2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Куп Радивоја Кораћа  (Pročitano 17075 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Evo Muta legenda sta kaze :

Nikolić: Favoriti smo protiv Partizana

Trener Radničkog Miroslav Nikolić preuzeo je na sebe odgovornost za tesnu pobedu protiv OKK Beograda u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, rekavši da nije motivisao ekipu na pravi način.

- Ja sam kriv, nisam hteo da motivišem igrače kako ih inače motivišem. Rekao sam im da ne smeju da potcene OKK. Ja ih nisam potcenio, a oni očigledno jesu, a uz to i nismo kompletni. Takve se utakmice u principu gube. Meni je bilo bitno da se niko ne povredi i da svi igraju, da bi bili rasterećeniji za polufinale - rekao je Nikolić,  a prenosi Beta.

Radnički će u polufinalu igrati sa pobednikom meča Partizan - Mega vizura.

- Preuzimam ulogu favorita, idemo na pobedu. Svoje momke vaspitavam da idu na pobedu u svakoj utakmici, bez obzira da li igraju protiv Partizana ili Lejkersa. Sada, pitanje je šta je realno. Da smo kompletni, išli bismo na pobedu - poručio je Nikolić.

Radnički je igrao bez beka Marka Čakarevića, koji je bolestan, a neizvestan je i njegov nastup sutra. Nikolić je rekao da problema sa zdravljem imaju i Vladan Vukosavljević i Predrag Miletić.

Trener OKK Beograda Marko Ičelić rekao je da mu je drago, jer je njegov tim pokazao da može da igra ravnopravno sa timovima iz Jadranske lige.

- Loše smo počeli meč. Radili smo na sprečavanju šuta spolja, a primili smo pet trojki. Čim smo u drugom poluvremenu to kontrolisali, počeli smo da dobijamo deonice. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa timovima iz Jadranske lige, što sam ja znao, ali treba razmišljati kako da počnemo i da ih dobijamo - rekao je Ičelić.

http://sportal.rs/news.php?id=45103

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Јебена царина  Smile

Одосте на +11 на полувремену, то је крај.

Иначе обе екипе су за три поена шутирале 0/20
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 21:19:38 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mi sutra protiv prvo poluvreme 6-10 razlike kraj 17-23, moja neka procena i iskustva iz ranijih kupova ( mislim ako Vlada zna da taktizira ko Dule, ali videcemo).
Da se isprati da li cu ubosti. Smile

E moj Jovanovicu ni da taktiziras ne znas  Smile salim se naravno
U prvo odose mi jedan u plus sad dva u minus, zamalo... Smile

Pobeda 80-65, ceka se kragujevacki Radnicki...
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 22:24:32 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Биће занимљиво сутра, мислим да ће бити меч до краја на жно
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Samo da ne bude kao vas i FMP-ov prosle sezone da bude toliko uzbudljiv... Smile srcka me zamalo tad nije strefila... Smile

KUP KORAĆA: Partizan lako, Radnički jedva

Smile
Crno-beli i Kragujevčani sastaće se u petak u polufinalu pošto su savladali Mega vizuru (80:65) i OKK Beograd (82:80).

U polufinalu Kupa Radivoja Koraća, čiji se završni turnir održava u Železniku, u petak će se sastati Partizan - Radnički Kragujevac (20,30) i FMP - Crvena zvezda (18,00).

Domaćin i crveno-beli su prve prepreke srušili još u sredu, a dan kasnije su to učinili i branilac trofeja i Kragujevčani.

Drugog dana takmičenja plasman u narednu rundu obezbedili su favorizovani učesnici NLB lige protiv srpskoligaša. Međutim, Radnički se namučio protiv OKK Beograda dok su crno-beli imali problema samo u prvoj četvrtini:

Partizan - Mega vizura 80:65 (11:19, 32:13, 21:22, 16:11)

Tim Vlade Jovanovića opušteno je ušao u meč, što je autsajder iskoristio i dominirao u prvoj četvrtini. Mega vizura je povela 7:2, zatim i 19:10.

Šampion je za prvih deset minuta dao samo 11 poena!

