Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:59:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kroz Republiku Srpsku  (Pročitano 92711 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
За Обрена не могу тврдити исто јер га мање познајем, мање сам чуо о њему, али да је општина Добој позитивна у привредном расту, то је бар јасно и документовано!
Општина Добој је котирана међу најразвијеније општине у РС!
------------
Nova rang-lista razvijenosti opštinaObjavljeno u kategoriji:Ostalo dana 25.11.2008
BANJALUKA, Na rang-listi razvijenosti opština u Republici Srpskoj /RS/ za 2009. u razvijene opštine spadaju Banjaluka, Bijeljina, Gacko, Gradiška, Doboj, Lukavica, Laktaši, Pale, Prijedor, Prnjavor, Teslić, Trebinje, Zvornik i Ugljevik.

Onda nemoj ni tvrditi ako ne znaš.

A ovaj spisak ti je dokaz nečega?  Smile Jel ti vidiš šta taj spisak predstavlja... Pa normalno je da će dobojska opština da bude među 15   Smile najrazvijenijih opština, sve rame uz rame sa Lukavicom, Ugljevikom, Teslićem, Zvornikom, Laktašima (bez omalovažavanja tih opština). Doboj je prije rata bio negdje otprilike 6. opština u BiH (iza Sarajeva, Banja Luke, Zenice, Tuzle i Mostara), pa sad ti uporedi bez tih stranačkih pamfleta.

Kakve ima veze to sa privrednim rastom???

Ponavljam, taj Mićić me ne zanima, njega nisam ni pomenuo...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony 
Па сама чињеница да је Добој уврштен у ранг најразвијенијих општина у РС за 2009. годину, показује да је индекс привредног раста био позитиван, и не знам чиме ти желиш да дискредитујеш начелника општине Добој?
Можда се теби не свиђа његово страначко опредјељење, али то није пресудно мјерило да би неко био успјешан, само ако се приближи владајућој опцији на републичком нивоу, попут ових из Требиња и Зворника!
Ја сам болдовао општине у којима је опозиција на власти, и даље се котирају високо, значи да ти људи раде квалитетно свој посао, без подилажења валадајућој опцији, а то је много, много тежи посао, признаћеш!
Јер лако је бити светац ако ти је Бог отац! а овдје је лако бити начелник, ако си из СНСД-а, увијек може да прође неко кредитно задужење, или нека интервеницја Владе РС!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i

Što se tiče FTV, nek se jebe...

Oprostite mi molim vas, ipak sam ja iz Laktaša.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Па сама чињеница да је Добој уврштен у ранг најразвијенијих општина у РС за 2009. годину, показује да је индекс привредног раста био позитиван,

Ne pokazuje. Pokazuje to da su ostale opštine, da prostiš, u k..cu  Smile Da li si upoznat sa stanjem u Doboju ili si zaključio samo na osnovu spiska od, da ponovim, 15  Smile najrazvijenijih opština u RS (koja je inače razvijena ko Švedska)? Doboj, sa svojom infrastrukturom, geografskim položajem i privrednim potencijalom nije ispunio ni 50% svojih mogućnosti.

Citat
и не знам чиме ти желиш да дискредитујеш начелника општине Добој?

Haha, bivši policajac, titula ga dovljno diskredituje. Smile I ne diskreditujem ga ja, sam sebe diskredituje...
Citat
Можда се теби не свиђа његово страначко опредјељење, али то није пресудно мјерило да би неко био успјешан,

Nije bitno stranačko opredjeljenje, ni sam nisam stranački opredjeljen, a o njegovoj uspješnosti nećemo da govorimo, pošto si sam rekao da ne znaš ništa o stanju u Doboju i ne znam zašto nastavljaš ovu raspravu

Citat
Ја сам болдовао општине у којима је опозиција на власти, и даље се котирају високо, значи да ти људи раде квалитетно свој посао, без подилажења валадајућој опцији, а то је много, много тежи посао, признаћеш!

Ti opet meni uopšteno pričaš, a ja ti govorim konkretno o Doboju. Ovaj naš načelnik jedino što kvalitetno radi jeste da pravi džamije po Doboju. Čak je jedna i dobila ime po njemu, Obrenija  Smile

Ako je neko iz SDS-a ne znači da je po automtizmu ni dobar ni loš, al ovaj ti je brate balvan malo veći.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 16:27:00 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
A što se ti nama žališ, idi sedi na grbaču svom dedi i neni što su pišali uz vetar 91. protiv zajedničke države.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony 
Citat
Па сама чињеница да је Добој уврштен у ранг најразвијенијих општина у РС за 2009. годину, показује да је индекс привредног раста био позитиван,

Ne pokazuje. Pokazuje to da su ostale opštine, da prostiš, u k..cu  Smile Da li si upoznat sa stanjem u Doboju ili si zaključio samo na osnovu spiska od, da ponovim, 15  Smile najrazvijenijih opština u RS (koja je inače razvijena ko Švedska)? Doboj, sa svojom infrastrukturom, geografskim položajem i privrednim potencijalom nije ispunio ni 50% svojih mogućnosti.

