Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 08:08:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 177362 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Kuran postoji, reci u kuranu koje kazu da "Allah" postoji nisu dokaz da "Allah" postoji. Kuran u jednu ruku kaze da postoji nesto sto je oduvek postojalo ( sto covek na mizem stanju svesti od danasnjeg nije znao )
a u drugu ruku kaze da postoji nesto sto nikada nie postojalo kao sto je "Allah", zivot coveka posle smrti i bilo sta sa tim u vezi.
Da li ti uopste razumes sta ja tebi govorim ?

Same reci na papiru ne znace nista, vazno je jedino da li to sto reci govore postoji ili ne, da li su te reci istina ili nisu, posto je istina samo rec o onome sto postoji.
Ali ti nemas dokaze da nepostoji Allah dz.s. a ako imas bas bih vilio da ih cujem.
Ti nemas dokaze da nepostoji zivot poslije smrti, nisi valjda pitao mrtve pa su ti oni rekli. Smile
Kazes da kuran nemoze biti dokaz postojanja Boga dz.s. a uopste se neobazires na ono sto mi kao dokaze navodimo ovdje, mnogo su veci ljudi, uz svo postovanje tebi, potvrdili  velicinu kurana koji nikako nemoze biti djelo covjeka, jer stvarno me interesuje kako je covjek pa jos prije 1400. godina mogao znati kako je nastao kosmos i da ne navodim druge primjere iz kurana .
Citat
Okrugla Zemlja i muskarac koji odredjuje pol deteta su postojali od kad postoje ali se za to nije znalo dok se svest o tome nije razvila.
"Onaj" koji je stvorio coveka ne postoji ( nema dokaza da postoji, kao sto su dokazi o Zemlji i muskarcu oduvek postojali ) posto covek nije stvaran od strane nekoga i nikada covek nece imati svest o onome sto je stvorilo i coveka i sve ostalo.
Ali odkud ove naucne cinjenice u kuranu napisanom prije 1400 godina ?
Pa nijesu brate postojali teleskop i mikroskop Smile
Posto ja osobito nemam odgovor na ova pitanja jednostavno necu da rizikujem, i kazem sebi:
ako budem vjerovao onda se nadam Allahovoj milosti, dvorcu u dzenetu,hurijama predivnim...,
dzenetu u kome nema bola,hladnoce,zege.
ako budem vjerovao bice mi dobro i na ovome svijetu jer nada za raj cini me srecnim u bilo kojoj situaciji, nikada nisi sam, znas da je tu Allah dz.s koji te posmatra, a ti si svestan toga i srecan si jer znas da je On pravedan, kada hoces uciniti zlo, znas nijesi sam pa odustanes i opet bude dobro i tebi i onome kome si htio zlo.

Brate nemoj da mislis da ces biti nesto bolji zato sto ne vjerujes u Allaha(Boga) dz.s.
Kakav je to zivot, i kakav bi bio svjet bez vjere, uvjek mozes uciniti zlo samo ako te zakon drzave ne stigne jer boze moj sutra cu umrjeti i tu sve se zavrsava.
(kuran):* 39. A šta bi im bilo da u Allaha i u onaj svijet vjeruju i da od onoga što
im Allah daje udjeljuju, kad Allah o njima sve zna?
* 40. Allah neće nikome ni trunku nepravde učiniti. Dobro djelo On će
umnogostručiti i još od Sebe nagradu veliku dati.
* 41. A šta će, tek, biti kada dovedemo svjedoka iz svakoga naroda, a tebe
dovedemo kao svjedoka protiv ovih?
Citat
Covek nastaje samo radjanjem, koji deo te istine tebi nije jasan ?
Covek nije stvoren sam od sebe nego je nastao od covekolikog bica koje je izumrlo nakon nastanka coveka.
Lici mi na pricu, sta je starije jaje ili kokos, jer ja cu sigurno pitati ko je stvorio covekolikog...
Pojasno ti to meni malo bolje da mi bude sasvim jasno jer mi moji dokazi zasad izgledaju mnogo cvrsci pa nebih da rizikujem.
* 19. On iz neživog stvara živo i živo pretvara u neživo. On oživljava
zemlju nakon mrtvila njezina - isto tako ćete i vi biti oživljeni.
* 50. Zato pogledaj tragove Allahove milosti - kako On oživi zemlju nakon
mrtvila njezina! On će, uistinu, i mrtve oživjeti, On sve može.
* 77. Kako čovjek ne vidi da ga Mi od kapi sjemena stvaramo, i opet je
otvoreni protivnik,
* 78. i Nama navodi primjer, a zaboravlja kako je stvoren, i govori: "Ko će
oživiti kosti kad budu truhle?"
* 79. Reci: "Oživiće ih Onaj koji ih je prvi put stvorio; On dobro zna sve
što je stvorio,
* 80. Onaj koji vam iz zelenog drveća vatru stvara i vi njome potpaljujete."
* 81. Zar Onaj koji je stvorio nebesa i Zemlju nije kadar stvoriti njima
slične? Jeste, On sve stvara i On je Sveznajući;
* 82. kada nešto hoće, On samo za to rekne: "Budi!" - i ono bude.
* 83. Pa neka je hvaljen Onaj u čijoj je ruci vlast nad svim, Njemu ćete se
vratiti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

