Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Kuća snova“ na Televiziji B92  (Pročitano 30937 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung galaxy s3
Uopšte me ne privlači da počnem da gledam... Nekako me iznervira kad čujem da na tv-u počinje kuća snova ili kad vidim reklamu... Mislim da je to glupost... Šta tu ima zaimljivo da se gleda...?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vrlo dosadno, smrdi na ljudsku glupost ... ultra-mega-giga dosadno  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
ekstra bez veze i ako sam gledo desetak minuta
nikad oni neće napraviti kuću sami
glupost neviđena,zajebali su i idola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
JEDAN MANJE!

Radosni hrišćanski praznik na gradilištu u Rakovici dočekaće 11 parova graditelja, dok će jedan par u subotu veče dobiti otkaz

U subotu veče, dan uoči Vaskrsa, jedan par moraće da napusti „Kuću snova" i barem zasad odustane od sna da živi u luksuznoj kući od 250 kvadrata u beogradskom naselju Rakovica.

Za preostalih 11 parova koji ostaju u konkurenciji produkcijska kuća „Adventidž" priredila je i specijalno vaskršnje iznenađenje, a Press će već u prvom postprazničnom broju objaviti šta su to smislili Ivan Zeljković i njegova ekipa. Za prvi otkaz u rijaliti serijalu kandidovano je pet parova.

DUŠAN I MIRJANA

Tokom prve dve nedelje na gradilištu „Kuće snova" ovaj par pokazao se kao jedinstven i vredan. Dušan se ponašanjem, međutim, više istakao od povučene Mirjane.

NEBOJŠA I AIDA

Aida se pokazala kao najduhovitiji majstor i najbolji zabavljač. Sama kaže da dosta priča a malo radi, što pravda svojom telesnom težinom i smatra da njen suprug svojim radom nadoknađuje nedostatak njenog rada. Nebojša je povučen, nije previše druželjubiv, ali se trudi i vredno radi.

PEĐA I DRAGANA

Izuzetno povučen par koji i sam tvrdi da se ni sa kim posebno ne druži. Iako imaju petoro dece, ne deluju kao blizak par koji se dobro poznaje, što je i igra pantomime pokazala.

ALEKS I GAGA

Istakli su se vrednim radom i britkim Gaginim jezikom. Na početku im je najveći problem bila roze majica, ali su se navikli.

ZORAN I DIVNA

Ovaj par se pokazao kao najvredniji. Zoran i Divna bolje poznaju građevinu od ostalih majstora, izuzetno su složni i pažljivi jedno prema drugom.

Gledaoci za svoje favorite mogu glasati pozivom na broj 0780 100 100 i izborom tastera sa rednim brojem para za koji glasaju, ili slanjem SMS poruke na broj 5656 u formatu: PAR_redni broj (npr. za glasanje za par pod rednim brojem jedan, SMS poruka treba da glasi: PAR 1).

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 8800 Arte
glopo do bola Smile
IP sačuvana
social share
HOHOHO
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
SVI PRED OTKAZOM

Nezadovoljan njihovim angažovanjem, nadzornik gradnje „Kuće snova" Siniša Đošan odlučio da se svi parovi nađu u konkurenciji za večerašnji otkaz

Večeras će jedan par dobiti otkaz i moraće da odustane od svog sna o „kući snova". Iako su učesnici prvobitno izglasali da se u baražu za ispadanje nađu porodice Rogić i Janićijević, tokom prvomajskih praznika dogodio se dramatičan preokret, pa će večeras svi biti u ravnopravnom položaju pred „strašnim SMS sudom" gledalaca ovog popularnog rijalitija.

Naime, u emisiji koja je emitovana u četvrtak uveče, nadzornik gradnje Siniša Đošan odlučio je da se svi parovi danas nađu pred otkazom jer nisu savesno obavili svoje zadatke. Posle nekoliko upozorenja da su loše organizovali posao i da kasne u odnosu na predviđeni plan gradnje, te večeri je postalo jasno da graditelji neće uspeti da realizuju plan za ovu nedelju. Izlivanje ploče za prvi sprat bilo je, naime, predviđeno za petak, ali majstori nisu uspeli da završe sve predviđene pripremne radove. Nadzornik gradnje prvi put je odlučio da kazni majstore i sve ih stavio pred otkaz, uz obrazloženje da su radili nemarno i pravili greške tokom gradnje, što je dovelo do kašnjenja.

Ovom odlukom poništeno je glasanje parova, emitovano u sredu, ali i svi glasovi gledalaca koji su pristigli do sinoć. Konačnu odluku o paru koji će dobiti otkaz sa gradilišta doneće gledaoci glasanjem koje će biti okončano tokom emisije koja će biti emitovana večeras od 21 sat. Gledaoci mogu da glasaju za par koji žele da sačuvaju, odnosno za par koji je, prema njihovom mišljenju, uložio najviše truda tokom gradnje. Gledaoci mogu da glasaju pozivom na broj 0780-100-100 i unošenjem rednog broja para za koji glasaju, ili slanjem SMS poruke sadržaja: PAR_redni broj para, na broj 5656.
(R. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
ova kuća će za nekog biti kazna umesto nagrade
nikad je oni neće napraviti
« Poslednja izmena: 03. Maj 2008, 18:28:22 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko do sad nije poludio stvarno nije normalan...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
Zastava Argentina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95 E71
ogovaranja,svadje,zavist,malogradjanstvo... eto,ukratko to je Kuća snova...
« Poslednja izmena: 03. Maj 2008, 23:23:24 od serpiko74 »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja,žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,a to vas najviše zanima mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Alcatel 995
Extra glupo. Znate kako je meni? Svaki dan ih gledam uzivo.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
Extra glupo. Znate kako je meni? Svaki dan ih gledam uzivo.  Smile Smile Smile

??
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.