Па шта ли тек ту тражи једно Гацко, ко је по бројности једнако једној ламели зграда у БЛ, а ипак се котира у низу најразвијенијих општина?? Или Угљевик??Пале??
Значи да није величина и инфраструктура референца по којој се оцјењује индекс развијености, а ту категоризацију даје Влада РС, тачније министарство локалне управе!(што је опет у рукама СНСД-а)
не креирају је локални начелници по свом нахођењу!
Ако та Додикова Влада тврди да је Добој развијена општина, зашто би неко ко је одан Влади РС, у овом случају ти, тврдио супротно!? 

Citat
Citat
и не знам чиме ти желиш да дискредитујеш начелника општине Добој?

Haha, bivši policajac, titula ga dovljno diskredituje. Smile I ne diskreditujem ga ja, sam sebe diskredituje...
Имао си нетом одржане локалне изборе, зашто нисте изабрали бољег, колико ми се чини, Обрен је потукао свог противкандидата из СНСД-а, за 5000 гласова више!

Citat
Citat
Можда се теби не свиђа његово страначко опредјељење, али то није пресудно мјерило да би неко био успјешан,

Nije bitno stranačko opredjeljenje, ni sam nisam stranački opredjeljen, a o njegovoj uspješnosti nećemo da govorimo, pošto si sam rekao da ne znaš ništa o stanju u Doboju i ne znam zašto nastavljaš ovu raspravu

Citat

Ti opet meni uopšteno pričaš, a ja ti govorim konkretno o Doboju. Ovaj naš načelnik jedino što kvalitetno radi jeste da pravi džamije po Doboju. Čak je jedna i dobila ime po njemu, Obrenija  Smile

Ako je neko iz SDS-a ne znači da je po automtizmu ni dobar ni loš, al ovaj ti je brate balvan malo veći.

Citat

Није тачно да о Добоју не знам ништа, можда ми неке ствари нису познате или су ми мање познате, логично као и за сваког човјека са стране, али није Добој преко свијета, да не знам ништа о њему, имам тамо пријатеља, чујем, а често и пролазим кроз Добој, за Бањалуку и Дервенту, некад кад имам времена свратим попијем кафу, и оно што могу својим очима видјети није лоше, не кажем ни да је екстра, али с обзиром како је у другим градовима, оно се бар може назвати нормално!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Све производе наше, одавде, дрвних сортимената, прозора, врата, паркета, подова, грађевинске столарије, до оних пољопривредних производа, млијека, кромпира, меса, стоке, воћа, поврћа, затим шумског љековитог биља, купинастог воћа,... све то прогута сарајевски кантон, и сви послови услужних дјелатности, су стриктно овисни само о Сарајеву!
Е па сад замисли, ту ситуацију, продајеш и радиш са Сарајевом, а порез и регистрацију фирми, или пољопривредних домаћинстава и фарми, уплаћујеш у Бањалуци!?
Зар није нелогично!

Nisam znao da ste toliko ovisni o Sarajevskom kantonu....tim bolje
veca je mogucnost da budete dio Sarajevske regije  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2009, 13:37:44 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony 
Све производе наше, одавде, дрвних сортимената, прозора, врата, паркета, подова, грађевинске столарије, до оних пољопривредних производа, млијека, кромпира, меса, стоке, воћа, поврћа, затим шумског љековитог биља, купинастог воћа,... све то прогута сарајевски кантон, и сви послови услужних дјелатности, су стриктно овисни само о Сарајеву!
Е па сад замисли, ту ситуацију, продајеш и радиш са Сарајевом, а порез и регистрацију фирми, или пољопривредних домаћинстава и фарми, уплаћујеш у Бањалуци!?
Зар није нелогично!

Као да и СА-куртон, није интерес, за трговинску сарадњу преко ентитетске црте!? Smile
Хоће ли се Сарајево вођено том логиком прикључити РС?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Зар није нелогично!

Као да и СА-куртон, није интерес, за трговинску сарадњу преко ентитетске црте!? Smile
Хоће ли се Сарајево вођено том логиком прикључити РС?

Naravno da je interes  Smile
Samo na ovom forumu se uveliko "dokazuje" kako Bosnjaci i
Srbi nemogu zajedno......a realnost je da smo vam mi u Sa
mnogo vazniji od Banja Luke....isto tako Bosnjacima u Bosanskoj krajini
je isplativija Banja Luka...

Ovo je cist primjer da je prijedlog Tihica,Covica...  o 4,5 regija najbolje rijesenje za
BIH  Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Opet si zamenio teze. Nisu Srbi išli na referendum da proglase Veliku Srbiju nego vi da proglasite Veliki Islamistan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:59:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.