demcan .poz.

imali jos koja debata (novija)  mozda sa nekim iz vatikana ili nekoga iz pravoslavne crkve .ovaj dr pio najblaze receno izgleda smesan u poredjenju sa dr  zakrijem . doduse za ova pitanja sto mu je zakri postavio neverujem da bi iko drugi ponudio bolje odgovore,ali ajd mozda se neko i nasao. dr pio nezna ni bibliju,  dok dr zakri zna napamet i bibliju i kuran i ko zna sta jas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Poslednje najnovije predavanje koje sam gledao od dr. Zakira je "Da li je terorizam muslimanski monopol?"
http://www.youtube.com/watch?v=_ZrIs4MKmgI

A ne vjerujem da je imao rasprave sa pravoslavcima. Pogledacu da li imaju neke jos novije debate pa cu ti javit, akobogda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: akan1303
Ali ti nemas dokaze da nepostoji Allah dz.s. a ako imas bas bih vilio da ih cujem.
Ti nemas dokaze da nepostoji zivot poslije smrti, nisi valjda pitao mrtve pa su ti oni rekli. Smile
Kazes da kuran nemoze biti dokaz postojanja Boga dz.s. a uopste se neobazires na ono sto mi kao dokaze navodimo ovdje, mnogo su veci ljudi, uz svo postovanje tebi, potvrdili  velicinu kurana koji nikako nemoze biti djelo covjeka, jer stvarno me interesuje kako je covjek pa jos prije 1400. godina mogao znati kako je nastao kosmos i da ne navodim druge primjere iz kurana .
Niko nema "dokaz o nepostojanju", dokazi su samo potvrda postojanja, rekao sam da ne postoji dokaz o postojanju "Allaha". Breme dokazivanja postojanja "Allaha" je na onima koji tvrde da "Allah" postoji,
a reci na papiru nisu dokaz postojanja necega/nekoga.
Pa ja sam ti jarane vec rekao svaka cast onome ko je pre 1400 godina napisao ( bez naucnog procesa )
u kuranu ono sto je nauka kasnije utvrdila posmatranjem.
I te cinjenice, tu istinu koja se nalazi u kuranu niko ne moze da porekne, posto je to  - istina, rec o onome sto postoji. Kako je do toga tacno doslo znali su ti koji su to u kuranu pisali.
Mi danas znamo da neke zene u fildzanu turske kafe vide istinu koja se jos nije desila, nisam siguran da li one znaju kako se to desava i zasto to ne mogu sve zene.

Postoji dokaz zivota coveka i postoji dokaz da je zivot prestao/nestao i zove se grob, urna ili sta vec. Izvan tog dokaza da je zivot coveka u telu u kojem se nalazimo drugog dokaza "nekog drugog" zivota coveka ne postoji i ne moze da postoji posto covek moze da bude samo jedno bice, kao sto je svaka vrsta tacno definisana.
Citat
Ali odkud ove naucne cinjenice u kuranu napisanom prije 1400 godina ?
Pa nijesu brate postojali teleskop i mikroskop Smile
Posto ja osobito nemam odgovor na ova pitanja jednostavno necu da rizikujem, i kazem sebi:
ako budem vjerovao onda se nadam Allahovoj milosti, dvorcu u dzenetu,hurijama predivnim...,
dzenetu u kome nema bola,hladnoce,zege.
ako budem vjerovao bice mi dobro i na ovome svijetu jer nada za raj cini me srecnim u bilo kojoj situaciji, nikada nisi sam, znas da je tu Allah dz.s koji te posmatra, a ti si svestan toga i srecan si jer znas da je On pravedan, kada hoces uciniti zlo, znas nijesi sam pa odustanes i opet bude dobro i tebi i onome kome si htio zlo.

