Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:26:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u Moldaviji na ivici građanskog rata  (Pročitano 25352 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Poljaci su direktno odgovorni za pokatolicavanje pravoslavnog stanovnistva u Ukrajini za vreme Velike litvanske knezevine..., sa ciljem da se raskinu veze Ukrajine (Kijevske Rusije) sa Rusijom, kako god danas u Ukrajini ima svega 12% unijata, katolika i protestanata!
fala lepo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Hajde da ne idemo dalje od popularne istorije ko je bio Kijevski Veliki Knez Vladimir?

Ko beše onaj Rubljov što se motao tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Poljaci su direktno odgovorni za pokatolicavanje pravoslavnog stanovnistva u Ukrajini za vreme Velike litvanske knezevine..., sa ciljem da se raskinu veze Ukrajine (Kijevske Rusije) sa Rusijom, kako god danas u Ukrajini ima svega 12% unijata, katolika i protestanata!
fala lepo...
takodje,iste te "potlacene,a postene" Litvance,koji cine polovinu mafijasa u Britaniji,su Rusi fakticki spasavali od Tevtonaca,da bi im ovi vratili tako sto su se pretvorili u Poljake,i nedavno-NATOove sluge...bas lepo od njih.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 18:05:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Ево и карте, на којој се види који делови државе отказују послушност. Smile
hahahaha....ko da su ti ljudi kriminalci ili neki zlikovci,sto ne zele u Evropu i usrani NATO...  Smile

А ко је помињао НАТО или ЕУ? Видим само слику и на њој црвеном бојом истакнуту територију, коју не контролише централна власт.

Грузини и Јермени сачињени од Руса? Smile
da.jel ti zao?

Колико ја имам стрпљења, понекад на форуму, толико ми фали у стварном животу. Smile

Ајмо редом.

Јермени су гарави, увек црне косе и кривог носа. Многи околни народи им говоре да личе на Јевреје. Smile Наш пример за поређење нека буду Цигани.

Грузини су мало мање критични од Јермена.

Руси - њих ваљда знаш на шта личе.

Јермени

Јерменка (Ким Кардашиан) и то само по оцу, а опет јако препознатљива.

Грузини (Ђурђијанци)

Ђурђијанка у траиционалну ношњу. Smile

Ваљда је јасно, одакле је ова Smile

као и ова Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Rusi smatraju sve ostale za nizu rasu tamo u okolini.
Za njih su svi ostali 'ciornii'.
Tokom istorije, nikada nisu pitali, javljali ili dogovarali ako su isli u ratne pohode. Jednostavno su prelazili koa kroz sir.
Rumuni imaju dan kada obelezavaju da je po prvi put u istoriji 1877-e Rusija javila (ne trazila) da ce njene trupe da prodju preko teritorije Rumunije.
Kijevska Rusija je prva Rusija Velikog kneza Vladimira. Tek su posle knezovi preselili u Moskvu a Staljingrad je bio Caricin. Posle bitke kod Poltave, Petar Veliki je digao  Sankt Petersburg, svoj grad.
Rusi su u svojoj okolini nesto poput Engleza na ostrvu. Svi ih mrze, ali uvek su nametali svoju voilju.
Rumuni ih recimo ne vole, ali ih smatraju za prve saveznike, jer inace bi im Poljaci, Madjari, Turci pojeli sve zivo. Tu su i Bugari. Chudno je kako smo mi i Rumuni uvek nalazili zajednicki jezik.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
To je istina skorpi, moj stric zivi u Moskvi desetak godina i kaze da sve te cigane sa Kavkaza Rusi zovu "curke", mada ipak vise mogu da svare Gruzine (kako oni kazu) i Jermene nego recimo Azerbejdznce, Turkmene, Kazahstance, Uzbekistance i ostale dzihadlije iz bivsih SSSR republika! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Tokom istorije, nikada nisu pitali, javljali ili dogovarali ako su isli u ratne pohode. Jednostavno su prelazili koa kroz sir.
Rumuni imaju dan kada obelezavaju da je po prvi put u istoriji 1877-e Rusija javila (ne trazila) da ce njene trupe da prodju preko teritorije Rumunije.
(samo dodajem)
paa,osim onih bespravnih,ja ne vidim ni jedan normalan razlog papskog izivljavanja u Srednjem veku i guzenja po tudjim zemljama...s druge strane,Rusi nikad nisu nista pitali,jer su znali da Papa ionako nista ni ne sme da im kaze...
to je razumljivo...to je posebno bilo izrazeno za vreme SSSRa,jer mnogi Rusi nisu bili zadovoljni prilivom Uzbeka,Tadzika i Krigiza...
no,to se,naravno,ne treba smatrati nekim ozbiljnim rasizmom...
Tu su i Bugari. Chudno je kako smo mi i Rumuni uvek nalazili zajednicki jezik.
da,zaista...  Smile