Na početku druge deonice srpskoligaš je imao čak deset poena prednosti - 23:13 (12. minut).

Međutim, tada je parni valjak dao gas.

Serijom 10:0 za čas je stigao do izjednačenja, u 16. minutu i poveo 27:26 i nije se zaustavio. Na poluvremenu je vodio čak 43:32.

Dakle, Partizan je za osam minuta napravio 30:9.

U tom periodu blistao je Raško Katić, koji je u prvom poluvremenu dao 16 poena, uz samo jedan promašaj iz igre (7/8) i imao šest skokova, od kojih četiri u napadu.

Najveću podršku je imao u Nejtanu Džavaiju, koji je za samo četiri minuta u igri, dodao deset poena.

Ipak, crno-beli su imali još jedan period opuštanja u nastavku. Dozvolili su protivniku da u 27. minutu priđe na samo pet poena - 54:49, a zatim i 56:51. Međutim, trojka Branislava Đekića i dvojka Jana Veselog vratili su favorita na "plus 10". I tada je otklonjena svaka neizvesnost, jer je Partizan kasnije rutinski odradio posao.

Katić je ostao najefikasniji, ali je u drugom poluvremenu na svoj konto dodao samo još dva poena (ukupno 18) i četiri skoka (ukupno deset). Veseli je dao 13 poena, uz sedam skokova, Gist je ubacio devet poena i deset puta uhvatio loptu... Džavai je utakmicu završio sa 11 poena.

Kod Mega vizure najbolji je bio Nikša Nikolić sa 15 poena.

PARTIZAN: Džerels 8, Kecman 4, Jaramaz 3, Lučić 2, Milosavljević 4, Katić 18, Džavai 11, Bešović 3, Božić 2, Gist 9, Veseli 13, Đekić 3.

MEGA VIZURA: Milisavljević 4, Riboškić, Nikolić 15, Cvetković 3, Matović 5, Micić 12, Luković 3, Bojić 1, Cantekin 8, Reljić 1, Vujović 2, Jelovac 11.

RADNIČKOM UMALO VERESIJA

Radnički je među četiri najbolja došao pobedom nad OKK Beogradom - 82:80 (30:16, 17:21, 17:19, 18:24).

U pobedničkom sastavu najbolji su bili Vladan Vukosavljević sa 19 poena i devet skokova i Majkl Li sa dva poena i jednim skokom manje.

U poraženom timu Dragan Zeković je ubacio 21 poen i imao devet uhvaćenih lopti.

Pred nekoliko stotina gledalaca u hali u Železniku, tim Miroslava Nikolića krenuo je silovito, već u uvodnim minutima napravio veliku razliku 14:4, koju je održavao do kraja prve deonice - 30:16.

Međutim, "klonferi" su se trgli i već na početku druge četvrtine "otopili minus" na samo pet poena - 31:36. Da se na poluvreme ode sa značajnijom prednošću Kragujevčana pobrinuo se Marko Špica - 47:37.

Srpskoligaš je i u nastavku uspevao da održi priključak. Doduše, učesnik NLB lige je tokom trećeg kvartala ponovo stigao do "plus 10", ali se "klonferi" nisu predavali.

Od starta poslednje deonice uspevali su da se održe na pet-šest poena zaostatka, da bi u poslednjem minutu stigli na 76:78.

I tada je počela drama...

Stiven Marković je bio pogodio za 80:76, a na drugoj strani je Dragan Mitrović promašio šut za tri poena.

Mitrović se odmah zatim iskupio osvojenom loptom i asistencijom za Slobodana Dunđerskog - 78:80.

Potom je Majkl Li stao na liniju slobodnih bacanja i pogodio jedno, na drugoj strani Dunđerski oba - 80:81. Još jedan košarkaš Radničkog je imao polovičan učinak sa penala, Marković, ali je to bilo dovoljno za pobedu (82:80), jer Uroš Lučić nije pogodio poslednji, težak šut za tri poena.

Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić preuzeo je odgovornost što je njegov tim od gotovog umalo napravio veresiju.

