jedan od... i drugi su izneli iste cinjenice zasnovane na toksikoloskim nalazima .
laboratorijski nalazi su ipak pozitivni i tu bi trebao biti kraj raspravama da li su ili nisu. kad jesu .
Dobro, Sandra, majku mu, jesi li ti videla te nalaze?
Što kaže Munka, baš me zabole, bilo je zanimljivo prva dva dana, sad je ta vest hladna kao i ta dva leša, a to da li su bili drogirani ili ne im neće pomoći, neće ih vratiti u život.
nisam ,jebem li ga, ali ne vidim sto da ne poverujem . valjda se ne bi zajebavali sa tim stvarima
a meni su najjači oni novinari tipa svet, skandal, koji znaju svaki tarzančić od čoveka, a ako ih ti smaraš oni podignu tužbu protiv tebe jer su oni, jel te novinari, zaštićena vrsta. Ua pande
Kurir je to, zajebavali bi se sa bilo čime samo da se prodaju, ološ najgori.
...
Bila je jesen,jedna devojka(koju sam upoznao kasnije)želela je da se ubije zbog zlosrećne ljubavi.Skočila je sa Brankovog mosta u vodu.Nagon za samoodržanjem je proradio i ona je doplivala do obale,popela se i dobila negu bolničara.Tu se pojavila rečna policija i novinari. Sutradan je u Kuriru osvanulo: Devojka pokušala da se ubije-spasila je rečna policija..bla bla bla
Reper MC Stojan kaže za „Alo!“: Znam da me Ksenija sada gleda odozgo
Četvrtak - 15.04.2010
Marko Stojanović, poznatiji kao MC Stojan, ovih dana snima duet sa folk pevačicom Tinom Ivanović, a kaže za „Alo!“ da mu je sva vrata na estradi otvorila pokojna Ksenija Pajčin, kojoj će čitavog života biti zahvalan:
- Nastavio sam da radim jer znam da me Ksenija Pajčin i sada podržava, kao što je oduvek otkad smo se upoznali. Sva vrata mi je ona otvorila jer pre nje niko nikada nije čuo za mene, ili, retko ko - priča reper, koji se opredelio za muziku umesto za ekonomiju koju završava na fakultetu. Kaže da je Kseniju upoznao preko njenog kuma Baneta Devića. - Ja sam imao tu jednu pesmu „Bičuj me“, koja se njoj jako dopala, i kada je Bane pitao da li bi snimila sa mnom duet, odmah je pristala. Neverovatna je bila, uopšte nije glumila zvezdu iako je znala da pesmom „Požuri“ koju smo uradili u stvari pomaže meni - kaže Marko.
Dodaje da je ponosan jer ta pesma na „jutjubu“ ima skoro milion poseta do sada. - Posle snimanja duetske pesme krenuli smo ja i Ksenija na zajedničke nastupe i tako je krenulo naše druženje. Međutim, nikada nije pričala ništa što se tiče emotivnog života. Izlazili smo zajedno ja, moja devojka, Ksenija i Filip i meni se činilo da je njihova ljubomora ista kao u svakoj ozbiljnoj vezi. Da se ikada požalila, sigurno bih joj pomogao - iskren je MC Stojan. Ovaj reper je posle Ksenijine smrti objavio pesmu posvećenu njoj „Da ona zna“, koja je na „jutjubu“ takođe doživela veliki uspeh. - Nisam hteo da se eksponiram, ali su me Ksenijina majka Ljubica i njen brat bukvalno naterali da je objavim - kaže Marko Stojanović.
...
Bila je jesen,jedna devojka(koju sam upoznao kasnije)želela je da se ubije zbog zlosrećne ljubavi.Skočila je sa Brankovog mosta u vodu.Nagon za samoodržanjem je proradio i ona je doplivala do obale,popela se i dobila negu bolničara.Tu se pojavila rečna policija i novinari. Sutradan je u Kuriru osvanulo: Devojka pokušala da se ubije-spasila je rečna policija..bla bla bla
Taxtex... Sava mozda deluje sporo i tromo, ali to je ogromna jako brza reka... plus je puna virova oko usca... Tako da... mora da je bila jebeno dobar plivac kada je uspela sama da dopliva do obale posle pada sa te visine...
Ljudi generalno preuvelicavaju svoj zivot...
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 11:10:59 od Anea »
Što kaže Munka, baš me zabole, bilo je zanimljivo prva dva dana, sad je ta vest hladna kao i ta dva leša, a to da li su bili drogirani ili ne im neće pomoći, neće ih vratiti u život.
Leševi nisu hladni, baš naprotiv, u toku raspadanja, metabolički procesi koji se odvijaju kod bakterija dovode do povišene temperature. Priča je hladna, a leševi su truli. Truo je i Kurir, jer da nije, ne bi bio zanimljiv i ne bi imao dobru prodaju.
...
Taxtex... Sava mozda deluje sporo i tromo, ali to je ogromna jako brza reka... plus je puna virova oko usca... Tako da... mora da je bila jebeno dobar plivac kada je uspela sama da dopliva do obale posle pada sa te visine...
Ljudi generalno preuvelicavaju svoj zivot...
Pogotovu sto telo i organi potpuno drugacije funkcionisu u takvoj situaciji. Skupljaju se krvni sudovi zbog hladnoce, telo se brze umara, disanja postaje otezano kao da imas kamen na grudima... panika ubrzava dodatno disanje sto u vodi nikako nije od pomoci. I jos milion rekacija koje bi bolje objasnio neko ko se bavi medicinom.
Every morning in Africa, a gazelle wakes up, it knows it must outrun the fastest lion or it will be killed. Every morning in Africa, a lion wakes up. It knows it must run faster than the slowest gazelle, or it will starve. It doesn't matter whether you're the lion or a gazelle-when the sun comes up, you'd better be running.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.