There's no family to tell you his funny tales He never had a chance to play free like a child He never could tell us what he would do as a man It's too late to give back his childhood Its not too late to give him a free future
Ameri nose gvozdene gace a Kineske su mekse. Samo se ti smej ali ne znas da ce Srbija biti Kineska ili Ruska federalna jedinica a sta cete onda vi proameri????????
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Ameri nose gvozdene gace a Kineske su mekse. Samo se ti smej ali ne znas da ce Srbija biti Kineska ili Ruska federalna jedinica a sta cete onda vi proameri????????
Гвоздене гаће , чуо сам да су модерне у Лондону и Мадриду. Ако постанемо њихова покрајина, послаћемо га на преваспитавање у радни логор. У здравом телу, здрав дух.
There's no family to tell you his funny tales He never had a chance to play free like a child He never could tell us what he would do as a man It's too late to give back his childhood Its not too late to give him a free future
Sto ste takvi?? PA pocece da prica da je Srbija ista kao Kina nakon svih "komplimenata" koje mu uputiste. A onda ce shvatiti koliko Kineza ima kod nas i nece smeti da nista kaze natiprotiv Kine - nase nove pokrajine-malo je dalja ali je bolje da oni nama budu pokrajina no mi njima - ima ih mnogo vise kod nas no nas kod njih .
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pa koji vam je-što Napadate postavljača teme kad je ovo na prvoj strani tačno i nije nikakva propaganda?Šta je sa saosećanjem za druge?Možda da neko ipak pogleda ovo?
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 23:21:58 od taxtex »