Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kupovina N-Gage-a  (Pročitano 4366 puta)
Clan u razvoju

Counting down the days...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava 0x601799C4
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N-Gage
Citat: milan91
@VooXo:kako ovo treba da shvatim  Smile sta to je glupo sto sam predlozio(...)

Objashnjenje:

Pa uzmite halooglase i zovite tamo radnje sto su dale oglas sigurno neka ima n gage
Dechko, jesi ti svestan koliko u BG-u ima prodavnica mobilnih telefona? Uostalom, sve bolje radnje su na spisku sajta MobilniSvet, na kom pishe da telefona vishe NEMA u prodaji...Govorim o BG-u, zato shto ga ni u NS-u nema vetj preko godinu dana...

pokusajte da narucite iz inostranstva preko nekog
Da imam od koga, davno bih to uradio...

koliko ja znam n gage se vise ne proizvodi otisao je u penziju zamenjuje ga n gage qd tako da cete tesko naci
Ovo netju ni da komentarishem...

reck@ sa tobom se potpuno slazem sve sto si rekao
Vas dvojica se, vidim, bash mnogo razumete u mobilne telefone... Smile

@milan91: hvala na pomotji, ali ako nemash konkretan odgovor gde mogu da nabavim ono shto trazhim, nemoj ni da pishesh, ok? No offense...
IP sačuvana
social share
May the source b with u! Wink
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
VooXo

Ljudi ti pomazu a ti ih napadas... Smile,oni se razumeju u telefone i to mnogo vise nego sto mislis i nije u redu da neko sa nekoliko postova tako pise o nekom ko ima 100 puta vise postova.
no offense... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Dechko, jesi ti svestan koliko u BG-u ima prodavnica mobilnih telefona? Uostalom, sve bolje radnje su na spisku sajta MobilniSvet, na kom pishe da telefona vishe NEMA u prodaji...Govorim o BG-u, zato shto ga ni u NS-u nema vetj preko godinu dana...

Ovo sto si napisao potpuno je netacno te sto su na mobilnomsvetu u pola tih radnji sam bio i mogu reci da su za ocenu 0,u jednoj sam bio gde devojka koja prodaje nije znala koliko kosta telefon koji sam trazio pa je zvala sefa na mobilni da ga pita.A ja sam uzeo svoj telefon u jednoj radnji koja nije bila na tom sajtu i mogu reci da sam odlicno prosao,a nasao sam je u halooglasima.Jedino ako te je sramota da zoves da pitas,pa smes samo da pises.Jeste ja i reck@ se odlicno slazemo i znamo dosta o telefonima.
xcdr,hvala na podrsci Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66

Ovo sto si napisao potpuno je netacno te sto su na mobilnomsvetu u pola tih radnji sam bio i mogu reci da su za ocenu 0,u jednoj sam bio gde devojka koja prodaje nije znala koliko kosta telefon koji sam trazio pa je zvala sefa na mobilni da ga pita.A ja sam uzeo svoj telefon u jednoj radnji koja nije bila na tom sajtu i mogu reci da sam odlicno prosao,a nasao sam je u halooglasima.Jedino ako te je sramota da zoves da pitas,pa smes samo da pises.Jeste ja i reck@ se odlicno slazemo i znamo dosta o telefonima.
xcdr,hvala na podrsci Smile Smile Smile
Nema na cemu...
modovi-sorry za of topic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava 0x601799C4
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N-Gage
Ok, ok, ok, samo bez nasilja! Smile

@milan91: kad smo vetj kod halo oglasa, na koji nachin si ti nashao radnju? Znash i sam da je mnogo lakshe natji radnju koja ima 6630 zato shto je aktuelan telefon, nego N-Gage...
VooXo

Ljudi ti pomazu a ti ih napadas... Smile,oni se razumeju u telefone i to mnogo vise nego sto mislis i nije u redu da neko sa nekoliko postova tako pise o nekom ko ima 100 puta vise postova.
no offense... Smile
Dobro, malo sam ga bio preterao, al' ok... Smile
P.S. broj postova ne mora da ima veze sa znanjem... No, nebitno... Da se vratimo na temu: N-Gage - gde?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ja sam nasao tako sto sam otvorio oglase video veliku reklamu o radnji sa cenama puno telefona,i gledao sam radnju koja daje 12meseci garancije,pozvao i pitao da li imaju telefon i da li je full oprema i cena,i uzeo pare otisao i uzeo telefon.Ne mora da znaci,neko cak i nabija te postove da bi bio faca,pitas n-gage gde pa sta sad treba mi sa foruma da otvorimo oglase i da zovemo radnje da pitamo da li imaju n gage.Ja ako budem cuo ili naletim na oglas ja cu ti reci da li sam video negde.Kazem ti zovni neke radnje Telekom +,Logic shop tako neke i pitaj da li imate n gage,ako kaze ne pitaj da li ce nabavljati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Evo ga jedan off topic od mene za @milan91:
Citat
@VooXo: @milan91: kad smo vetj kod halo oglasa, na koji nachin si ti nashao radnju? Znash i sam da je mnogo lakshe natji radnju koja ima 6630 zato shto je aktuelan telefon, nego N-Gage...

Milane, kada te toliko nerviraju greške u pravopisu naših članova i spreman si da ih kritikuješ do besvesti zbog jedne reči dali ili da li .... kako komentarišeš onda ovaj moj citat gospodina @VooXo tj., njegovo poznavanje našeg pisma .... ili da kažem nascheg?!?
Vidim da ovo prihvataš zdravo za gotovo?
« Poslednja izmena: 22. Avg 2006, 23:53:46 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
off:pa prihvatam jer se to razume,ja nekad tako napishem Smile sh-š ch-č
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 00:10:40 od milan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Što se N-Gage-a tiče, ja ti savetujem da okreneš sve redom prodavnice po halo oglasima jer, ako nema na reklami, ne znači da nemaju! Ja sam tako našao QD, u poslednjoj prodavnici koju sam nazvao, kada sam već skoro digao ruke! Pa, sutra :mobile: u ruke i zovi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava 0x601799C4
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N-Gage
Evo ga jedan off topic od mene za @milan91:
Citat
@VooXo: @milan91: kad smo vetj kod halo oglasa, na koji nachin si ti nashao radnju? Znash i sam da je mnogo lakshe natji radnju koja ima 6630 zato shto je aktuelan telefon, nego N-Gage...

Milane, kada te toliko nerviraju greške u pravopisu naših članova i spreman si da ih kritikuješ do besvesti zbog jedne reči dali ili da li .... kako komentarišeš onda ovaj moj citat gospodina @VooXo tj., njegovo poznavanje našeg pisma .... ili da kažem nascheg?!?
Vidim da ovo prihvataš zdravo za gotovo?

@Cigla tel.: Nemam nameru da se u ovom topic-u prepucavam oko poznavanja našeg pisma i pravopisa... Koristim ''sh, tj, ch, zh'' varijantu jer brže kucam na slepo sa ''US'' tastarutom, nego sa našom... Zadovoljan?

@milan91: Ok, ako naletiš slučajno na N-Gage, javi...

[me=VooXo]uzima oglase u ruke...[/me]
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.