Brate nemoj da mislis da ces biti nesto bolji zato sto ne vjerujes u Allaha(Boga) dz.s.
Kakav je to zivot, i kakav bi bio svjet bez vjere, uvjek mozes uciniti zlo samo ako te zakon drzave ne stigne jer boze moj sutra cu umrjeti i tu sve se zavrsava.
(kuran):* 39. A šta bi im bilo da u Allaha i u onaj svijet vjeruju i da od onoga što
im Allah daje udjeljuju, kad Allah o njima sve zna?
* 40. Allah neće nikome ni trunku nepravde učiniti. Dobro djelo On će
umnogostručiti i još od Sebe nagradu veliku dati.
* 41. A šta će, tek, biti kada dovedemo svjedoka iz svakoga naroda, a tebe
dovedemo kao svjedoka protiv ovih?
Kao sto vec rekoh, fakat je da se te cinjenice nalaze u kuranu, kako, zasto to nije bitno.
To su cinjenice/istina koje zna svaki covek, ne samo musliman.
Ono sto ja vama govorim vec po ko zna koji put jeste da cinjenica da se ta istina nalazi u kuranu i svi znaju da je to istina ne cini ono sto se nalazi u kuranu i predstavlja fantaziju - istinom.
Upravo zato si ti musliman i ti u te reci - verujes.
Znaci imas deo kurana koji govori ono sto znas i imas deo kurana u koji moras da verujes, posto su to stvari koje ne mozes da znas.
A to su te stvari o "nagradjivanju i kaznjavanju" u koje se veruje zato sto se veruje da "Allah" od nezivog stvara zivo.
Ja nemam mogucnost da verujem u to u sta ti verujes, da imam verovao bih.
Ali ja tebi ne govorim da ti verujes uzalud i da za to nemas razlog, kao sto ti meni govoris da cu ja
biti unisten zato sto ne verujem u "Allaha".
Citat
Lici mi na pricu, sta je starije jaje ili kokos, jer ja cu sigurno pitati ko je stvorio covekolikog...
Pojasno ti to meni malo bolje da mi bude sasvim jasno jer mi moji dokazi zasad izgledaju mnogo cvrsci pa nebih da rizikujem.
* 19. On iz neživog stvara živo i živo pretvara u neživo. On oživljava
zemlju nakon mrtvila njezina - isto tako ćete i vi biti oživljeni.
* 50. Zato pogledaj tragove Allahove milosti - kako On oživi zemlju nakon
mrtvila njezina! On će, uistinu, i mrtve oživjeti, On sve može.
* 77. Kako čovjek ne vidi da ga Mi od kapi sjemena stvaramo, i opet je
otvoreni protivnik,
* 78. i Nama navodi primjer, a zaboravlja kako je stvoren, i govori: "Ko će
oživiti kosti kad budu truhle?"
* 79. Reci: "Oživiće ih Onaj koji ih je prvi put stvorio; On dobro zna sve
što je stvorio,
* 80. Onaj koji vam iz zelenog drveća vatru stvara i vi njome potpaljujete."
* 81. Zar Onaj koji je stvorio nebesa i Zemlju nije kadar stvoriti njima
slične? Jeste, On sve stvara i On je Sveznajući;
* 82. kada nešto hoće, On samo za to rekne: "Budi!" - i ono bude.
* 83. Pa neka je hvaljen Onaj u čijoj je ruci vlast nad svim, Njemu ćete se
vratiti!

Ja tebi treba da dokazujem da covek nastaje radjanjem ?!? Nisi se rodio, ne vidis kako se drugi ljudi radjaju ?
Gde su dokazi stvaranja zivog od mrtvog ?
Sta uopste znaci "ozivljavanje zemlje" ?
Ko je protivnik stvaranja coveka od kapi semena ?

Ko je "onaj koji te je prvi put stvorio" i gde je on ( pretpostavljam da se radi o muskarcu, posto se samo osoba muskog pola predstavlja kao "on" ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
i gde je on ( pretpostavljam da se radi o muskarcu, posto se samo osoba muskog pola predstavlja kao "on" ?
Постоје 72 девијантне секте, неке од њих сматрају да се Алах налази "свугде," или "ни на једном посебном месту." Они кажу да су приче о Алаху "изнад престола" само погрешна веровања Вахабија.

Међутим ја мислим да је виђење Вахабија прилично утемељено.

Алах (jalla wa 'alaa) каже у Курану следеће:

Inna rabbakumu Allahu alladhee khalaqa as-Samaawaati wal-Аrdha fi sittati ayyaam,
thumma istawa 'ala l-3Arsh.

