Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 06:21:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kroz Republiku Srpsku  (Pročitano 106166 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ма за браћу поклањамо!!!  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
hah nove m:tel dopune... Kako drugacije uci na trziste federacije!?

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kaže mi jedan Sarajlija da su m:tel za firme poćeli da nude mnogo povoljnije aranžmane i da već više velikih firmi prelaze kolektivno kod njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile Smile Smile

Hercegovački zverinjak

Ćuk lovi Kovača

piše: Redakcija magazina Patriot

Ne tako davno Vlada RS prekinula je svaku komunikaciju sa BHT-om, da bi nakon toga hitro reagovao predsednik RS Milan Jelić, koji je i bukvalno novinarima te medijske kuće zabranio ulazak u Banski dvor. Vlasti, takođe, mesecima vrše pritiske na gotovo sve medije u RS koji se samo usude prozboriti reč kritike o radu vlastodržaca, a specijalni tretman ima magazin Patriot sa kojim se režim obračunavao svim mogućim psiho-ekonomskim metodama pritisaka. Vihorni napadač “tima” koji je mesecima uništavao Patrio t bio je Milan Jelić , teško frustriran činjenicom da ni na jednom polju, ekonomskom ili političkom, do izražaja ne dolaze njegova “znanja”, te je odlučio da se “okuša” na nama po predlošku Dragana Kalinića , crne eminencije SDS-a, koji je, svojevremeno, pokušao sve da nas dezintegriše, ali je na kraju bio poništen on. Jelić je tek bleda senka svog šefa Milorada Dodika , koji se svakodnevno obračunava sa novinarima, do mere da je odavno postalo degutantno odlaziti na njegove pres konferencije. Istina, Dodik se u poslednjih godinu i po dana nijednom nije obrušio na Patriot , kako ne bi pokazao da redovno čita naš list, ali su novinari ostalih medija, posebno federalnih, njegova omiljena meta. Novinarska udruženja uopšte ne reaguju na takvo ponašanje, tako da su njegovi ataci postali pravilo, a retko ko se može setiti kada je premijerova konferencija za štampu prošla bez njegovih neprimerenih i besmislenih udara po novinarima. Takvo ponašanje ohrabrilo je njegove neuspešne klonove da besomučno kidišu na novinare.

Jedan od tih jadnika je i Dobroslav Ćuk , načelnik opštine Trebinje, koji je u sredu 29.08. o. g. putem telefona pozvao redakciju magazina Patriot i otvoreno pretio uredniku Miljanu Kovaču zbog teksta „Ćuk i Vučurević braća po šljunku“, objavljenog u poslednjem broju našeg lista.

„Ja vama kažem da ćete me dobro upamtiti kada vas u Hercegovini uhvatim!“, otvoreno je zapretio Ćuk Kovaču iznoseći niz teških kvalifikacija na račun našeg lista, o čemu posedujemo i tonski zapis.

Nismo uopšte bili iznenađeni ovim pretnjama, zbog opštepoznate činjenice da se deo aktuelne vlasti već mesecima raznoraznim nezakonitim sredstvima razračunava sa magazinom Patriot , a sada se tom jatu pridružio i Ćuk, koji, očito, smatra da je cela Hercegovina njegova prćija te da on može po njoj, spram vlastitog nahođenja, loviti i hvatati one koji ne pripadaju njegovoj „lovačkoj družini“ i terati ih da „ga upamte“.

Gospodin Ćuk je lekar po zanimanju, što još tragičnijom čini njegov, ničim od Kovača neizazvan, kabadahijski pristup, posebno zbog činjenice da su svi njegovi stavovi u potpunosti prezentovani u pomenutom tekstu.

Nesretni Ćuk je “izgoreo” u vlastitoj partiji, pa ceni da će zastrašivanjem novinara našeg lista popraviti srušeni rejting u Hercegovini. O njegovom karakteru ne svedoče samo pretnje upućene Kovaču već i nedavni susret sa premijerom u Trebinju, prilikom kojeg mu se do te mere ulizivao i poltronisao (“Premijer ima veliko, dobro srce”) da ga je žalosno bilo posmatrati i slušati.

