Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:12:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 39883 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 354
mob
LG KG 810
eh da je umesto bazela igrao partizan sve one nerealizovane sanse bi postale realizovane, jer zvezda ima motiv samo protiv partizana! ali sta je tu je tesko da ce biti nesto od ovga je moraju da uzmu minimum 4 poena iz naredne 3 tekme za neku nadu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pump your bride

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 187
Zastava Beograd
mob
Nokia 3650
Zvezda dobija Romu i ide dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Stani malo ne slazes se sa tim da su napadaci igrali dobro??? Dignut je ofsajd u prvom proluvremnu a nije ga bilo, oni su morali da igraju na granici ofsajda jer su se njihovi stoperi tako postavljali e to sto oni nisu dobili dve upotrebljive lopte nije njihovom krivicom i njihovim kretanjem. Purovic se dobro kretao stvaro prostor, sto je najgore pripremio Zigicu dobru sansu ali se ovaj previse izvukao, tako je i otvorio prostor za to. Ali gde su tu vezni iz drugog plana???

Za napad zaista nista ne mozes da kazes

Ko ce da ispdne pa Strazbur eto ko. Jos uvek ima sanse, ali kao sto rekoh mora se igra menjati.

Ne bih da ti kontriram, ali se ne slažem sa tobom. U par navrata Žigić je bukvalno stajao u ofsajdu. Ne kažem ja ništa za utrčavanja, nego da se napadači u par navrata nisu vraćali iz ofsajda. I napadači su dobijali upotrebljive lopte.
Strazbur već ima 6 poena.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Pa moze da ispadne Bazel kad smo vec kod toga...

Dobili su jednu loptu i tu akciju pretvorili u pogodak. Vezni red uopste nije pratio napadace, nije bio lopti, uz tu akciju jos jedna lopt Kovacevica pa pola terena, nema igre nema akcija u sredini nema ni napada.

Kazem ti oni su morali da se izuvku napred jer su njihovi stoperi imali takva kretanja i takvo postavljanje a ni Zigic ni Purovic nisu brzi da bi mogli da se i vracaju u sredinu i idu napred, Purovic kad bi to uradio nije se video na terenu.

Ne kazem da treba ili ne treba da mi kontriras ja sam utakmicu video tako, ti na neki drugi nacin nista to nije strano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Fudbaleri Crvene zvezde u meču sa Bazelom iskazali slabosti
Sad je Tromso jedina nada
Dva kola su bila dovoljna da se vidi kako je Zvezdina grupa E Lige Kupa UEFA, iako na prvi mah tako nije izgledalo, veoma ujednačena i teška za prolaz među prva tri tima. Već na prvom koraku crveno-beli su to osetili, Bazel je posle poraza od Strazbura na svom terenu, došao na „Marakanu“ po tri boda i odneo ih u 88. minutu - 2:1. Zasluženo!

Beograđani nisu igrali slabo, ali ne i dovoljno dobro da se sruši švajcarski šampion, izuzetno pametna i iskusna ekipa, koja je znala šta hoće.

- Pobedio je bolji tim - po malo pretenciozno rekao je Kristijan Gros, trener gostiju i ostavio Valtera Zengu da u hladnoj novembarskoj noći proziva sreću, koja je navodno okrenula leđa njegovoj ekipi.

Hrabre sreća prati, a to je u četvtak uveče bio Zvezdin protivnik. Isprsio se i znalački kažnjavao svaku grešku našeg predstavnika. Da li bi bilo drugačije da su tribine bile pune? Teško. Prazna „Marakana“, jer su tako htele „delije“ i UEFA, napravila je totalno nefudbalsku atmosferu, dakle to je bila jedina (mala) pomoć Švacarcima. Igrački, srednji red crveno-belih bio je nevidljiv, odbrana nesigurna, Žigić i Purović pretnja Cuberbileru, ali samo za jedan gol, uz mnogo propuštenih šansi. Vođstvo se prosulo za pet minuta, a nadu u „bolje i bod nego poraz“ oduzeo je Rosi.

