, него тврдиш да је човек створен да буде Бог. Пошто такође тврдиш да Бог не дише "јер код Бога тога нема", онда ајде, испуни своју животну сврху - не диши. Немој само да се извлачиш и да теоретишеш већ изведи то што тврдиш у пракси.

Jer toga tamo nema, a ne bi ni bilo sada da nismo zgresili.

Објасни ми молим те како смо ми то згрешили? Који то ми. Чисто ме занима како смо ми то "групно" згрешили. Објасни ми како успеваш да генерализујеш једну такву ствар.

Ali mislim da ti uopste i ne mislis.

То што ти мислиш, остави за себе, евентуално ближу фамилију.

A pre nego sto ih postavis procitaj neku knjigu.

Јбт. ко ми каже  Smile

I zaboravi da smo zivotinje...

А шта смо то, Јоцо?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Па видиш, ти не тврдиш да ћеш бити Бог кад умреш, него тврдиш да је човек створен да буде Бог. Пошто такође тврдиш да Бог не дише "јер код Бога тога нема", онда ајде, испуни своју животну сврху - не диши. Немој само да се извлачиш и да теоретишеш већ изведи то што тврдиш у пракси.
Brate moram da ti kazem ali mnogo si glup ili se pravis ili su te napravi.Nesto jeste.Nemoj vise da se majmunises...
Lepo sam ti rekao kada za to bude vreme.Bog me drzi u zivot,kada vise ne budem trebao da budem tu prestacu i da disem.Ali to ne zavisi od mene vec Boga.
I nije da ne dise,vec se dusa preseli u vecnost.Ali tesko je to tebi objasniti.Razmisljaj malo....

Citat
Објасни ми молим те како смо ми то згрешили? Који то ми. Чисто ме занима како смо ми то "групно" згрешили. Објасни ми како успеваш да генерализујеш једну такву ствар.

Citat
А шта си ти, неки психолог? Какав гнев, какав напад? Ти видиш ствари које не постоје.

Човек јесте животиња и није ми јасно зашто бежиш од стварности и умишљаш да јеси нешто што ниси...
Kako smo mi onda svi  zivotinje i ko koga vredja.

Ja nisam zivotinja vec ne savrseni covek koji se usavrsava....

Citat
То не бих био ја, зато је питање апсурдно.
Onda i ne trazi da drugi budu to sto si ti.Svaki covek je poseban na svoj nacin,i  nije mi jasno zasto mrzis druge koji nisu Srbi.A obse je poznata stva da covek mrzi one kojih se boji...
Cega se bojis,to sto nisi imao ljubavi u zivotu ne znaci da treba da se bojis.Brate nisi ni svestan koliko ja poznajem to sto ti radi i zasto radi.Ti si mi jos jedan dokaz da Bog postoji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Brate moram da ti kazem ali mnogo si glup ili se pravis ili su te napravi.Nesto jeste.Nemoj vise da se majmunises...

Е ако си ми рек'о  Smile

Кад сам те мало довео до зида, бољи одговор од хришћанина нисам ни очекивао. Зови попа да истера радозналог ђавола из мене  Smile

Lepo sam ti rekao kada za to bude vreme.Bog me drzi u zivot,kada vise ne budem trebao da budem tu prestacu i da disem.Ali to ne zavisi od mene vec Boga

Стани мало, не причамо да ли те Бог држи у животу или не него шта си ти - ти тврдиш да се треба клонити земаљских - животињских ствари јер ниси животиња и бити Бог јер нас је Бог створио да будемо Бог. Е па поново савет за тебе - немој да дишеш јер је то животињски, да видимо какав ћеш то Бог бити. Тамно-плави, ко дух из боце вероватно  Smile

Ово је само пример. Можеш да експериментишеш и са другим стварима. На пример, немој да вршиш нужду пар дана...  Smile

Ali tesko je to tebi objasniti.Razmisljaj malo....

Јок бре, врло је лако. Укапирао сам тригонометрију за 5 минута, па ни ово неће бити проблем, само треба да објасниш  а не да се понављаш у круг.

Kako smo mi onda svi  zivotinje

Лепо, тако смо створени.

Ja nisam zivotinja vec ne savrseni covek koji se usavrsava...

А како се то усавршаваш?

Onda i ne trazi da drugi budu to sto si ti.

А кад сам ја то тражио?

Svaki covek je poseban na svoj nacin

Тачно и нетачно у исто време.

nije mi jasno zasto mrzis druge koji nisu Srbi.

Кад и где сам ја то рекао? Опет ми гураш у уста оно што нисам рекао. Мора да ти је то омиљена пракса...

Cega se bojis

Само пораза.

to sto nisi imao ljubavi u zivotu ne znaci da treba da se bojis.Brate nisi ni svestan koliko ja poznajem to sto ti radi i zasto radi.

Охо, постали смо и квази-видовити.  Smile Опрез, Јоцо, таквима је забрањен улаз у царство небеско  Smile

Ti si mi jos jedan dokaz da Bog postoji Smile

Ако желиш да видиш Бога, видећеш га и у говнету, то није чудо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Al to sve zaista nikakve veze nema sa temom... pa se vratite na nju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Mislim da bi bilo lepo...
za pocetak: je li iko od Vas procitao, makar jedan deo iz Kur'ana
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ја сам добар део.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Ajd i ja da se prijavim - bosansku i englesku verziju. I jos podosta pored toga, pretezno o Sufizmu.

A jel se dobija neka nagrada  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
... ne dobija se nagrada (hehehe)

jeste li nasli slicnosti sa svojom religijom? - pretpostavljam da ste Hriscani
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ја нисам а Деки формално јесте али у суштини није... нажалост никако да се ишчупа из тих оквира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Mislim da bi bilo lepo...
za pocetak: je li iko od Vas procitao, makar jedan deo iz Kur'ana
Ja nismam ali sam cuo da ima dosta slicnosti.Ka prvo ceo strai zavet i postanak sveta je isti.Prvobitni greh i ostalo jel tako?
I u Kuranu se spominje Isus ali ne kao mesija niti kao Boziji sin sto se ne slaze sa Hriscanstvom.Ali ne bi o razlikama,ako ne zelite i recite mi sta da trazim razlike ili slicnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:41:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.