Što se tiče njegovih opaski o Vučureviću , pitamo se zašto Ćuk ne kaže šta je to narečeni radio kada tvrdi da se “zna kako su radili”?! Možda Ćuk ne precizira šta su to Vučurević i bratija radili u Trebinju zbog toga što je zajedno sa njim bio u ratnom predsedništvu te opštine, pa i sam snosi deo odgovornosti za “zna se kako su radili”.

Posebno su smešne njegove tvrdnje da je od Trebinja napravio “evropski grad”. Kakav je to evropski grad kada se njegov gradonačelnik ne libi otvorenih pretnji i ucena?! Umesto što se bavi “žutom štampom”, Ćuk bi trebalo da se maksimalno angažuje na promeni statusa Trebinja, koje slovi kao jedan od najvećih tranzitnih centara za promet teških opojnih sredstava na Balkanu, ali i kao veoma opasno mesto življenja, jer veoma često odjekuju eksplozije u tom gradu.

Moglo bi se o Ćuku i ostalim Sovama, Ejama, Crnim Gavranima i drugim ptičurinama još puno toga reći, ali za ovu priliku je sasvim dovoljno napisano. Želimo istaći da je Miljan Kovač, nakon što mu je Ćuk pretio, obavestio MUP RS, gde su ga pozvali na razgovor. Primili su ga u prostoriji punoj automobilskih guma, tako da se osećao “zaštićeno” kao u vulkanizerskoj radnji, a prilikom razgovora sa njim inspektor nije pribeležio ni jednu jedinu reč. Čak je jedva pristao da presluša tonski zapis na kojem su zabeležene Ćukove pretnje. Ovo nije prvi put da nadležni u MUP-u uopšte ne reaguju na pretnje upućene novinarima magazina Patriot , tako da smo odlučili da im se više nikada ne obratimo za pomoć. Razumeli smo da nas u toj instituciji tretiraju kao osobe bez građanskih prava, jer nismo deo režimske medijske mašinerije, čije uzorite novinare, po potrebi, čuvaju i specijalci ukoliko se desi da neko kraj njih prođe bržim korakom od uobičajenog, a da ne pričamo o saslušanjima “nepodobnih” koji su se usudili popreko pogledati bauštelce RTRS-a.

Ćuk bez reči

Povodom pretnji koje je uputio Kovaču, od Ćuka smo zatražili pojašnjenje, ali se nije oglasio.

Dobroslav Ćuk, načelnik, n/r

Poštovani,

D anas ste putem telefona pozvali redakciju magazinu Patriot i otvoreno pretili uredniku Miljanu Kovaču , o čemu posedujemo i tonski zapis.

“Ja vama kažem da ćete me dobro upamtiti kada vas u Hercegovini uhvatim”, urlali ste tom prilikom, pri tom iznoseći još niz teških i proizvoljnih kvalifikacija na račun magazina Patriot .

S obzirom na navedeno, molimo Vas da nam odgovorite na sledeća pitanja:

Na koji način ćete “uhvatititi” gospodina Kovača: da li uz pomoć policije RS; da li ćete ga uhvatiti “golim rukama” ili, možda, uz pomoć određenih parapolicijskih struktura koje Vam, eventualno, stoje na raspolaganju?

U svom telefonskom istupu još navodite da će Vas gospodin Kovač “dobro upamtiti”, kada ga “uhvatite”.

Molimo Vas da nam precizirate šta podrazumevate pod “dobro upamtiti”: Da li nameravate uz pomoć svojih falangi pretući gospodina Kovača; da li ga nameravate mučiti; da li imate nameru da ga lišite života?

Takođe Vas molimo da nam odgovorite na osnovu kojeg zakona Vi sebi dozvoljavate da zabranjujete dolazak u Hercegovinu građanima BiH i RS?!