Ваистину ваш господ је Алах, који је створио небо и Земљу за 6 дана а онда отишао изнад Престола.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Jaguar b. p.
Постоје 72 девијантне секте, неке од њих сматрају да се Алах налази "свугде," или "ни на једном посебном месту." Они кажу да су приче о Алаху "изнад престола" само погрешна веровања Вахабија.

Међутим ја мислим да је виђење Вахабија прилично утемељено.

Алах (jalla wa 'alaa) каже у Курану следеће:

Inna rabbakumu Allahu alladhee khalaqa as-Samaawaati wal-Аrdha fi sittati ayyaam,
thumma istawa 'ala l-3Arsh.

Ваистину ваш господ је Алах, који је створио небо и Земљу за 6 дана а онда отишао изнад Престола.
Te sekte su onda nesto kao islamski univerzalizam, posto je univerzalizam verovanje da je Bog "sve u svemu".
Zar ne primecujes da stvaranje Zemlje i dalje traje, da smo i dalje u 6-om danu ?

Kako Vahabije definisu "Allaha" sta je to sto stvara nebo i Zemlju i na koji nacin ?

Ako je stvorio zivot, mora imati zivot, ako ima zivot mora da bude fizicko bice, ako je fizicko bice mora imati lokaciju, ako ima lokaciju mora postojati dokaz postojanja te lokacije.....

A sve sto postoji zbog nedostatka dokaza je covekovo verovanje.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
eyepheelYU
Citat
Pa ja sam ti jarane vec rekao svaka cast onome ko je pre 1400 godina napisao ( bez naucnog procesa )
u kuranu ono sto je nauka kasnije utvrdila posmatranjem.
Drago mi je sto ne porices ove cinjenice ...
Kako da ti dokazem da je autor Kur'ana Allah dz.s? Smile  Smile
Citat
Postoji dokaz zivota coveka i postoji dokaz da je zivot prestao/nestao i zove se grob, urna ili sta vec. Izvan tog dokaza da je zivot coveka u telu u kojem se nalazimo drugog dokaza "nekog drugog" zivota coveka ne postoji i ne moze da postoji posto covek moze da bude samo jedno bice, kao sto je svaka vrsta tacno definisana.
Rekao je Muhamed a.s kada covjek umre svo njegovo tijelo trune osim repnjace(repne kosti), iskreno neznam dali je ovo nauka potvrdila,iako mislim da mora potvrditi jer dosada je bilo tako, tako da ce od covjeka poslije njegove smrti ostati vece seme od onoga sto je covjek nekada bio u materici.
I upravo iz repnjace po nasem vjerovanju ce covjek biti ponovo stvoren, i kao sto je cudo kako covjek prvi put stvoren vjerujem da je i ovo cudno ali Allah dz.s koji je stvorio nebesa i zemlju kadar je to ponovo uciniti.
Citat
Ali ja tebi ne govorim da ti verujes uzalud i da za to nemas razlog, kao sto ti meni govoris da cu ja
biti unisten zato sto ne verujem u "Allaha".
Ne ne nisam ovo rekao, odluku o tome ce donjeti i moj i tvoj stvoritelj, ja samo kazem i vjerujem da NEMA DRUGOG BOGA OSIM ALLAHA A MUHAMED JE NJEGOV ROB I POSLANIK, kao sto vjerujem da kuran Allahova uputa i meni i tebi pa ako i pored dokaza koje nam daje u Njemu, nevjerujemo onda On(ne ja) prijeti i meni i tebi.
Citat
Gde su dokazi stvaranja zivog od mrtvog ?
Sta uopste znaci "ozivljavanje zemlje" ?
Ko je protivnik stvaranja coveka od kapi semena ?