"Ja sam kriv, nisam hteo da motivišem igrače kako ih inače motivišem. Rekao sam im da ne smeju da potcene OKK. Ja ih nisam potcenio, a oni očigledno jesu, a uz to i nismo kompletni. Takve se utakmice u principu gube. Meni je bilo bitno da se niko ne povredi i da svi igraju, da bi bili rasterećeniji za polufinale", rekao je Nikolić.

Popularni "Muta" je zatim dodao:

"Preuzimam ulogu favorita u polufinalu, idemo na pobedu. Svoje momke vaspitavam da idu na pobedu u svakoj utakmici, bez obzira da li igraju protiv Partizana ili Lejkersa. Sada, pitanje je šta je realno. Da smo kompletni, išli bismo na pobedu".

Radnički je protiv "klonfera" igrao bez bolesnog beka Marka Čakarevića, a neizvestan je i njegov nastup u petak. Nikolić je rekao da zdravstvenih problema imaju i Vladan Vukosavljević i Predrag Miletić.

Trener OKK Beograda Marko Ičelić je bio ponosan, jer je njegov tim pokazao da može da igra ravnopravno sa timovima iz NLB lige.

"Loše smo počeli meč. Radili smo na sprečavanju šuta spolja, a primili smo pet trojki. Čim smo u drugom poluvremenu to kontrolisali, počeli smo da dobijamo deonice. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa timovima iz regionalne lige, što sam ja znao, ali treba razmišljati kako da počnemo i da ih dobijamo", rekao je Ičelić.

RADNIČKI: Li 17, Maksimović 4, Miletić 5, Marković 15, Mijatović 2, Gedefors, Drašković, Aleksić 6, Špica 14, Stojačić, Rakić, Vukosavljević 19.

OKK BEOGRAD: Mitrović 5, Đurica, Lučić 8, Dimitrijević, Milovanović 2, Stanojević 12, Knežević 2, Zeković 21, Vasić 2, Tanasković, Živković 17, Dunđerski 11.

Četvrtfinale

Radnički (Kg) - OKK Beograd 82:80

Partizan mt:s - Mega vizura 80:65

sreda:

Crvena zvezda - Radnički basket 81:69

FMP - Hemofarm 93:88

Polufinale, petak

FMP - Crvena zvezda 18,00

Partizan - Radnički (Kg) 20,30

(MONDO)

« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 22:32:43 od grobar kv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Samo da ne bude kao vas i FMP-ov prosle sezone da bude toliko uzbudljiv... Smile srcka me zamalo tad nije strefila... Smile

А замисли да си отишао у Ниш да гледаш и тамо видиш твоју екипу како крца, поведе 19 разлике и на крају изгуби. Значи кад сам изаш'о из хале, хтео сам да се онесвестим.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 22:36:35 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Bio sam ali na nasim tekmama tada u Nisu. Smile

Brate, ja se tu utakmicu pomenuo bas zato sto sam i ja puko, toliko mi je bilo krivo da nisam imao volje da legnem da spavam a tekma se zavrsila negde oko 11 uvece mozda jos kasnije, jednostavno me je to pogodilo bilo mi glupo da Covic govedo pobedi a moji sumadinci puknu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Bio sam ali na nasim tekmama tada u Nisu. Smile.

Замало да се састанемо  Smile

А што се тиче овог главатог мајмуна,нека га буде срамота. Нек му је на част цена од 2000 динара сутра за полуфинале, битанга.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Zamalo, i to mi je takodje bilo krivo da igramo protiv pajdomanskog kluba FMP-a, mnogo bi bilo bolje da je bilo sa vama mnogo bolja atmosfera, a vas na nekom gostovanju nije bilo vise mozda u poslednjih 10-ak godina, bila je rulja u polufinalu ko zna koliko bi jos doslo iz KG-a da su usli u finale.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Питање је брате, и то велико да ли би нас пустили на финале. Нису хтели ни на полуфинале да нас пусте, код наплатне рампе ''Најс'' полиција наложила да окренемо аутобусе и да се вратимо за КГ.

Онда је уследила блокада ауто-пута на неких сат времена  Smile

Ипак су се одлучили да нас пусте у Ниш на крају, али велико је питање шта би било сутра дан...
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.