Pismo Gojku Vasiću, načelniku Krim službe MUP-a RS: Nikada više u MUP po zaštitu

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS

Gojko Vasić, načelnik Uprave kriminalističke policije, n/r

Poštovani,

Načelnik opštine Trebinje Dobroslav Ćuk danas je putem telefona pozvao redakciju magazina Patriot i otvoreno pretio uredniku Miljanu Kovaču .

„Ja vama kažem da ćete me dobro upamtiti kada vas u Hercegovini uhvatim“, rekao je tom prilikom Ćuk, o čemu posedujemo tonski zapis.

Ovu poruku, kao i niz drugih uvredljivih koje je tom prilikom uputio gospodin Ćuk, naš urednik je, s pravom, shvatio kao ozbiljnu pretnju, o čemu je obavestio i MUP RS, nakon čega je pozvan na razgovor u PS 1, gde ga je primio izvesni inspektor Gašić .

Tom prilikom gospodin Gašić nije pribeležio ni jednu jedinu reč od onoga što mu je kazao gospodin Kovač, već ga je obavestio da se tu ne radi ni o kakvoj pretnji niti da „tu ima osnova za krivično delo“. Ovakav potez inspektora je, najblaže rečeno, zapanjujući, jer bez ikakve prethodno sprovedene istrage ili razgovora sa gospodinom Ćukom, on već zaključuje da nema osnova za „krivično delo“. A šta znače onda reči „kada vas uhvatim“ i „dobro ćete me upamtiti“?! To je, valjda, pohvala, pozdrav, poziv na druženje... Ili i Vi i Vaši inspektori cenite da je „hvatanje“ i „učenje pameti“ lekcija koju zaposleni u magazinu Patriot svakako treba da prođu i dobro nauče.

Činjenica je da ovo nije prvi put da MUP RS uopšte ne reaguje na pretnje upućene zaposlenima u magazinu Patriot . Početkom ove godine sproveli ste istragu po sličnoj prijavi koja je, posedujemo dokumente o tome, trajala svega nekoliko sekundi.

Odnos MUP-a RS prema zaposlenima u magazinu Patriot samo potvrđuje da mi nemamo isti tretman kao i ostali „lojalni građani i novinari“, što nas uopšte ne iznenađuje, tako da Vas ovim putem želim obavestiti da niko od zaposlenih u našem listu više nikada i ni po koju cenu neće se obratiti MUP-u RS, ma koliko nas „hvatali“ i „učili pameti“.

S poštovanjem,

Slobodan Vasković, glavni i odgovorni urednik magazina Patriot

Ćukove pretnje

Kovač je u sredu uputio dopis sa pitanjima u Ćukov kabinet u Opštini Trebinje, nakon čega je načelnik lično nazvao našu redakciju. Razgovor prenosimo u celosti.

Ćuk : Tražite ponovo nekakve odgovore od mene?

Kovač: Da.

Kako se usuđujete takvo nešto da tražite kad sam vam ja napravio četiri korektna odgovora prošli put, a vi ste napravili idiotski naslov – Ćuka i Vučurevića stavljate u isti koš?

Ko Vam daje pravo za takvo nešto?

Ne možete vi sa mnom tako!

Čekajte, da li vi to prijetite možda?

Ja vama kažem da ćete me dobro upamtiti kada vas u Hercegovini uhvatim!

Zbog tih budalaština koje pišete i... da ste išta drugo mogli raditi, ne bi radili u onoj žutoj novini i hoćete načelnika opštine sada da blatite zbog nekih sitnih para i šićara koje dobijate, gore ne zna se od kojih struja i koje mafije!

Dobro.

Pišite šta god hoćete, nećete više dobiti nikakav odgovor odavde dok se javno ne izvinite za ono što ste rekli. Mene ste svrstali u isti koš sa ljudima koji su radili... zna se kako su radili, a ja sam Trebinje doveo u jedan korektan evropski nivo i vi sada hoćete to isto, da me, da me blatite. Kako vas nije stid, pobogu?

Imate mogućnost za izvinjenje..

