Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:43:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kuće na promaji  (Pročitano 4338 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger2005
Po cemu su to Srbi sa Kosova sami krivi za ovo stanje?

Po tome sto su mogli da stopiraju Slobodana Milosevica,i da idu drugim putem...nije se trebalo omda puske uzimati u ruke...i sa time poceti sve Albance sa Kosova protjerivati...bas oni sada to cine sa Srbima..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Boze svasta... stvarno.. necu nista da komentarisem...
Ova kolicina demagogije mi je bas bas degutantna...
Ispada da su Srbi sami sebe proterali, dok su Albanci i NATO igrali skolice...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Pa nije valjda sve pocelo od nato napada i 1999...ima tu i dobra predigra...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Ima... 50 godina iseljavanja Srba i doseljavanja Siptara...
I pre nego sto bilo sto kazes.. imam pisani dokaz za to...  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 17:36:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa nije valjda sve pocelo od nato napada i 1999...ima tu i dobra predigra...

E tiger voleo bi da nikada ne osetis tu predigru. Samo 97/98 godine ubijeno je vise policajaca i civila Srba nego tokom Nato bombardovanja. A ni pre toga nije bilo bas najbolje. I da s obzirom na to da na KiM je 90' bilo vise Albanaca nego Srba kao i da je brojcano Srba bilo mozda 250, 300 hiljada nije mi jasno kako smo samo mi mogli zapecatiti sudbinu i staviti Slobu na celo. Gde je ostatak Srbije i nekih 5 miliona glasaca. Malo je bzvz pricati tako, ja znam sta sam osetio na kozi i nije nimalo prijatno. A da su Siptari na neki nacin zasluzili proterivanje stoji ali ne opravdavam.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Eh pa cg_ac i ja sam dozivio predigre neke druge samo ne bas na Kosovu...stanje na Kosovu nije pocelo niti 97/98 nego i vec prije samo se sijecam gdje je prvo otisao Slobo i kako je dole vec izmanipulirao ljude i kako su ga ljudi dole podrzali za tren,...ono nece niko da vas bije,svi barem ja mislim su vidjeli u Slobu kao nekog spasioca samo sto je to malo previse bilo...ja kako znam 99 godine je preko 700.000 Kosovskih Albanaca protjerano to je jedna trecina..a mnogo mnogo kuca od njih zapaljeno ili devastirano...neznam necu da opravdavam Albance jer su mnogo sto sta uradili Srbima,ali tako nemogu niti oni sami za sve biti krivi. Da Sloba nije dobio onu podrsku 89 na Kosovu nikada njega nebi nitko u Srbiji primjetio,i nebi doslo do one tragedije koja je se odvijala na sve susijedne drzave...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
A sta je to Slobo rekao '89 a nije smio? Sta je to rekao sto drugi evropski drzavnici ne bi rekli u toj situaciji? Kosovo jeste bila kriticna pokrajina i prije '89, Albanski separatizam se otvoreno pokazivao mnogo prije Slobe. I normalno je javno reci da ce Srbija i Jugoslavija uraditi sve da to sprijeci.
A sto se tice progona Siptara sa Kosova, ne znam koliko si upucen ali veliki broj ih je sam napustio Kosovo da bi izgledalo kao etnicko ciscenje.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Hm.. sad vise nije 99., vec 89... ok.. pomeramo se...
do 45. i zabrane povratka na kosmet sigurno necemo doci, a do iseljavanju koje je pocelo 60-tih .. mozda cemo i doci... ali.. mozda...
opet selektivne informacije i selektivna pravda... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
A sta je to Slobo rekao '89 a nije smio? Sta je to rekao sto drugi evropski drzavnici ne bi rekli u toj situaciji? Kosovo jeste bila kriticna pokrajina i prije '89, Albanski separatizam se otvoreno pokazivao mnogo prije Slobe. I normalno je javno reci da ce Srbija i Jugoslavija uraditi sve da to sprijeci.
A sto se tice progona Siptara sa Kosova, ne znam koliko si upucen ali veliki broj ih je sam napustio Kosovo da bi izgledalo kao etnicko ciscenje.

On kao prvo nije se sastavo sa cijelim narodom dole da saslusa od svakoga patnje ..... a znalo je se tada vec sta je se pripremalo uz Milosevicevu podrsku...i ako je se pokazivao i seperatizam,kazem opet to smo svi mi dok smo u Jugu jos imali morali stisati i nekako uspijeti da dovedemo u mir...na Kosovo je se najvise ulagalo i sve su pare dole isle ali izgleda tu je netko stavljao u svoj djep...da da sada isto tako jeli izasli pa opet da se vrate.....sada se svasta moze pricati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Tiger Srba na KiM ima toliko da bi mogli svi da stanu u nekom delu Beograda bez da se guraju.
Ne znam sto se svi hvataju govora na Gazimestanu....sta je to tamo bilo toliko strasno, covek je imao svoj trip. Nije smeo da se senluci po Beogradu pa je skupio ljude tamo.
A sto se tice kuca...voleo bi da znas koliko je kuca pre 99' zapaljeno, a tek posle 99' mi smo imali tri meseca da nesto uradimo.
Nego dobro ako hoces mogu da ti prepricavam situaciju odozdo nije problem.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:43:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.