Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 10:11:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 176217 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: S Baldrick
Ne, tema je odavno zasluzila lock.
Na jednoj strani su ova dvojica koja se farisejski busaju: "Islam rules!", "Islam rules!" a na drugoj ovaj sektas sto prosipa neku svoju izopacenu logiku na svim temama, pa i ovde

Fariseji su nestali 500 godina pre pojave kurana i mama ti je sektas sa izopacenom logikom.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
 Smile Smile Smile

e neka si mi rekao Smile

(sto se tice fariseja, njih sam pomenuo samo u kontekstu velicanja svoje vere i "ja sam u pravu stavova", inteligencijo moja Smile)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
EyepheelYU, jesi ti 95-to godiste ili si jos mladji Smile Smile Stvarno je steta sto danasnja djeca misle da su kompetentna i kvalifikovana za ucesce u ama bas svakoj temi na svijetu, samo zbog toga sto su sarali flomasterom po tramvaju i dosli do 68-mog nivoa u Warcraftu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia Luvmya 520
EyepheelYU, jesi ti 95-to godiste ili si jos mladji Smile Smile Stvarno je steta sto danasnja djeca misle da su kompetentna i kvalifikovana za ucesce u ama bas svakoj temi na svijetu, samo zbog toga sto su sarali flomasterom po tramvaju i dosli do 68-mog nivoa u Warcraftu Smile
Ne, 63-ce sam, ali to nema nikakve veze sa kompetencijom ili kvalifikovanjem za ucesce na bilo kojoj temi, na temama ucestvuju svi oni koji su na njima morali da ucestvuju i govore samo on o sto su morali da kazu.
Sve su ovo samo puste i prazne price, sve sto ovde muslimani govore, sve sto sam ja rekao ili bilo ko drugi i niko od nas nema nikakve koristi od toga sto smo rekli, jedina je razlika sto neki ovde veruju da
je ima.
Sve religijske grupe bi volele da budu najbrojnije ili cak kao sto je to muslimanski slucaj da preovladaju upravo zato sto ne shvataju da to nikakvog smisla nema.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
Islam nema nikakve veze sa cinjenicom o vidu Muhameda i meni arapski nije potreban da znam o mrznji koja se iz kurana diktira.

to nisu gluposti nego cinjenice a ova tema je neoboriv dokaz koji ide u prilog istini da se islam/kuran od strane muslimana izdize iznad svega ostalog.

ok.

Citat
Nauka nije dokazivala navode kurana nego je isla svojim putem koji sa kuranom veze nema, a nikada nisam rekao
da su svi sem mene u zabludi ( sto je jos jedna u moru tvojih laznih optuzbi na moj racun ) posto ne znam sve ljude koji nemaju nikakvih verovanja.

Ti si izvrnuo ono sto sam rekao o ocinstvu dajuci znacaj onome sto je napisano na papiru u odnosu na ono do cega su rezultati testa doveli, pa si jos sve to zacinio teorijom zavere falsifikovanja rezultata testa.
Mogli smo pricati i o licnoj karti ili bilo kom drugom dokumentu koji nije dokaz necijeg postojanja, pa bi opet dosli do falsifikovanih dokumenata sto nikakve veze nema sa onim o cemu sam govorio a to je da rec na papiru nije dokaz postojanja necega/nekoga.

ok, ok.

Citat
Nijedan pisani zakon ne postoji zbog tradicije nego zbog kontrole nad ljudima. Nikome u Srbiji zakon ne nalaze ili zabranjuje da nosi narodnu nosnju ili u bilo kojoj drugoj normalnoj drzavi.
Druge muslimanke se ne oblace kao pcelarice upravo zato sto zive u drzavama u kojima ta tortura zena
nije regulisana zakonom.
Kada bi sve muslimanke svojevoljno nosile burke onda bi mogli da pricamo o tradiciji, ovako je rec
o surovom necivilizovanom zakonu koji se ne moze izbeci u tim zemljama u kojima je na snazi.

Dobro je, sve ce bit u redu.

Citat
Ja verujem da svaka osoba ima bioloskog oca ? To je moje verovanje ?

Nisam promenio misljenje i izraz "nemusliman" za obracanje onima koji nisu muslimani jeste uvreda posto su svi ljudi isti i ne treba izdvajati nekoga kao superiornog.

Apsolutne lazi, kao prvo i prvo islam nije tvoje misljenje i tvoj stav, posto ti nisi kreator tog misljenja i tog stava, a drugo ja ne pljujem po tom misljenju i tom stavu i ne govorim muslimanima da je za njihovo dobro neophodno bacanje tog misljenja i stava, ja samo govorim ono sto jeste a to je da to misljenje i taj stav nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa stvarnoscu u kojem celokupno covecanstvo egzistira.
I to sam spomenuo mnogo puta, ne samo islam nego i judeizam i "hriscanstvo" i sve druge nihilisticke religije.

Samo opusteno, bice to bolje.