Gospodine Ćuk, to vaše vrijeđanje i prijetnje su vaša kultura, o čemu bih mogao obavijestiti i policiju...

Ne obraćajte mi se više slučajno!

Meni se ne obraćajte!

Dodik bez odgovora

Zatražili smo komentar i od premijera Milorada Dodika povodom incidenta koji je napravio visoki funkcioner njegove stranke, ali Dodik se nije oglasio, što tumačimo kao otvorenu podršku Ćuku i poziv na dalje pritiske na Patriot.

Milorad Dodik, premijer, n/r

Poštovani,

Danas je načelnik opštine Trebinje Dobroslav Ćuk putem telefona pozvao redakciju magazina Patriot i otvoreno pretio uredniku Miljanu Kovaču, o

čemu posedujemo i tonski zapis.

"Ja vama kažem da ćete me dobro upamtiti kada vas u Hercegovini uhvatim", urlao je Ćuk, pri tom iznoseći još niz teških i proizvoljnih

kvalifikacija na račun magazina Patriot .

S obzirom na navedeno, ali i činjenicu da ste i lider SNSD-a, stranke čiji je član i gospodin Ćuk, molimo Vas da nam odgovorite na sledeća pitanja:

Odobravate li postupak gospodina Ćuka?

Da li smatrate da mu načelnička finkcija daje za pravo da po Hercegovini

"hvata" i "pameti uči" sve one koji ne misle kao on?

Da li ćete kao premijer i lider SNSD-a zahtevati zaštitu zaposlenih u

magazinu Patriot ?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Kaže mi jedan Sarajlija da su m:tel za firme poćeli da nude mnogo povoljnije aranžmane i da već više velikih firmi prelaze kolektivno kod njih.
Da, a ponajvise sto m:tel uvodi dosta noviniteta, odnosno novih usluga. Dobro je sto nude i telefone po extra cijenama uz, naravno, postpaid paket. Ako postave 3G mislim da ce biti apsolutni pobjednik na nasem podrucju.

Citat
Planirana je testna faza (trial) UMTS sistema. Komercijalna upotreba 3G mreže na prostorima BiH neće uskoro zaživjeti. Zbog poznate nam cjelokupne finansijske situcije u državi, veliko je pitanje isplativosti uvođenja ovog skupog i naprednog sistema kod nas, jer korisnici svojom potrošnjom ne mogu obezbjediti isplativost ovog sistema, kao ni upotrebu novih naprednih usluga koje bi se mogle uvesti na 3G mrežu. Radi primjera: prosječna potrošnja korisnika u BiH je oko 2,5 manja nego potrošnja korisnika u Hrvatskoj, a ako uzimate primjer Srbije, kod njih je korisnička baza oko 3 puta veća od korisničke baze u BiH. Govorimo o zemljama u okruženju.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 13:13:23 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Koliko je cena minuta u unutrašnjem asobraćaju u BiH između mreža? U Srbiji cena je oko 0,15 KM odnosno 6 dinara minut na račun samo jednog korisnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
mislim da je isto toliko...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
недостаје ми оно време од пре пар година када није било међународних позивних бројева за РС!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
TADIĆ I KOŠTUNICA SUTRA U BANjA LUCI

BANjA LUKA – Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Srbije Vojislav Koštunica sutra će boraviti u Banja Luci, saopšteno je danas u tom gradu.

Kako je saopštio Kabinet predsednika Republike Srpske Milana Jelića, u Banjaluci će biti održana prva sednica Veća za saradnju, u skladu sa potpisanim Sporzumom o specijalnim, paralelnim vezama Srbije i Republike Srpske.