i da,@Duki-moram priznati...umes da odaberes zaista...verodostojne i dobre slike...  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 18:32:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Jermeni su prastari narod semitskog porekla. Oni nisu Rusi a vole Ruse jer ih štite od totalnog istrebljenja između Turske i Azarbejdžana

* Jermeni 3.509.000 (93%),
   * Azerbejdžanci 207.000,
   * Rusi 90.000.

Jermeni su najstariji hrišćanski narod a njihova dinastija koja se kasnije proširila i na Gruziju, Bagrationi, tvrdi da vode poreklo od Hristove sestre po Bogorodici Mariji.

Gruzini su takođe stari narod samo što se ne može definisati ko je sve tu plodio tokom seobe naroda.

* Gruzijci (ili Gruzini) 83%
   * Jermeni 5%
   * Rusi 2%
   * Azerbejdžanci 6%
   * Oseti 2%
   * Grci 1%
   * Abhazi 1%

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Руси презиру и Јермене и Грузине, без обзира не то што су исте вере. Остатак мрзе још више, јер су Муслимани.

fala lepo...
takodje,iste te "potlacene,a postene" Litvance,koji cine polovinu mafijasa u Britaniji,su Rusi fakticki spasavali od Tevtonaca,da bi im ovi vratili tako sto su se pretvorili u Poljake,i nedavno-NATOove sluge...bas lepo od njih.

Већ сам ти на некој другој теми, одговорио на ову неистину. Нису Руси никог спасили, већ су независно ратовали против Тевтонаца. Заједничком акцијом се може сматрати само битка код Грунвалда, где Руса није било пуно, већ су главнину војске дали Литванци и Пољаци, а било је и још неких народа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
To je istina skorpi, moj stric zivi u Moskvi desetak godina i kaze da sve te cigane sa Kavkaza Rusi zovu "curke", mada ipak vise mogu da svare Gruzine (kako oni kazu) i Jermene nego recimo Azerbejdznce, Turkmene, Kazahstance, Uzbekistance i ostale dzihadlije iz bivsih SSSR republika! Smile
Pa to je normalno, ali ja sam svojim ocima video da se ponasaju prema njima kao prema nizoj rasi.
Niko se nece uzrujati ako Rus pocne da bije nekog tamo zato sto nije Rus i samo zbog toga. Sutne ga u dupe ili tome slicno. Pretspostavljam da ih mnogo vole.
Ali zato su uvek bili nesebicni da pomazu pravoslavce, odredima, dobrovoljcima i tako.
Uz to ja jos nisam video da covek toliko voli svoju zemlju kao Rus.
Mozes mu ponuditi koje god blagodeti, ali on voli tamo kod njega gde ima samo jednu rubasku i svoje drustvo okolo. To ni nacisti nisu razumeli da ce Rus da brani svoju zemlju i golim ruikama i da nema tog bogastva da te on primi u njoj kao osvajac.
Ali ovo sa Moldavijom, ja mislim da su Rumuni u pravu. Ne treba zaboraviti da su prilikom prvih visestranackih izbora, Moldavski parlament hteo da donese odluku o ujedinjenju sa maticom, ali su Rumuni rekli da je prerano.
Pola Moldavije ima rumunsko drzavljanstvo.
Ali pazi i u Rumuniji, rumunska Moldavija je veoma siromasna. Oni su veliki kolonizatori Banata i Brasova (Transilvanija). Mogu da zamislim tek prava Moldavija.

@simion
Bagration je velika familija ruskih bojara, generala, vojskovodja.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 18:37:44 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:26:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.