Citat
To uopste nije tacno i nisam porekao nista od onoga sto sam rekao.

Sta se desilo sa elegantnim ignorisanjem onoga sto napisem ?
Na ovoj sam temi posto organski ne podnosim izdizanje jedne religije i trovanje foruma neistinama.

Pa zasto je pratis i uopste obracas paznju na nju ?
Ova tema je samounistavajuca, mi smo samo svedoci. Ne samo to nego je njen efekat kontraproduktivan.

Dobar si.

Diskutovati sa tobom, sa zidom, sa stolom, sa kamenom - efekat je isti.

Sad nas ostavi da nastavimo da vodimo zdravu i konstruktivnu diskusiju, bez tebe kao njenog ucesnika.

« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 14:04:30 od demcan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Extra klip.  Smile

« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 14:15:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

'Shaming' her in-laws costs 19 year old her nose, ears

"When they cut off my nose and ears, I passed out," 19-year-old Bibi Aisha of Afghanistan says with chilling candor.

Her beauty is still stunning and her confidence inspiring. It takes a moment for the barbaric act committed against her to register in your mind and sight.

Wearing her patterned scarf and with roughly painted nails she shares her story.

"It felt like there was cold water in my nose, I opened my eyes and I couldn't even see because of all the blood," she remembers.

It was an act of Taliban justice for the crime of shaming her husband's family.

This story began when Aisha was just 8 years old.

Her father had promised her hand in marriage, along with that of her baby sister's, to another family in a practice called "baad."

"Baad" in Pashtunwali, the law of the Pashtuns, is a way to settle a dispute between rival families.

At 16, she was handed over to her husband's father and 10 brothers, who she claims were all members of the Taliban in Oruzgan province. Aisha didn't even meet her husband because he was off fighting in Pakistan.

"I spent two years with them and became a prisoner," she says. (Watch more of the interview with Aisha)

Tortured and abused, she couldn't take it any longer and decided to run away. Two female neighbors promising to help took her to Kandahar province.

But this was just another act of deception.

When they arrived to Kandahar her female companions tried to sell Aisha to another man.

All three women were stopped by the police and imprisoned. Aisha was locked up because she was a runaway. And although running away is not a crime, in places throughout Afghanistan it is treated as one if you are a woman.

A three-year sentence was reduced to five months when President Hamid Karzai pardoned Aisha. But eventually her father-in-law found her and took her back home.

That was the first time she met her husband. He came home from Pakistan to take her to Taliban court for dishonoring his family and bringing them shame.

The court ruled that her nose and ears must be cut off. An act carried out by her husband in the mountains of Oruzgan where they left her to die.

But she survived.

And with the help of an American Provincial Reconstruction Team in Oruzgan and the organization Women for Afghan Women (WAW), she is finally getting the help and protection she needs.

Offers have been pouring in to help Aisha, but there are many more women suffering in silence.

The United Nations estimates that nearly 90 percent of Afghanistan's women suffer from some sort of domestic abuse. This in a country where there are only about eight women's shelters to provide sanctuary from the cruelty they face. And all of the eight are privately run.

"Bibi Aisha is only one example of thousands of girls and women in Afghanistan and throughout the world who are treated this way - who suffer abuses like this, like this and worse," says board member for WAW, Esther Hyneman.

In 2001, the situation of Afghan women and Taliban brutality received plenty of attention. Now organizations like WAW say the international community is strangely silent on the issue.

Hyneman says not enough is being done to help the women in Afghanistan and that feeds into the hands of the insurgency.

"When you have ... 50 percent of a population on their knees, it's very easy for extremists, tyrants to take over a country," she adds. "They have a ready-made enslaved population."

Aisha is reminded of that enslavement every time she looks in the mirror.

But there still times she can laugh. And at that moment you see her teenage spirit escaping a body that has seen a lifetime of injustice.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 16:19:30 od S Baldrick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Ovo je tema o Kurani i Nauci , ne o Talibanima , dali bi volio da ja govorim o hrišćnstvu na osnovu explicitnih scena silovanja koje Pahomije izvodi nad nevinim djetetom  , ako nevoliš Talibane ili imaš nešto protiv njih , otvori temu o njima pa se raspištolji . Mada  je , ( iako nisam pročito tekst , nikad nečitam otvorene provokacije) vrlo diskutabilno ko je ovoj jadnoj djevojci ovo uradio , u tom regionu ima jako primitivnog svijeta svih vjera , to je jedino fakat.

Mislim šta reći nego jadno i bijedno , mislio sam da ipak imaš malo viši nivo.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 18:03:29 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
u sred Afganistana ima svih vera??? Da li si ti normalan, covece? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Ovakva nasilja  nad ženama tamo rade i hindusi ( spaljivanje žive žene kojoj je umro muž) i budisti , odsjecanje djelova tela  , tako da je ovakva surovost po meni pre " sponzorirana" podnebljem a ne vjerom .
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 18:58:14 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 10:11:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.