Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:00:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Kršćani, ko je vaš bog?"  (Pročitano 40480 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
cini ti se batice vec je vodjena rasprava o ovome potrazi malo jebe mi se sad da i tebi ponovo to objasnjvam,pitaj doslednog ateistu kokotu o tome
Ne trebaju mi objašnjenja od osobe koja sagovornika oslovljava sa ''batice'' i koristi psovke kad očigledno nema šta da kaže. Jasan mi je tvoj nivo komunikacije, opšteg znanja i poznavanja pravoslavne sekte. Nadam se da tvoj duhovnik ne zna ništa o tvom ponašanju.

batice hocu da ti kazem da mi se jebe da objasnjavm nesto sto sam vec objasnjvao,inace racune polazem jedino apsolutnom bicu koje nije rigidno ko sto ti mislis
A jel, idete na pice zajedno, drzite se za ruke?  Bas lepo, jos ti lepi zvaku a?   Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
cini ti se batice vec je vodjena rasprava o ovome potrazi malo jebe mi se sad da i tebi ponovo to objasnjvam,pitaj doslednog ateistu kokotu o tome
Ne trebaju mi objašnjenja od osobe koja sagovornika oslovljava sa ''batice'' i koristi psovke kad očigledno nema šta da kaže. Jasan mi je tvoj nivo komunikacije, opšteg znanja i poznavanja pravoslavne sekte. Nadam se da tvoj duhovnik ne zna ništa o tvom ponašanju.

batice hocu da ti kazem da mi se jebe da objasnjavm nesto sto sam vec objasnjvao,inace racune polazem jedino apsolutnom bicu koje nije rigidno ko sto ti mislis
Možeš da prestaneš da se trudiš...dokazao si da si neupućen - opravdao si sebi naziv Hrišćanin.
Ništa nisi objasnio jer nemaš dovoljno znanja da objasniš, a i filozofski si neizgradjen.
Argumenti su ti laički, pisani prostačkim jezikom, biblijski neutemeljeni, bez dokaza i vrlo labavo vezani za pitanja.
Definitivno imaš lični odnos sa JHVH, jer ti toliko gleda kroz prste.
Bog koji dozvoljava da ga ovako slave i zastupaju njegovu reč, mora da mnogo voli predstavnika.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2011, 22:11:38 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
Nokia krntija
batice što si nervozan?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Možeš da prestaneš da se trudiš...dokazao si da si neupućen - opravdao si sebi naziv Hrišćanin.
Ništa nisi objasnio jer nemaš dovoljno znanja da objasniš, a i filozofski si neizgradjen.
Argumenti su ti laički, pisani prostačkim jezikom, biblijski neutemeljeni, bez dokaza i vrlo labavo vezani za pitanja.
Definitivno imaš lični odnos sa JHVH, jer ti toliko gleda kroz prste.
Bog koji dozvoljava da ga ovako slave i zastupaju njegovu reč, mora da mnogo voli predstavnika.
+1
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
+2 ali ipak moramo dopustiti sez-u da se izrazi na nacin kako njemu najvishe odgovara. On poseduje tajno znanje o tajnim drustvima koji se bave tajnim poslovima preko jos tajnijih sekti i kutova - dopustimo coveku da to znanje iskaze i spase nase dushe
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 01:57:11 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
amin batice bog vas blagoslovio,oprosticu vam te pluseve jer neznate gde se nalazite i koliko ste brzi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
amin batice bog vas blagoslovio,oprosticu vam te pluseve jer neznate gde se nalazite i koliko ste brzi
-2
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
Nisu to plusevi...već krstače nad tvojim znanjem i kulturom.
Nek počivaju u miru..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ode Osama bin Laden,

Ispusio je Big Time

Hvala Bogu pa su ga iseckali i bacili u more Ja mu ni  to ne bih udostojio vec bi sacekao onih 24 muslimanskih sati u kojem treba biti sahranjen a onda bi ga stavio na rostilj sa mirodjijama da se pricestimo kako treba.
Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 09:57:14 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Nepoznat ti je Hristov zaborav? Mozda se zapitas sta zapravo znas kao 100% tacno o Hristu. Principijelno nista ali mozes da izvuces sledece teze iz njegovog postojanja ako prihvatis njegovo postojanje kao cinjenicu.
Da nepoznat mi je jer Hristov zaborav, ali bih volio da na argumentovan nacin, kroz bibliske stihove dokazes svoje stavove.Mislim da koliko god znam o Isusu (Isau a.s) ipak neznam dovoljno a opet meni je dovoljno da znam ono sto je njegov stvoritelj Allah dz.s u Kuranu rekao o njemu kao Bozijem stvorenju koje je hodilo zemljom i izvrsavajuci svoju misiju pozivalo ljude da vjeruju samo jednog Boga.
Citat
- Rodio se kao covek u materijalnom svetu samim tim je kao i svako od nas zaboravio na svoju Bozansku prirodu da bi ispunio zadatak koji je sam sebi zacrtao a taj zadatak je bio da podseti sve nas na nasu bozansku prirodu
Svakako, rodio se u materijalnom svijetu ali ne da ispuni svoj vec zadatak svoga gospodara.Drugo, zar je Bog morao sici u ljuckom obliku dabi ispunjavao zadatke.Shvatam sta hoces ovime da kazes ali, kontam da kad Bog nesto hoce, a kazes da je imao zadatak da nas podseti na bozansku prirodu , pa Bog ne uspije kao sto nije uspeo, kakav je to bog, ali moguce je da ja to ne shvatam jer ja vjerujem u Boga koji kada nesto hoce zato samo kaze "KUL"-"budi" i ono bude.
Citat
- Doziveo je katarzu - prosvetljenje - boziji dodir za zivota na zemlji i izasao iz zaborava i shvatio sustinu svog postojanja
Ovo sam razumeo kao "i shvatio je Bog da je na zemlji i da treba podsjetiti ljude na bozansku prirodu"
Ako je Bog koji je trebao usavrsiti osobine covjeka, zasto je rekao kada su ga oslovljavali dobrim:"Ne zovite me dobrim niko nije dobar osim Boga".
Ja sa pravom onda pitam o kom je Bogu Isus govorio?
Kome se onda Bog na zemlji obracao i govorio "moj Otac je veci od mene"?
Citat
- Rekao je - put u carstvo nebesko vodi kroz mene - sto znaci pratite moj put, radite ono sto ja radim i docicete tamo gde ja jesam (sa kreatorom)
Naravno to je bila njegova "prorocka"(poslanicka) misija, da ukaze ljudima na pravi put i rekao je "Cujte o Izraelicani, gospodar nas Bog je jedan Bog" u drugom stihu potpuno jasno kaze"Poslan sam od vaseg Boga i svog Boga" i ja u to vjerujem i slijedim.
Citat
- Drugim recima Bog je sishao medju ljude da bi ih podsetio da izmedju njega i njih nema nikakve razlike - samo ta svesnost oslobadja ropstva iz zaborava.
Da podseti Bog ljude da izmedju njega i nas nema nikakve razlike,to je  nesto kao, "nit se zna ko koga moli, nit kose kome moli" .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:00:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.