Veće za saradnju, prema Sporazumu, čine predsednici i premijeri Srbije i Republike Srpske- Boris Tadić, Milan Jelić, Vojislav Koštunica i Milorad Dodik.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Изградићемо школу, зваће се Србија
Борис Тадић, Војислав Коштуница, Милан Јелић и Милорад Додик основали у Бањалуци Веће за сарадњу и праћење спровођења Споразума о специјалним паралелним везама између двеју република

Од нашег сталног дописника
Бањалука, 6. септембра – Председници и премијери Републике Српске и Србије – Милан Јелић, Борис Тадић, Милорад Додик и Војислав Коштуница – конституисали су данас у Бањалуци Веће за сарадњу и праћење спровођења Споразума о специјалним паралелним везама између двеју република, које ће се састајати најмање једном у три месеца. За секретаре Већа именовани су шефови Додиковог и Коштуничиног кабинета – Сребренка Голић и Александар Никитовић.

„Данас смо разговарали о досадашњим резултатима сарадње и правцима будућег рада. Наш циљ је да допринесемо бољем регионалном повезивању, поготово у привреди где, заиста, имамо много заједничких интереса – од стварања заједничких робних резерви и коришћења хидропотенцијала, преко петрохемије, до нафтне индустрије”, изјавио је новинарима после састанка Милан Јелић.

Борис Тадић је казао да сарадња Србије и Републике Српске има и политички и економски део. У политичком делу, објаснио је Тадић, „Србија жели да делује као фактор стабилности и најтешње сарадње у региону”. „Ми поштујемо територијални интегритет и суверенитет Босне и Херцеговине и Дејтонски споразум, као што поштујемо и Кумановски споразум и Резолуцију 1244. И само на тај начин ми третирамо правни основ за даље остваривање и успостављање стабилности у целом региону, имајући у виду све политичке процесе са којима се суочавамо у овој и с којима ћемо се суочити у идућој години. Овакав приступ је на добробит свих држава и народа у региону”, истакао је Тадић. Он је додао да је и у Бањалуци предложио сарадњу у области заштите од елементарних непогода. Такође, рекао је да је Србија заинтересована и за сарадњу са Федерацијом БиХ, којој је, као и Републици Српској, спремна да позајми пет хиљада тона кукуруза из Републичких робних резерви.

Војислав Коштуница је рекао да је на данашњем састанку анализирана досадашња сарадња у области телекомуникација, банкарства и осигурања. „Поносни смо што можемо рећи да имамо снажну сарадњу у духу регионалног развоја и заједничких вредности и опредељења Србије и Републике Српске, као ентитета у Босни и Херцеговини, у правцу Европске уније”, нагласио је премијер Србије.

„Разговарали смо о интеграцији електропривреда Републике Српске и Србије и коришћењу наших хидропотенцијала. Формирали смо радне групе које ће припремити материјал за идући састанак Већа, који ће се одржати у октобру у Београду. Свим нашим идућим састанцима претходиће сличне припреме стручних тимова две владе. Такође, разговарали смо и о поједностављивању процедура, да би сарадња Србије и Републике Српске била што једноставнија и ефикаснија. Данас смо се, осим тога, договорили да у Републици Српској изградимо школу која ће се звати ’Србија’”, истакао је Коштуница.

Милорад Додик је нагласио да Република Српска и Србија треба да искористе све могућности за сарадњу које им пружа Дејтонски споразум и Споразум о специјалним паралелним односима, потписан 26. септембра прошле године. „На наредној седници Већа за сарадњу разговараћемо о интеграцији електропривреда и изградњи хидроцентрала на Дрини – Бук Бијела и Фоча. Позивам и друге електропривреде из региона да се придруже овој иницијативи”, казао је Додик и додао да позива и Хрватску да, ако жели, изгради једну школу у Републици Српској која ће носити назив „Хрватска”.
Пре конститутивне седнице Већа за сарадњу и праћење спровођења Споразума о специјалним паралелним односима, председници република Милан Јелић и Борис Тадић посетили су Ректорат Универзитета у Бањалуци. Они су разговарали са ректорима универзитета у Бањалуци и Источном Сарајеву – Станком Станићем и Митром Новаковићем. После седнице Већа, делегације две републике су обишле храм Христа спаситеља у центру Бањалуке, чија је обнова почела уочи избијања рата у Босни и Херцеговини.
Б. Марић
[објављено: 07.09.2007. Politika]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 06:21:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.