- Ni sam ne znam zašto sam onako završio akciju. Svestan sam da sam mogao da proigram saigrača, međutim iskreno nisam najbolje video gde se on nalazi. Šteta je što smo propustili priliku da trijumfujemo na startu takmičenja u kojem ćemo, verujem, bez obzira na ovaj poraz, biti i na proleće - rekao je Marko Perović, koji još pamti 23. minut kada je propustio možda i šansu utakmice.

Boško Janković se utopio u sivilo srednjeg reda, žalio je za propuštenim šansama i bodovima, iako nije bio na visini zadatka.

- Ova utakmica je pokazala da je za pobedu potrebna i sreća. Mi je definitivno nismo imali. Nesmotreno smo primili oba gola, zbog čega ćemo sada morati da pobedimo Tromso. Ne mislim da smo ovim porazom izgubili šansu za plasman u šesnaestinu finala, jer smatram da u naredne tri utakmice možemo da osvojimo bar pet bodova.

Kako, posle poraza kod kuće, prezimiti u Ligi Kupa UEFA? Sada je ključ u hladnom Tromsu, koji na Zvezdinu sreću iz dva meča ima saldo - nula. Ko zna, možda će zato biti i teže... Bodovi iz Norveške anulirali bi ovaj neuspeh, u suprotnom, iluzorno je tražiti iskupljenje protiv Rome ( iako će se igrati pred punom „Marakanom“) i Strazbura u gostima, bez obzira što je na začelju tabele francuskog prvenstva, ali sa šest evropskih bodova. Igrači kažu dovoljno im je pet bodova! Baš teško...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Za Romu pun stadion,u Tromzeu minus

Odredjene su cene ulaznica za utakmicu četvrtog kola Lige kupa UEFA izmedju Crvene zvezde i Rome koja će se igrati na „Marakani“ 1.decembra u 20 i 45.

“Sever“ i „jug“ koštaju 500 dinara, bokovi „istoka „ 1100 dinara, a centar „istoka“ 1300 dinara. Najskuplja će biti zapadna tribina – 1500 dinara.

Za meč sa rimskim klubom biće odštampano 50 760 ulaznica, medjutim, već sada interesovanje za ovaj spektakl je ogromno.  Za sudar Žigića, Dudića,Mladenovića, Jankovića, Kovačevića...protiv Totija,Kasana, Kufura...već je trebovano preko 90 hiljada ulaznica!

Medjutim, da bi stigli do prilike da pobedom nad Romom poboljšaju svoje šanse da se plasiraju u dalji krug takmičenja, crveno-beli moraju da „prežive“ neverovatne vremenske uslove na severu Norveške i pobede autsajdera u grupi, koji "jake" adute ima u vremenskim neprilikama koje vladaju u mestu koje je bliže polarnom krugu nego centralnoj Evropi...

U dalekom Tromseu je u ponedeljak padao sneg uz temperaturu od -3 do -5. Očekuje se da će narednog četvrtka kada se igra meč Tromse – Crvena zvezda temperatura varirati od -9 do 0.

Noću je medjutim mnogo teže za igru, jer je tada izmedju -8 i -16!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

oprostite sto samizgubljen u prostoru i vremenu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
pretpostavljam da sam masa zalutao ali ja bih da ucestvujem u kladjenu na forumu kako? neki link ili pomoć moze? oprostite sto se ne snalazim u vremenu i prostoru....
IP sačuvana
social share
što je sad..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
klikni na baner kladionica u mom potpisu Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Po mom misljenju nisu igraci Zvezde i strucni stab izgubili utakmicu nego je tu utakmicu izgubio onaj odiot sto je gadjao ustasu telefonom.A odgovorno tvrdim da je bio pun stadion(kao sto bi i bio) bazel nebi ni presao pola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Po mom misljenju nisu igraci Zvezde i strucni stab izgubili utakmicu nego je tu utakmicu izgubio onaj odiot sto je gadjao ustasu telefonom.A odgovorno tvrdim da je bio pun stadion(kao sto bi i bio) bazel nebi ni presao pola.
Kako igrači nisu izgubili utakmicu? Pa imali su tri stopostotne šanse!
Svejedno, ako se dobije Tromso, imaju čemu da se nadaju.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:12:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.