Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 20:52:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kupujem Nintendo DSi  (Pročitano 2099 puta)
22. Jul 2011, 15:23:53
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG KU990 VIEWTY
Pa me zanima par stvari...

preporucite mi par igara za njega...
Kako funkcionise multiplayer?
Jel se mogu kupovati piratske igre?
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ajd necu da ti popujem sto ces dati bukvalno istu lovu kao za PSP za nesto sto je tehnicki znatno slabije

Warez je moguc preko R4 kartice (adapter za klasicnu SD karticu), multi valjda preko wifi konekcije sa drugim konzolama, ne znam kako funkcionise online ni da li ces moci sa igrom koja nije original.

Sto se tice igara tu ti je uvek standardna Nintendo postava - Mario, Zelda, Pokemoni. Ima brdo logickih igara i nekih totalno opichenih poput Phoenix Wright (malo je falilo da zbog ovoga i uzmem NDS).

Mada iskreno da te pitam - koliko zaista to zelis? Emulator radi skoro pa super, izbor igara je najblaze receno cudan jer dominiraju Dizni i sr*nja poput kuce mace i ostale zivuljke, a ni konzola nije bas dzabaka, skuplja je od PS2.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG KU990 VIEWTY
1. Nisam znao da postoji emulator koji radi dobro, probao sam par iigara i jako lose je radilo.

2. Zasto je PSP bolji?

3. Pa treba mi neka prenosiva konzola, a nisam znao da je PSP bolji tj. volim pokemone, JRPGove, Okami Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Iskreno sa tehnicke strane jeste DS slabiji ali je softverom mnogo mnogo bolji od PSP-a.

Mada kao što Bokac kaže - emulatori ti super rade sa DS-om.

Pa sad jedino ako oćeš da se zajebavaš sa touchpadom i da ga nosiš u putu

Edit: Okami je fantastičan. Volio bi da probam Okamiden Smile
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 21:53:28 od Dzuksi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
PSP ima vise funkcija, jaci je i hardver. Kada ga flashujes otvara se mogucnost ubacivanja emulatora za sve konzole i kompjutere zakljucno sa Nintendo 64 (radi slabo doduse al ipak radi) i instaliranja gomile zezancija tipa youtube player i Skype. Mislim da je cak neko uspeo da pokrene NDS igre na konzoli mada ja licno nisam to probao.

Ne kazem da NDS ne valja, samo meni ne deluje kao da bih dobio nesto vredno tog novca
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Nisam upozat nesto arocito s hardwerom PSP, ali e sumjam da je dosta više funkcioaliji.

Ono što zam je da DS ima kameru (na PSPu možeš gledati filmove), jako kvaliteto trajaje baterije (ne znam koliko je trajanje PSP, ali kontam da je potrebna velika snaga da vuče oakvu grafiku) a same igre su podjeljenje i u casual i u hardcore kategorije. Dok je PSP fokusiran iskljucivo na hardcore.

Na kraju krajeva sve se svodi na upotrebu.

Ako želiš i video player i mp3 i image viewer sa dosta zajebacija oko neta, igrama sa vrhunskom grafikom, ujedo ako želiš još nešto pored igranja abudžeih igrica - rešenje je PSP.

Ako želiš veći broj igrica koje u prvi plan stavljaju stil i gejmplay (često i eksperimentalno), onda je moj predlog DSi.

Doduše tu je i pitanje konverzija sa kojima nisam upućen (znam da je DS kompatibilan sa Game Boy Advanceom), ali vidi se da ti Bokac može štošta reć o tome. E da postoji i PSP Slim (ne znam da li je osim samog dizajna poboljšano)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG KU990 VIEWTY
da li je moguce znaci igrati Okami na PC-u, preko emulatora?

inace ucim japanski i planiram da se selim u japan i tamo da studiram, pa me zato i zanima DS!
« Poslednja izmena: 23. Jul 2011, 01:16:05 od Kubatovic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49651
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Ja sam imao Game Boy Advance.  Smile

Sto se igara tice, dobro ti je Bokac rekao. Mario, Zelda i ostala Nintendova kompanija. Mada su se meni Pokemoni veoma dopali i cjepam ih preko emulatora, posto nisam mogao da nadjem igru na engleskom za GBA. Pored Pokemona skrenuo bih paznju na Castlevania igre za DS koje su savrsenstvo...  Smile

Sto se tice DS vs. PSP, nije sve u tehnickim karakteristikama. Nesto je i u igrama, a mozda i mnogo toga.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2011, 09:04:53 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Iskreno sa tehnicke strane jeste DS slabiji ali je softverom mnogo mnogo bolji od PSP-a.

@Kubatovic

Ovo je sve što bi trebalo da znaš...igre za Nintendo konzole su uvek bile i biće zanimljivije i originalnije.
NDS je novi koncept igranja...pored stajlusa se koristi i glas. Osim ovoga što su ti preporučili Magic i ostali, obavezno probaj Ninja Gaiden.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49651
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Evo da pitam ovde, pošto mislim da je tema idealna. Da li znate da ima negdje da se kupi adapter za Game Boy Advance. Pošto baterije traju samo dva ipo sata, nema šanse da ga koristim bez napajanja.

Mislio sam da igram Zeldu preko GBA-a. Inače kada sam kupovao igre u Španiji tražio sam Pokemone, ali kako ih nije bilo na engleskom jeziku, ipak sam uzeo Zeldu, a Pokemone evo pikam preko emulatora.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Pokemon.jpg
(128.41 KB, 976x698)
2.jpg
(143.64 KB, 976x698)
3.jpg
(159.93 KB, 976x698)
4.jpg
(173.26 KB, 976x698)
« Poslednja izmena: 17. Nov 2011, 17:04:51 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 20:52:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.233 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.