Ko je "onaj koji te je prvi put stvorio" i gde je on ( pretpostavljam da se radi o muskarcu, posto se samo osoba muskog pola predstavlja kao "on" ?
Hvala Allahu dz.s je onaj koji je odredio godisnja doba, a sta je zemlja zimi vec mrtva,sta je sa pustinjom, od nje nikakve koristi, pa pogledaj onda u proljece kao da se sve ponovo radja i tako milionima godina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: akan1303
Drago mi je sto ne porices ove cinjenice ...
Kako da ti dokazem da je autor Kur'ana Allah dz.s? Smile  Smile
Bog ( sila koja je sve stvorila ) je autor svega ( sto podrazumeva sve knjige ) pisci kurana su kao i svi drugi pisci samo alat kroz koji je Bog pisao knjige. Bog je autor, covek je stamparska masina a kuran je jedan od odstampanih proizvoda. Stamparska masina ( pisac ) nije sama u sebi poredjala reci i pokrenula proces stampanja nego je to nesto drugo uradilo.
Ti tvrdis da je "Allah" - neko ( posto si mu odredio muski rod ), negde, i to je ono za sta bih ja voleo da vidim dokaz
Citat
Rekao je Muhamed a.s kada covjek umre svo njegovo tijelo trune osim repnjace(repne kosti), iskreno neznam dali je ovo nauka potvrdila,iako mislim da mora potvrditi jer dosada je bilo tako, tako da ce od covjeka poslije njegove smrti ostati vece seme od onoga sto je covjek nekada bio u materici.
I upravo iz repnjace po nasem vjerovanju ce covjek biti ponovo stvoren, i kao sto je cudo kako covjek prvi put stvoren vjerujem da je i ovo cudno ali Allah dz.s koji je stvorio nebesa i zemlju kadar je to ponovo uciniti.
Nema Muhameda da dokaze da je to sto je on rekao - istina, a tvoje verovanje u to sto je Muhamed rekao
te reci ne cini istinom. Vec smo ustanovili sta je istina koja se nalazi u kuranu i koja precizno objasnjava ono sto postoji, ajde sada da ustanovimo kako da nazovemo reci koje se nalaze u kuranu a nemaju blage veze sa onim sto postoji.
Nijedan covek nema znanje o stvaranju coveka tako da ne mozemo govoriti da je stvaranje coveka nekakvo cudo ili bilo sta drugo, sa jedne strane imamo naucnu teoriju ( koja ne predstavlja istinu ), a sa druge strane imamo religijski kreacionizam ( koji predstavlja fantaziju ). U stvarnosti u kojoj zivimo se nikakve cuda ne dogadjaju, sve sto se desilo ima svoje objasnjenje.
"Cudo" je rec koja se nalazi u bajkama, u bajkama se desavaju cuda, ne u stvarnosti.
Citat
Ne ne nisam ovo rekao, odluku o tome ce donjeti i moj i tvoj stvoritelj, ja samo kazem i vjerujem da NEMA DRUGOG BOGA OSIM ALLAHA A MUHAMED JE NJEGOV ROB I POSLANIK, kao sto vjerujem da kuran Allahova uputa i meni i tebi pa ako i pored dokaza koje nam daje u Njemu, nevjerujemo onda On(ne ja) prijeti i meni i tebi.
Mozda nisi ti, ali neko od muslimana je naveo stihove kurana koji govore da ce oni koji ne veruju u 'Allaha' biti
"gorivo za vatru" sto samo govori da je ta odluka odavno doneta. Dokazi o onome sto govori kuran, a nauka
naknadno objasnila
su svuda oko nas, a ja tebe vec po ko zna koji put pitam za dokaze onoga sto pise u kuranu a nikakva nauka nikada nece moci da objasni.
Kao sto sam ti vec rekao, tvoje verovanje je tvoja stvar, a dokazi su stvar svih nas.
Bog je stvorio ljude sa ili bez mogucnosti verovanja, po kojoj logici bi trebalo da kazni "zbog neverovanja" one koje je stvorio bez te mogucnosti.
Da je Bog stvorio sve ljude sa mogucnoscu verovanja da je njegovo ime "Allah", onda bi svi ljudi
verovali u "Allaha" odnosno u reci njegovog roba/poslanika Muhameda.
Zar ti ne vidis da je taj jedan Bog stvorio verovanja u razlicite lazne "bogove" a najveci lazni bog ( po broju onih koji u tog laznog boga veruju ) je "Isus Hrist" ?
Citat
Hvala Allahu dz.s je onaj koji je odredio godisnja doba, a sta je zemlja zimi vec mrtva,sta je sa pustinjom, od nje nikakve koristi, pa pogledaj onda u proljece kao da se sve ponovo radja i tako milionima godina.
Pa nije zemlja ziva nego ono sto zivi u zemlji/iz zemlje. Zivot konstantno postoji, ne postoji "ponovno radjanje zivota". Luj Paster je odavno jednostavnim eksperimentima objasnio da zivot dolazi samo iz zivota.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Jaguar b. p.

Jesi li ti muslimanka?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520

Jaguar b. p.

Jesi li ti muslimanka?
Ne ti si. Zena je hard core ( Wahabi ) a ti postavljas takva pitanja.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 08:08:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.